Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "dosud nebyly nalezeny celé dva tisíce"
    .
    Něco z toho bylo asi vylito, ale stále někde čeká ta časovaná smrt. Až lidé zapomenou na nějakou aféru a po letech vytáhnou tu starou flašku kořalky. Ta už bude uleželá, prohlásí se smíchem a rozlejí návštěvě. Nebo to odnesou jejich děti s kamarády, kteří objeví flašku ve sklepě na chatě a když je žízeň, tak se vypije všechno, co teče. :-(
  • https://www.youtube.com/watch?v=i1EG-MKy4so
  • trollo zde?
  • Aha proto je 26 let po revoluci tenhle stát v háji.A proto už v Čechách nežiju *3*
  • Havel měl virózu pořád a parádní..hi..hi
  • A jedinej idioot ho tady obhajuje a tím je Simon, pitomec na kriplkáře. Tak komu věřit, panu Wolfovi a nebo idiootu Simonovi a kromě toho není sám..hi..hi..hi.. Idioote Simone, ty teplej blbče běž si agitovat jinam, hňupe..hi..hi..hi..píp
  • Pokud chceš diskutovat tak přestaň krást nick.
  • Sám jsem zažil, jak jméno Václava Havla s úctou vyslovovali lidé nejen v západní Evropě, ale i v USA prostí lidé říkali "I know your president Mr. Havel, he is a very brave man." Co se stalo na hradě nevím tam jsem nebyl. A pokud jde o nepotrestání komunistů, to byla velká chyba, ale o tom nerozhodoval V. Havel. On nebyl rádoby car gosudar jako Putin. A pokud jde o restituci majetku, slovo "restitutio" znamená uvedení do původního stavu, v daném případě navrácení majiteli to co mu bylo ukradeno. A v daném případě zřejmě bylo jasné co bylo komunisty ukradeno a tak nebyl důvod otálet s navrácením ukradeného.
  • tak že si nemají se Zemanem co vyčítat asi tak
  • Co to je "hamyžný". Takové slovo v češtině není. *14*
  • Všechny tyhle nesmysly píše jediný člověk - Jiří Wolf.
    Parlamentní listy oslovily několik bývalých politických vězňů, aby Wolfovy názory komentovali a interpretovali. John Bok uvedl, že Wolfa zklamalo polistopadové dění a to, že jeho utrpení nebylo dostatečně zhodnoceno, a veškerou nespokojenost s dalším vývojem si personifikoval do osoby Václava Havla. Postupem času se Wolf podle Boka stával čím dál militantnějším. Dana Němcová podle Boka Wolfovy invektivy, místy nepravdy, nechápe. Podle nich Wolf „najednou dělá, jako by byl s Vaškem Havlem v nějakém kontaktu, ale to tak zcela pravda není“. Co se týče až obscénních intimit, které Wolf o Havlovi šíří, se Bok domnívá, že se Jiří Wolf k něčemu takovému nemohl vůbec dostat nebo u toho být, pokud by se vůbec něco takového stalo, a nedovede posoudit, jestli tomu Wolf sám věří nebo si to vymýšlí. John Bok uvádí, že v letech 1988 a 1989 se Havlovým staral o byt a proto musí konstatovat, že „všechny ty věci, které Jiří píše, jsou lež“. Bokovi je Jiřího Wolfa líto, ale omlouvá ho tím, že to má „v té hlavě trochu pomotané“, aniž by tím chtěl snižovat jeho lidskou důstojnost. Bok se přitom nepovažuje za nekritického Havlova příznivce, ale také se distancuje od jeho vztahu „k Čalfům a Bakalům“.[16]
  • Dej si do Googlu " opilec Havel " a uvidíš ty hňupe Simone..hi..hi..hi
  • http://www.stalose.com/item-14623-havel-podle-médií-opilec-homosexuál-alko
  • Na všech amatérských záběrech se drží sklenky či pulitru.
  • VeseléZvíře.cz Nevím o tom že by si ho někdo vážil nebo si na něj vzpomněl během roku ve světě na tož u nás.I media mlčí. Nebýt lavičky tak nikdo nuž ani neví kdo to byl.

    Já vím své o tom jak na hradě rozbil servis po Benešovi při bujaré pitce.
    A navíc to on se dohodl s Komunisti že nebudou potrestáni.Odměnou mu za to byla rychlá restituce majetku.
  • Neexistuje žádné video, kde by se Václav Havel potácel opilý. *3*
    Když byl takový alkoholik, proč to nikdo nenatočil nebo alespoň nevyfotil? *3*
    Všechno jsou to jenom pomluvy.
  • Pravda taková jaká byla
    Tyto stránky odhalují pravdu, jelikož není pravdou, to čím Vás média krmí. On Václav Havel byl podprůměrný dramatik, člověk který neměl v genech chuť k práci, sexuální deviant, jelikož se rád ukájel i na mužích, cože se oněm veřejně vědělo v době disentu a taky to byl velmi kvalitní alkoholik. Dnes se z něj snaží propaganda vyrobit boha, ale on byl jen člověk. A ne dobrý člověk, ale závistivý, hamyžný a pyšný. Byla to veš, která byla na nás nasazena, aby nás jako národ zničila.

    Havel byl špatným člověkem, ovšem po jeho smrti mohlo by být vše zapomenuto a odpuštěno. To ovšem není možné, jelikož po planetě chodí devianti, kteří se z něj snaží vytvořit boha, či modlu, s tím, že Havel je věčný. Těmto duševně chorým jedincům, kteří schvalují lži, nenávist, zlodějiny a schvalované vraždy Havla se již více jak dva roky říká havloidé.

    Havloidé jsou lidé, kteří Vás přesvědčují o jejich pravdě za naše peníze. Jsou to parazité a devianti, kteří milují mrtvolku podprůměrného posledního prezidenta komunistického Československa.

    Navíc tyto stránky musely díky nenávistnému útoky a pokusu o cenzuru, jako i zatajení pravdy, být přesunuty z původní domény na tuto, jelikož na nás zaútočila nějaké Veš z Krnova.
  • se zjistí až po pitvě, jako u havla
  • Kolik čistého alkoholu za rok vypije náš hradní virotik? *1* *2* *15*
  • Neotírej se o památku V. Havla. To byla osobnost, které si váží celý civilizovaný svět a která proslavila naši zem.
    Naproti tomu to ožralé nic co straší na hradě a dělá ostudu po celém světě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit