Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Totálně neschopný pirát Hřib řekl,že zdravotní materiál z Číny není žádná pomoc,ale kšeft
    a do Číny vzkázal,aby šetřily lesy a nepoužívali při jídle hulky.

    Čínané nato Hříbovi sdělilii,že hulky nejsou ze dřeva,ale z bambusu a to je tráva.

    Zároveň mu vzkázali,aby si zadek neutíral toaletním papírem,poněvadž ten je ze dřeva.

  • Pod pláštíkem koronaviru generální ředitel ČT rozjíždí kampaň o zvýšení poplatků. Tak tomu říkám hyenismus.

    Podle ředitele ČT by televizní poplatek mohl být 150 Kč měsíčně, asi mají málo na svoje odměny a chlastačky.

    • Vyrobit roušky rozhodně není problém,ale Čína reagovala okamžitě a hlavně
      ekonomicky přijatelně,kdy roušky s výbornou kvalitou prodala za 7.50 Kč /kus,což by asi jinde byl problém.Za druhé ty rychlotesty z Číny byly u nás nevhodně zpočátku používány a proto ta chybovost.Až nyní jsou aplikovány dle návodu a jejich výsledky jsou odpovídající.Od samého počátku se na Čínu s požadavky na

      zdravotní materiál obrací přes 80 států,vč.USA.

  • dzixy

    Autor článku p. Bican jistě při svém konečném hodnocení současné situace vycházel z kladných událostí a ukázka lidských vlastností, na rozdíl od pisatele příspěvku "zacht". Jistě, vždy se najdou hyeny, které chtějí parazitovat vždy na kde čem, někdy na seniorech, někdy, jako teď, na lidském strachu o své zdraví. Štěstí, že tech parazitů je mnohem méně, než těch kladných, možno říct, hrdinů. Ti, co respektují pokyny odborníků i vlády lze také považovat za hrdiny, protože co prožívají, je zásadní zásah do jejich životů a oni to snáší s uznáním a respektem. Proto článek, zejména závěrečné hodnocení p. Bicana je celkem slušné zhodnocení stavu intelektu našeho národa. Na co můžeme být hrdí, protože tolik sounáležitostí od revoluce v r. 1989, kromě povodní, v našich životech nebylo moc k vidění.

  • Nesdílím ten autorův až přehnaný závěr o té české solidaritě a vzájemné mezilidské podpoře. Česká pošta, jak bylo vysokým státním činitelem avizováno, má rozesílat zdarma ochranné roušky - dosud jsem žádnou neobdrže!! A to šití roušek se mnohde zvrhlo v honbu za penězi, jak na nedostatkovém zboží honem vydělat. Nejde o žádnou českou solidaritu, ale prachobyčejnou vyčůranost a vychytralost jak na všem urvat nějakou korunu navíc. Nazývejme skutky pravými jmény. Já si uvážu šátek na obličej, to je má ochrana. Jsou mezi námi "šičky - prodavačky", které 1 ks roušky nabízejí "nezištně" za Kč 200,-- až téměř Kč 300,-- - viz zprávy na internetu. Za kus látky dát tolik peněz? - ani náhodou, ale jsou mezi námi jedinci (nabízí se výraz tupci), pro které tolik peněz nic neznamená, a tak jen podporují tuto tzv. "českou mezilidskou solidaritu". Jsou mezi námi jistě také slušní a solidární lidé, doufám, že převažují, kteří nechytračí a vyrobenou roušku nabízejí za přijatelnou cenu. Svým příspěvkem jsem jen chtěl upozornit právě na ty vychytralé vyčůránky, pro které je honba za penězi vším.

  • Teď jsou všichni na světě šťastní a jiné země ještě šťastnější a je jim jedno zda jsou na 15 nebo 17 místě. Jen tak dál, umírají tisíce lidí a někdo se v tom ještě vyžívá. Ještě nejsme na dně to je ještě hodně hluboko, lidé se snad proberou až vymře třetina lidstva jak bylo prorokováno. Obchody budou prázdné a živí budou závidět mrtvím.    

  • Dlouho jsem si myslel, že ta poslankyně Němcová je jen nevyléčitelně ideologicky infikovaná. Ale časem jsem pochopil, že je jenom obyčejně hloupá. Nikdo lépe nepotvrzuje moudrá slova Napoleona Bonaparta, že hloupost není v politice handikapem, než právě Němcová. Ale samozřejmě není jediná na koho to platí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit