Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Zajímavé, že u kritických hlasů proti Kalouskovi, pokud chcete přidat souhlas kliknutím na palec vzhůru, namísto + - přidat ubírá😀.  Zřejmě to zařídil  někdo z fandů Kalouska v Tiscali😎

  • dzixy

    Z otázky v titulku článku mně jednoznačně vyplývá, že největšími škůdci ze stran byla ODS a její odnože,  a po založení TOP 09 Kalousek. A v těchto dnech a týdnech jsou to zase nudný Fiala za ODS a Bartoš z Pirátů, kterému již teď sebevědomí překročilo možnou mez.  A dodatek navíc, další "škodnou" je Senát, který kromě toho, že vždy asi o měsíc zdrží Parlamentem  schvalované zákony,  je opravdu něco navíc a k ničemu.

  • Filie,je vidět,že jsi rytířská povaha a čestný člověk.Ale kavalírské jednání je správné vůči ženám, u prostitutek je to házení perel sviním. 

    Jinak bod 1) to že zákon porušuje kde kdo není omluva,bod 2)¨je věcí výkladu-kdo si opatřil zakázanou knihu,byl potahován za její rozšíření na svou osobu,takže když si prostitutka smluví cenu,dopustí se kuplířství se svou osobou,ale máš pravdu,že tak se to u nás nepraktikuje.bod 3) se nazývá promiskuita-žena připouští muže za nějakou výhodu nebo pro zábavu a v lehkosti ducha(levitas animi) jí nedochází důsledky její pošetilosti.

    Jinak platí a platit bude:"Halte dein Blut rein,es ist nicht nur dein!"


  • taky si to myslím,je to fízl provokatér,sbírá ohlasy a píše o nás hlášení.Čertví,kolik nicků ještě má.-BACHA NA NĚJ !!!

  • Milion chvilek je od počátku marketingový projekt Pirátů, TOP a ODS. Je to více než jasné. Sami neumí nijak upoutat a zaujmout, a tak vytvořili tenhle projekt. 
    Je to zřejmé z toho, jak se cpou na pódia při těchto partajních shromážděních v Praze - dneska zase přehlídka těchto partajníků v Praze. Výhradně voliči těchto tří partají. Mávají prapory, pokřikují ale uvidíme při volbách.

    Mimo Prahu se zúčastnilo "demonstrací" i 25 až 30 lidí. To je fakt masová podpora. 
    Chudáček defraudantík Babiš, aby si na noc bral pleny. 😂

  • Anebo to bude dokonce trojitý agent střídavě Žid Fašista i zakuklený Komunista......😯 BACHA NA NĚJ....!!!!

  • Nickem "snafuperman" je uváděn titul "MUDr PSYATRIE" - s tímto oborem jsem se opravdu nesetkal - MUDr je zkratkou Medicinae Universalis Doctor, to je mi známo - ale "psyatrie"...

  • Tak to asi bude náš fešák Hubert alias Občan něco jako Janus-bůh dvou tváří. Současně žid i fašista...😉 

    13 prosince 2019 v článku o Domobraně prohlásil "Ja nejsem demokrat. Ja jsem fašista. Tedy mussoliniovsky fašista. A z ltvoru jako vy se mi dela zle." 

    To se mu jako dělalo zle ze mne. Jen jsem nepochopil co je to ten Itvor. Patrně se bude jednat o bájnou bytost něco jako pták Fénix nebo kůň Pegas......🙂

  • Co to tady vedete za kecy?? Ten "r.hubert" je zarytej Žid a hlásí se k sionismu! Vsadím se,že má na pyžamu davidovu hvězdu tak jaký Hitler a Musolini?

    citace: r.hubert






    09. prosince 2019 Reakce na příspěvek:Nu, tak jsem sionista. Kdyz uz jsou dneska nektere entity hrde na
    to ze jsou "nacionaliste" (hahaha), tak sionismus neskodi. Navic
    nedelam rozdily mezi ceskymi obcany. 

  • Jednoznačně Kalousek

  • No to není pěkné že se tví miláčci Mussolini a Hitler mezi sebou poškorpili aby odstranili třetího Dollfusse. To mi připomíná jak Poláci chytračili s Němcema proti Nám a Sovětům, až je Hitler převezl a se Stalinem je vyřadili ze hry. Jo jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Kdo jinému jámu kopá....A stejně dopadnou tví TOPáčci Piráti a ODSáci. V honbě za korytem se mezi sebou sami vytlučou. Nemáš okolo sebe zrovna vybranou společnost. INU VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ......😉 Moravan Masaryk věděl proč chce z Rakouska pryč aby zachránil Čechy Moravany, Slezany a Slováky i když se vděku zato od "některých" nedočkal......

  • ODS a předchozí vlády  si asi myslí, že lidé ztratili pamětˇ.Myslím, že se ale mýlí. Ve volbách by se to mělo odrazit.

  • Vedle dalších partají utekly do opoziční ohrádky i TOP 09 a Piráti a tím i před zodpovědností. A nyní se v opoziční ohrádce, která je pro ně malá, hašteří a pošťuchují jako malí uličníci. Opoziční partaje opět prokázaly, že nemají v sobě dost odpovědnosti k výkonu vysokých funkcí v exekutivě. 

  • Gorobilypes

    Zatím vede opačná strana ČT,ČRO,Novinky,Tiscali....

  • Pokuď vymýváním mozků nazýváte údaje ministerstva financí. potažmo ČSÚ, pak si nevidíte do úst!

    Nám, prostým občanům této země, stačilo páně Kalouskovo působení ve funkci ministra financí Topolánkovy vlády - ing.Kalouskem vyrobený státní dluh rozpočtu této země (-192,4miliard Kč v roce 2009) se žádnému jinému ministru financí před ním, natož po něm, docílit nepodařilo...

    Na rozdíl od ing. Kalouska ing. Babiš docílil v roce 2016 PŘEBYTKU ROZPOČTU ve výši +61,8 miliard Kč!

    A v roce 2017 byl deficit pouhých - 6,2 miliard Kč (při parlamentem naplánovaném deficitu - 60miliard Kč). 

    Hospodaření státu skončilo ke konci července 2018 (poslední data vydaná ČSÚ) přebytkem +16,6 miliardy korun.! 

  • Fašisty ano, jak dosvedcuje zvoleni kanclere Dolfusse, ktereho posleze naciste zavrazdili. Ducemu to pekne hnulo zluci....

  • ja musel po rozvodu vyplatit ex a když se na to podívám tak ta prostituce je levná a po vyplacení právníků už vím i co je kuplíř a jeho pomocníci🙂

  • Akorát to ,že Bureš ani jeho nástupkyně se mu nemohou podívat ani do ……

    Vymývání mozku v české kotlině Burešovým tiskem funguje pro prostoduché lopaty dokonale.

  • milion chvilek je parta ktera nikdy nevidela praci a ti hlupačkove je živi.....kdo to vede... tak ty lehkoživkove nikdy nepracovali a pracovat diky sponzorum nebudou.....je to divadlo ....tisice lidi jim to žerou.jsou to hlupaci.....pirati a top jsou podvodnici to vi cely narod proto je nevolit....nikdy se nedaj dohromady.

  • Ještě hraboš polní a kuna a už tam budou škůdci 4.😂 (ještě tam chybí současný největší škúdce

    nedoštudovaný milionář Minář😈)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit