Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by jít o dům dál, vždyť nejsou lidi.
    Třeba do Lybie tam to ingenýry přímo přetéká.
    • To také dělá hitler v sukních.Je to tam jen kvalita sexuální z Afriky plná člunů.Kdo viděl pracovat černocha ,já jen pod bičem otrokářů.Nasadit politiky,politruky a všechny neziskovky a lidí bude dost.Antikoncepci produkovat místo hnojiv a za pár let je klid.Udělal bych to jako v Číně dvě děti maximum na rodinu a dost.Všíml jsem si,že v naší zemi začína být černo.Že by průzkumníci obohatit náš sexuální trh a dávky ?
  • Tak když mají peníze, tak se jim to investuje. Taky asi nemjí takový strach. Já jsem taky chtěla investovat, líbí se mi ta vidina snadno vydělaných peněz, ale taky jsem měla strach, abych o peníze nepřišla, tak jsem hledala něco, co je relativně jistý a našla jsem investice do půjček . Sice jsem "musela" investovat hodně peněz, ale alespoň díky tomu i hodně vydělávám.

  • Zásadní vada článku je v tom, že nenaznačil reálné řešení: Není uzákoněna povinnost firem udržovat v zemi provedené investice likvidní objem vlastních akcií na místní burze. To by je jednak přinutilo zveřejňovat výsledky a jednak by ukončilo to věčné skuhrání o odplouvajících ziscích a bezzubé legislativní snahy. Kdo (s občanstvím ČR) by se chtěl na ziscích podílet, prostě by si ty výnosné akcie koupil. Na ně by mělo smysl nabízet dotované půjčky s masívní reklamou,z makroekonomického hlediska, že. Investice a silný trh, místo spotřeby a slabé úplatné a nekvalifikované byrokracie. To by ale ukončilo i úplatky a omezilo moc vládců, ať už se k zákonodárství, monopolům a militantním resortům dostali jakkoliv. A omezilo by to dotování neproduktivních sociálních skupin, které by to měly dostávat místo dávek z různých pojištění z daní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit