Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O kvalitách českých diskutérů výmluvně vypovídá již tak hodně ujetý názor o kvalitě zeleniny, plácnutý pod článek o dopadu sankcí mnoha států proti putinovskému Rusku...

    Naštěstí česká hloupost nemá na svět skoro žádný vliv , to se potvrdilo již za „prezidentování“ Klause...

    Je smutné, že valná většina spoluobčanů - i přes letité zkušenosti s ruskými okupanty na vlastní kůži – dokáže tak nekriticky obdivovat ruského estébáka, který vážně ohrožuje okolní svět a současně být ostře odmítaví, pokud je v Česku někdo jenom podezřelý ze spolupráce s StB :-)
    O kvalitách českých diskutérů zde svědčí
    • "dokáže tak nekriticky obdivovat ruského estébáka" ??? Opravdu příznačné!!! Je potřeba žít v realitě a ne v nějakých připitomělých předsudcích. Je nutno konstatovat, že tzv. Západní a zejména USA jednání je v podstatě jen křivácké pokrytectví, zneužívající ideu demokracie a lidských práv pro prosazování svých pochybných cílů. Naposled o tom přesvědčili tito výtečníci na Ukrajině v Kyjevě. Což v současné době o Rusech nelze říct ani náhodou. Při porovnání vývoje před 2. válkou a hlavně během války, pak je naprosto zřetelná paralela mezi jednáním Hitlerova Německa, zdecimovaného německou agresivitou po 1. sv. válce a jednáním našich milovaných přátel po roce 89 pod vedením soudruhů z USA. Hitler podporoval a využíval nacionální fanatiky (historicky zfanatizovaných a zkorumpovaných v důsledku jejich vlastího jenání v minulosti) z Estonska, Lotyšska, Litvy a Ukrajiny k vykonávání špinavé práce v prospěch velikého Německa. Neštítili se vraždit ve velkém. Dnes dtto. USA a spol. na Ukrajině. Opět - hurá na Rusy a 5 miliard US peněz tyto fanatiky nasměruje správným směrem. Rusové mají suroviny, my jsme již rozkulačili po světě kde co. Takže, musí být ten, kdo nevidí takováto fakta bď fanatik, nebo člověk mdlého rozumu, pokud dojde závěru --"dokáže tak nekriticky obdivovat ruského estébáka". Pak tedy co s tím americkým? Pak tedy ti, co nejenomže vidí co prováděli Rusové, ale hlavně vidí a "ocení" to co provádějí Američané, pak tito lidé rozhodně nejsou nekritičtí. Prostě reagují na to, že dnes Američani jsou horší neř Rusové.
    • Ono je lepší diskutovat o ovoci a zelenině a k okupaci naší země?My jsme si to prožili a bohužel,říkám bohužel je situace taková jaká je.O kvalitách dikutujících to, ať si proberou diskutující.Zatím ta snůška inteligentních zhovadilostí je zřejmně pro vás nejinteligentnějši diskuze,tak to jsem docela překvapená,jak malá úroveň ke stěstí stačí.A ono jídlo ve válce je také důležité,nebo vy si oškrábete kid z oken?,aby jste přežil?
      • PS: já jsem to psala jako informaci:inteligente,né každý se podívá a tv.
  • Ono zase z jiného soudku.Jenom informativně.Včera na čt1 zase zaperlil, studii zjistili,že češi
    nejedí zeleninu.Chtěla bych jenom podotknout tomu hnusu se říká zelenina?Až budete prodávát doopravdy dobrou zeleninu tak jí my češi budeme kupovat.Tu žumpu,kterou neumíte ani vypěstovat si strčte....,víte kam.
  • Západní pokrytectví sklízí s konečnou platností svoje delegitimizační plody i doma, protože stále víc lidí považuje evropské hodnoty za falešné (tj. zakouší propast mezi realitou a normou). Demokracie je podle nich podvod a lež, na svobodu, demokracii a lidská práva už téměř nikdy nevěří. . Zamyslí se někdo nad tím proč, bez zjednodušujících zkratek? Opravdu někdo věří v to, že chudnoucí masy se stále horší perspektivou do budoucnosti bude zajímat demokracie? Opravdu někdo věří, že společnost bez práce může fungovat? A skutečně si někdo myslí, že se Evropa zachrání před domácím fašizoidním populismem a nacionalismem konfliktem s Ruskem a naloděním se na americký Titanic?

    Je na čase přestat s politikou pokrytectví a arogance a snažit se víc naslouchat jiným hlasům a konečně přijmout pojmy diversita a dialog. A smířit se s tím, že svět nebude podle jednoho západního metru a že to není nutně vždycky špatně, ba napopak. Rozanitost a ne unisono je cestou pro všechny. .
  • válčit půjdou ti co si to vykřičeli celá naše "elita"s pochcaným dementem kchárlem na koni
    • houbelec,ještě by ho museli přebalovat.
  • u nás se za zradu státu netrestá ale povyšuje hodil by se nám čínský model "ke zdi" *16*
    • Já bych spíše prosazoval,místo střílení vlastizrádných lumpů,jejich co nejkrutější odporážení na katovských mučírnách a znárodńování veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.
  • jak dlouho si to necháme líbít je potřeba deratizovat tu naši parlamentní žumpu
    vyházet modré darmošlapy z oken *16*
  • nemůžu uvěřit co máme ve vládě za blbce a vlezdozádele šaškům z EU á USA
    klidně zradí své voliče a zem naženou do sr-ček nevím proč by jsme se připojovali
    k nějakým sankcím ukrajina vždy patřila rusku a bude to i nadále !!!
    • No oni totiž neznají atlas světa.
  • noo,rusko bude krvácet,ale přežije-je celkem soběstačné ,zato v čekostáně k vůli vlezdozadkům v zimě -pokud nebude v alespoň 10nad nulou pomrznem,až se Rusáci naštvou a zavřou koutky s plynem.
    Nenažraná kapitalistická USA,EU si brousí zuby na přírodní bohatství Ruska,protože již vše co šlo vydrancovali,zničili,humanitárně vybombardovali,otroci a vykořisťování jiných zemí-v Indii,Vietnamu,Afrika a další končí,svou demokracii již USA vyvezla kam jen to šlo......zbývá jedině Rusko !!!!! Již by jim měl někdo dát do zubů,zatím se neráčili poučit od Koreje,Vietnamu,Afghánu.....
  • Západ chce podle Robertse vyrabovat Rusko, protože je sám totálně zkorumpovaný a morálně i finančně rozvrácený. „Bohatství západních elit je založené na vykořisťování menších zemí, které se tomu nemohou bránit. Západ však okrádá i své vlastní občany. Konkrétně americké elity v této gangsterské činnosti vynikají úplně nejvíce. Podařilo se jim za několik posledních let doslova vyhladit celou americkou střední třídu. Na rozdíl od Ruska, které se zbavilo tyranské vlády bolševiků, USA i Velké Británie vězí až po krk v bažině lží a tyranie. Západ chce vyplenit Rusko, v cestě za tímto cílem však stojí Vladimir Putin. Chtějí se jej tedy zbavit, stejně jako se zbavili ukrajinského prezidenta Janukovyče," upozorňuje Roberts.
  • Rusko možná bude krvácet, ale tipuji, že my a celá EU budeme už od října mrznout.
    • Primát nám sem pošle lodí břidlicový plyn. Jen aby se nespletl a neposlal nám cyklón B. Ačkoli to by ta nacistická zrůda ráda. Má na to experta kerryho
    • Kup si přímotop.
      • hmm leda by byl na kliku ty blbe ! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit