Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Zajímavé, že u kritických hlasů proti Kalouskovi, pokud chcete přidat souhlas kliknutím na palec vzhůru, namísto + - přidat ubírá😀.  Zřejmě to zařídil  někdo z fandů Kalouska v Tiscali😎

  • dzixy

    Z otázky v titulku článku mně jednoznačně vyplývá, že největšími škůdci ze stran byla ODS a její odnože,  a po založení TOP 09 Kalousek. A v těchto dnech a týdnech jsou to zase nudný Fiala za ODS a Bartoš z Pirátů, kterému již teď sebevědomí překročilo možnou mez.  A dodatek navíc, další "škodnou" je Senát, který kromě toho, že vždy asi o měsíc zdrží Parlamentem  schvalované zákony,  je opravdu něco navíc a k ničemu.

  • Jednoznačně Kalousek

  • Vedle dalších partají utekly do opoziční ohrádky i TOP 09 a Piráti a tím i před zodpovědností. A nyní se v opoziční ohrádce, která je pro ně malá, hašteří a pošťuchují jako malí uličníci. Opoziční partaje opět prokázaly, že nemají v sobě dost odpovědnosti k výkonu vysokých funkcí v exekutivě. 

    • ODS a předchozí vlády  si asi myslí, že lidé ztratili pamětˇ.Myslím, že se ale mýlí. Ve volbách by se to mělo odrazit.

  • milion chvilek je parta ktera nikdy nevidela praci a ti hlupačkove je živi.....kdo to vede... tak ty lehkoživkove nikdy nepracovali a pracovat diky sponzorum nebudou.....je to divadlo ....tisice lidi jim to žerou.jsou to hlupaci.....pirati a top jsou podvodnici to vi cely narod proto je nevolit....nikdy se nedaj dohromady.

    • Milion chvilek je od počátku marketingový projekt Pirátů, TOP a ODS. Je to více než jasné. Sami neumí nijak upoutat a zaujmout, a tak vytvořili tenhle projekt. 
      Je to zřejmé z toho, jak se cpou na pódia při těchto partajních shromážděních v Praze - dneska zase přehlídka těchto partajníků v Praze. Výhradně voliči těchto tří partají. Mávají prapory, pokřikují ale uvidíme při volbách.

      Mimo Prahu se zúčastnilo "demonstrací" i 25 až 30 lidí. To je fakt masová podpora. 
      Chudáček defraudantík Babiš, aby si na noc bral pleny. 😂

  • Ještě hraboš polní a kuna a už tam budou škůdci 4.😂 (ještě tam chybí současný největší škúdce

    nedoštudovaný milionář Minář😈)

  • Karel

    Proti ODS by měl milión chvilek vyzvat soudce, aby se řádně zabývali případem Nagyová a její zneužití pravomocí veřejného činitele, které se jako vedoucí úřadu vlády(jmenoval ji premiér) dopustila když nechala sledovat manželku pana tehdejšího premiéra a dvou spolupracovníků a za úplatu(pozorností za milióny) poskytovala služby (tajné informace)panu Bakalovi, současný premiér zatím nebyl ani obviněn ale "vyšlo" proti němu do ulic sta tisíce lidí, zatímco zjevné trestní kauzy minulé garnitury jsou soudní mafií zametány pod koberec a bez "odezvy z ulice". Naštěstí zneužití pravomocí veřejného činitele je i díky Panu Havlovi nepromlčitelný zločin takže může být obviněna kdykoliv v budoucnosti jestli nějaký státní zástupce sesbírá odvahu a nebo chapadla ODS už na naše soudnictví nedosáhnou.

  • Kalousek...

    Co říkat více...

    • Akorát to ,že Bureš ani jeho nástupkyně se mu nemohou podívat ani do ……

      Vymývání mozku v české kotlině Burešovým tiskem funguje pro prostoduché lopaty dokonale.

      • Gorobilypes

        Zatím vede opačná strana ČT,ČRO,Novinky,Tiscali....

      • Pokuď vymýváním mozků nazýváte údaje ministerstva financí. potažmo ČSÚ, pak si nevidíte do úst!

        Nám, prostým občanům této země, stačilo páně Kalouskovo působení ve funkci ministra financí Topolánkovy vlády - ing.Kalouskem vyrobený státní dluh rozpočtu této země (-192,4miliard Kč v roce 2009) se žádnému jinému ministru financí před ním, natož po něm, docílit nepodařilo...

        Na rozdíl od ing. Kalouska ing. Babiš docílil v roce 2016 PŘEBYTKU ROZPOČTU ve výši +61,8 miliard Kč!

        A v roce 2017 byl deficit pouhých - 6,2 miliard Kč (při parlamentem naplánovaném deficitu - 60miliard Kč). 

        Hospodaření státu skončilo ke konci července 2018 (poslední data vydaná ČSÚ) přebytkem +16,6 miliardy korun.! 

    • Netřeba. Jen lze dodat, že někde se už jméno toho tvora stalo dokonce synonymem pro urážku nebo nadávku.

  • TheGGG

    demo blob a milionový chlívek se brzo sežerou navzájem, nebo budou muset loutkaři, lobbysti, bakalové a mafie vysvětlit těm pár ideologicky zažraným členům, že tady nejde o demokrááácii, ale o moc a prachy

  • Všěechny strany sou škůdci lidí občanů mají mega platy profízlovaný stát nic dobrého platy učitelům zanic a platy doktorů advokátů sou taky nehorazně drzé vysměch lidem ostaním to sou vysokoškoláci vychytralí tak jako Bbaiš a jeho starna sou všechny to je kapitalismus  bez lidí a  bez občanů nikdo nemá právo ani na svobodu slova kterou potlačují jejich MUDr Psyatrie prostitky nikdo nestíhá a je jich plno

    • tuhle češtinu vymysleli v Bruselu?

    • Kontrolní otázka: Pokud jde o překlep a výrazem prostitky  míníte prodejné ženštiny, proč by je měl někdo stíhat a za co?

      • Ottův slovník naučný: " Prostituce jest toliko tvarem,v němž se projevuje kriminalita ženy."

        Takže stíhány mohou být za kriminální činnost,neboť 1)nedaní příjem 2)tím,že smluví pohl.styk za úplatu,dopouštějí se kuplířství.3) rozšiřují pohlavní choroby .

        • ja musel po rozvodu vyplatit ex a když se na to podívám tak ta prostituce je levná a po vyplacení právníků už vím i co je kuplíř a jeho pomocníci🙂

        • Ad 1) jest důvodem k stíhání obecným, daňové delikty páší i provozovatelé řemesel mnohem mladších

          ad 2) kuplířství se prostitutka sama dopustit nemůže, za onen čin jsou stíhány jiné osoby

          ad 3) tuto činnost páší mnohé osoby zcela zdarma, není výlučným hájemstvím prodejných žen

          Ottův slovník, jak vidno, není neomylný a je nutno ho brát s reservou delší jednoho století vývoje lidské společnosti..

          • Filie,je vidět,že jsi rytířská povaha a čestný člověk.Ale kavalírské jednání je správné vůči ženám, u prostitutek je to házení perel sviním. 

            Jinak bod 1) to že zákon porušuje kde kdo není omluva,bod 2)¨je věcí výkladu-kdo si opatřil zakázanou knihu,byl potahován za její rozšíření na svou osobu,takže když si prostitutka smluví cenu,dopustí se kuplířství se svou osobou,ale máš pravdu,že tak se to u nás nepraktikuje.bod 3) se nazývá promiskuita-žena připouští muže za nějakou výhodu nebo pro zábavu a v lehkosti ducha(levitas animi) jí nedochází důsledky její pošetilosti.

            Jinak platí a platit bude:"Halte dein Blut rein,es ist nicht nur dein!"


          • Nickem "snafuperman" je uváděn titul "MUDr PSYATRIE" - s tímto oborem jsem se opravdu nesetkal - MUDr je zkratkou Medicinae Universalis Doctor, to je mi známo - ale "psyatrie"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit