Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Roll over Benjamin

    (Electric Light Orchestra)

  • V Praze demonstrovali ti kteří se nechtějí dozvědět fakta, stačí jim jen domníváme se, myslíme si, atd. Je to hrozné.

  • vanhorne

    Smutny pribeh, podobny stovkam dalsich o bestialite minuleho regime, ktery si nijak nezadal s nacistickym regime. Otresne je, ze jeste dnes se najde spousta lidskych tvoru uvizlych na stejne moralni vysi, stejneho characteru jakym byli obdareni byvali zalarnici a jejich ochotni pohunci. Neni se ovsem cemu divit, kdyz relics byvaleho rudeho regime se vesele povaluji ve vladnich kreslech a jeden byvaly comrade tomu bez uzardeni sefuje. Really well done, tovarischi.

    https://nazory.aktualne.cz/znala-ho-mesic-cekala-na-nej-4-roky-a-hledala-ho-52-let-prib/r~2b07f8fea82c11ebb2f60cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2&utm_campaign=Aktualne

    • Teď to dej česky uplakánku

  • Podle těchto demonstrantů name věřit nikým nevolenými zástupcům úřadu BIS.Bez předložení důkazů. Možná zapomněli že je 21. Století a že lidem co z KGB přešli do BIS nikdo nevěří

    • Tak ono pana Nejedlého, nebo Mináře také nikdo nevolil, že? Ale členové BIS byli vybráni podle nějakých zákonných postupů z osvědčených policistů.

      Pokud nechceš mlít pořád dokola nesmysly o nepředložení důkazů, tak zkus pochopit, že ty důkazy byly předloženy příslušným  povolaným činovníkům, včetně premiéra, vicepremiéra a prezidenta a těmto zodpovědným důkazy stačily k ráznému kroku vůči Rusku.  

      • No jak píšu líbí se mě že národ pitomců náhle věří Stbákovi.Dobře vám tak.

      • vanhorne

        "Pokud nechceš mlít pořád dokola"

        👍

        • Volný tok informací je známkou demokracie.

  • mun.go

    Čtvrtek, 29. dubna 2021 - Brusel: Rusko: případ Alexeje Navalného, posilování vojenské přítomnosti na ukrajinských hranicích a ruský útok v České republice

    Ono je to v takzvaném Česku těžké. Stát i EU musí občanům prezentovat obraz nepřítele, strašného zlosyna, před kterým jej státní mašinerie a věrní spojenci ochrání. Západní státy mají společnost napříč všemi vrstvami po  generace indoktrinovanou  názorem, že tímto zrůdným nepřítelem je Rusko - to je jim vtloukáno  do hlav od kolébky ke hrobu. Jenže Česko se přepólovalo poměrně nedávno a navíc je k Rusku blíže než USA za oceánem.  Je tedy třeba ještě víc zvýšit mediální masáž.  

    Evropský parlament ... odsuzuje skutečnost, že příslušníci ruských zpravodajských služeb stojí za výbuchem zbrojního skladu ve Vrběticích v České republice, a dopustili se tak činu, který narušuje českou svrchovanost a představuje neakceptovatelný nepřátelský akt; ostře se ohrazuje proti činům, jejichž účelem je destabilizovat a ohrozit členské státy EU, a vyzývá Rusko, aby veškeré takové aktivity ukončilo, pohnalo viníky k odpovědnosti, odškodnilo rodiny občanů, kteří při útoku v roce 2014 zemřeli; zdůrazňuje, že Evropská unie stojí na straně České republiky ... v souvislosti s útokem, jež Rusko provedlo na území EU, a s neopodstatněným a nepřiměřeným vyhoštěním dvaceti českých diplomatů z Ruska; podporuje rozhodnutí českých orgánů vyrovnat počet zaměstnanců ruského velvyslanectví v České republice a českého velvyslanectví v Rusku, odsuzuje následné výhrůžky Ruské federace adresované České republice a oceňuje veškeré projevy podpory a solidarity ze strany celé řady vlád členských států EU a všechny dosud nabídnuté diplomatické služby; ... odsuzuje podporu Kremlu nedemokratickým represivním režimům na celém světě ... odsuzuje propagandu a dezinformace v ruském tisku a jejich nepřátelské šíření v EU, stejně jako činnost ruských trollích farem, zejména těch, které v současné době vedou pomlouvačnou kampaň namířenou proti České republice, v níž tvrdí, že se jedná o satelit Spojených států, a nikoli o suverénní zemi s nezávislými informačními službami; odsuzuje kybernetické útoky na strategické instituce české státní správy, k nimž dochází v souvislosti s ruskou vojenskou špionáží; ...

    domnívá se, že EU by měla usilovat o větší spolupráci s obdobně smýšlejícími partnery, zejména s NATO a Spojenými státy, s cílem využít všech prostředků, jež jsou dostupné na mezinárodní úrovni, k účinnému potírání ustavičného vměšování Ruska, stále agresivnějších ruských dezinformačních kampaní a hrubého porušování mezinárodního práva touto zemí, neboť toto jednání ohrožuje bezpečnost a stabilitu v Evropě; 

    pověřuje svého předsedu, aby toto usnesení předal místopředsedovi Komise, vysokému představiteli Unie pro zahraniční věci a bezpečností politiku, Radě, Komisi, vládám a parlamentům členských států, Radě Evropy, Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě, prezidentovi, vládě a Nejvyšší radě Ukrajiny a prezidentovi, vládě a Státní dumě Ruské federace.

    Více v přijatém usnesení Evropského parlamentu P9_TA(2021)0159

    • "....Stát i EU musí občanům prezentovat obraz nepřítele, strašného zlosyna, před kterým jej státní mašinerie a věrní spojenci ochrání...."

      Ne, nee, nemusí! Rusko se tak už dlouhá léta prezentuje samo. A nedávno podanou ruku od EU muži v Kremlu poplivali! 

      A vůbec nic na tom nezmění, ani když třeba milion Čechů před tím bude zavírat oči!

      • mun.go

        To bude asi tím, že Rusko žádnou EU jako státní reprezentaci neuznává - což je pochopitelné, protože státy sdružené v EU mají různé zájmy.

      • A zbytek se je bojí otevřít asi jako Vy.

        • Blbe. 😍

          • vanhorne

            👍

      • mun.go

        Podanou rukou myslíte obchodní a hospodářské sankce?

        • Myslím nedávnou návštěvu Evropského představitele, kterého Putin místo jednání zesměšnil. 

          Snad víte o tom, že Putin má za vysněný cíl obnovit SSSR. Zánik SSSR považuje za největší katastrofu 20- tého století.

          A teď pozor! Přide záludná otázka: 😉 - jakým způsobem může Putin obnovit SSSR, když státy, které se osamostatnily chtějí zůstat samostatné??

          • Tak a je to venku, vy s ním i sníte dost dobrý.

            • Viz výše...🙂

      • vanhorne

        "A vůbec nic na tom nezmění,"

        👍

  • gaheris

    Jo ták, on ten pan prezident Zeman prozradil státní tajemství, že žádný důkazy proti Rusku nejsou a že to nejspíš byla USA provokace! No sranda je že si to už štěbetaj vrabci na střeše, tak museli vlezdobruselisti spustit alespoň povyk proti člověku který byl zvolen valnou většinou národa za prezidenta České republiky!Styďte se všichni vlezdoprdelkové západu který nás bez problémů kdysi prodal Hitlerovi za pár bezcenných slibů o zachování míru ve světě! Jak to dopadlo ví každej bůvol!

    • Pan prezident, který " ... byl zvolen valnou většinou národa za prezidenta České republiky"..... uznal předložené důkazy o ruské účasti na výbuších ve Vrběticích jako dostatečné k tomu, aby byly vyhoštěni ruští špioni převlečení za diplomaty a později ještě byl snížen stav na přebujelé ruské ambasádě!

      Takže, stydět by se měli nedouci, kteří tady pořád dokola nesmyslně papouškují, že nebyly předloženy důkazy...

      • vanhorne

        "Takže, stydět by se měli nedouci, "

        👍

    • vanhorne

      "že si to už štěbetaj vrabci na střeše" 

      A jak tam u vas postekavaji mopslici, stejne jako ti vrabcaci, toze pa ruski?😂

      • Stačí mu odpovědět? Jaké že jsou důkazy?

      • josef.chmela

        ...po americky, psi vždy štěkají po americky.

  • gaheris

    Jo ták, on ten pan prezident Zeman prozradil státní tajemství, že žádný důkazy proti Rusku nejsou a že to nejspíš byla USA provokace! No sranda je že si to už štěbetaj vrabci na střeše, tak museli vlezdobruselisti spustit alespoň povyk proti člověku který byl zvolen valnou většinou národa za prezidenta České republiky!Styďte se všichni vlezdoprdelkové západu který nás bez problémů kdysi prodal Hitlerovi za pár bezcenných slibů o zachování míru ve světě! Jak to dopadlo ví každej bůvol!

  • TheGGG

    placená bruselská troll úderka užitečných křiklounů se opět sešla v praze, zamávala modrým hadrem EUnuchů a zabušila pěstičkami... pro normální lidi jde život dál a řeší skutečné problémy

  • „Nejsme Rusko, nejsme zboží.“  Jsme  levná síla pro západní trhy, kde platí dvojí kvalita potravin. Zdevastované , kdysi  soběstačné zemědělství. Montovna , která kdysi měla ty nejšpičkovějsí odborníky ve strojírenství, zbrojařství atd. Rozkradený důchodový systém. I tak se podařilo před rokem 2019  snížit státní dluh a zvýšit reatinng.  Západ si znás dělá skládku a co nevidět i ubytovnu pro uprchlíky. A těď jsem se nechali vtáhnout do kampaně proti Nord S2. Důvodná podezření která jsou podkladem pro rozvrácení mezinárodních vztahů. Vyklidíme východní trh a němci s frantíkama je obsadí, to už tu jednou udělal Havel, taky  vynikající diplomat!!!

    • My jsme si mysleli, že nám po listopadu všechno spadne z nebe do klína samo. O co se snažíme dneska? Vytlouct peníze na různých dávkách, nějaké vlastenectví tu není ani náznakem... tak co chcete? Prezident Václav Havel nás alespoň postavil do nějakého světla, takže si nás svět začal všímat. Vstoupil do varu, kdy nevěděl nikdo nic a bylo třeba se orientovat. Mohl to kdokoliv zkusit. Dnes se mnozí ani neobtěžují jít k volbám a  když už jdou, koho volí? Populisty, kteří hlavně slibují zvýšení důchodů. To je ale jaksepatří ubohost. Ale tihle úderníci nejvíce nadávají! Pozor: Václav Havel už deset let nežije a kultura národa se pozná i podle toho, jak se chová ke svým zesnulým. 

      • vanhorne

        👍

        "jak se chová ke svým zesnulým. "

        Jak se ma narod chovat dictuji jeho nejvyssi predstavitele. 'How to'. Zeman  predvedl v praxi, jak se chovat k zesnulym lidem kteri byli lepsi nez on. Dovedl se snizit az k tomu, ze v r. 2015 vytahl z hrobu Peroutku, aby na neho mohl plivnout spinavou a pomlouvacnou slinu. Uz pres 6 let detective Ovcacek hleda v novinach v clanku "vlevo dole". Zeman asi ten clanek videl v zachvatu DT. Stejne odporne se zachoval v r. 2018, kdy vytahl z hrobu Dubceka a kvicel, ze ten se v r. 1968 strachy podelal. Zeman misto podelani spolupracuje a pomaha. Je zarazejici, kolik lidi pred necim takovym jako je Zeman, dovede jeste dnes padat na hubu.😉

        • Peroutka byl poplatný době jako všichni pisálkové. A to přesně prezident myslel. Soudně doloženo.

          • vanhorne

            "Soudně doloženo."

            Jak a kdy??? Ukaz kde to je, jinak jsi stejny prolhanec jako ten tvuj prorusky opilcik.

            • Doporučuji ti přečíst a ve stejném duchu  hovoří i soudní   zdůvodnění rozsudku. Nebudu ti heldat všechny podklady nejsem tvoje sekretářka. Perotka jako všichni pisálkové byl poplatný době, tak jako dnes. Prolhaná je celá tvá klika eurohujerských  poskoků. Poche , Petříček, Drahoš, atd.... boroku.


              odkaz např.

    • vanhorne

      „Nejsme Rusko, nejsme zboží.“

      To uz jsi tady napsal pred nejakym casem jednou nebo dvakrat. Az to budes psat potreti, tak si zvys rating. 'reatinng'? 

      • A přesto jsi to nepochopil.Jaká škoda.

      • Varane ty jsi sám kvalitní rating. Tvoje komunikace je založena na posměšcích. To je tak jediné co lopaty v žlutých kazajkách umí. To už je úděl takových místních sajrajtů a zmetků tobě podobných. Pevná norma - zaprasit místo koninama.Veřejně by jsi strachy neklapnul hubou. Lidi by tě ukopali. Jen tak z dlouhé chvíle.

        • vanhorne

          "místních sajrajtů a zmetků tobě podobných"

          chudacku😂

      • A tomu ty říkáš argument???  Škoda času!

        • vanhorne

          "Škoda času!"

          Opravdu skoda casu, protoze jsem s tebou nijak neargumentoval, jestli mi pamet jeste slouzi.

          • Okoun a chmela - pevná hráz imperialistickým , šovinisticko revizionistickým štváčům. Argumenty nula , tři poučky zapamatované z uličního výboru lidovejch milicí pořád dokola , ale jinak je na kluky důchodový celkem spolehnutí. A to není málo. 

            • Zajímavé jak ty poučky znáš 🤣🤣

          • josef.chmela

            Samozřejmě, ty tu pouze plácáš neustále stejné hlouposti bez argumentů.

  • Šmudlové s kartonovými krabicemi dorazili. Pach potu a hulákání pitomostí. Je vidět i některé univerzální demonstranty. Vždy v první linii. Covid, klimatické změny - všechno se odhuláká. Blonďatá prdelatá hlupaňa, nebo šedivý stařík v čapce. Komparzisti z Barrandova. Zamindrákovaná smečka poznamenaná hladem zas přišla ukázat jak to umí s papndeklovýma krabicema. Jo a ještě tihle moc pěkně ukázali, jak umí pěkně zasponzorovat chvilkaře Mináře. Ten se slušně napakoval, vyfakturoval tisky letáků a výrobu agitek a hurá do života. Hlavně že je mír!

    • vanhorne

      "Šmudlové s kartonovými krabicemi"

      Neboj rybko pomoc Praze a hlavne Hradu se blizi. Nejrozumnější člověk v Česku. Ovčáček odtajnil 21 vzkazů pro Zemana. Ze vsech koutu vlasti pry dosly na hrad dopisy vyjadrujici podporu Zemanovi. Jenom z Hrcavy, nejvychodnejsi malicke vesnicky na uzemi Ceska, jich doslo 75. Tam asi pana Zemana opravdu miluji. Vyjadrit podporu Zemanovi jede z Ostravy i Ceska odnoz Ruskych 'Nocnich vlku'. Veze mu poselsti od sameho Tzara Putina.

      Jedou, tahnou Nocni vlci z Ostravy do Prahy, by tam Putinovu vazalovi predali pozdravy. Zde je pane presidente pismo od cara Putina. 'Ze ti bouchly Vurbetice neni moje vina. Jak tam zijes bratre mily, dorogoy soudruhu? Posilam butylku Vodky, ta ti prijde k duhu. Prijmi soustrast pro tebe tak v tezke chvili, kdy se tvoje kariera ke soumraku chyli. Z Bogom malczik, ya nikagda tebya nezabudnut, tvoy Volodya'.😂

      Okoune, uz pry je na nadvori vita Penam chlebem a soli s.Ovcacek.

      https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/nocni-vlci-ostrava-osvobozeni-motorkari.A210430_120118_ostrava-zpravy_jog

      • varane zas pokus o sociální humor? Zas socky z pod mostu agitují?

        • vanhorne

          "Zas socky z pod mostu agituji?" 

          Proc bychom se netesili a neagitovali, nebo jsme horsi lide nez ti kteri se povaluji nad vami? Povalujeme se stejne jako ti nadlide, take jsme placeni z vasich kapes jako oni, ale jsme daleko levnejsi. 💋🍾🍷🍻🍩        😂

    • Ještě pořád mezi lidmi dost poskoků, kteří jdou do ulic hulákat vše co je jim vtloukáno do hlav. Asi nemají nic jiného na práci. Jsou to takový žoldáci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit