Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prymula bez roušky okamžitý odchod , teda to by nás musel někdo vyhodit všechny , prolhaný estébák Babiš zatajuje data kvůli volbám a dojemně nám přeje vánoce , ten křivohubec už měl sedět ve své rodné zemi a ne škodit v Bohemii tak snad bude mít Mareček Prchalů dobrý pocit .

    Tak si to srovnejte v hlavě fandové Bureše.

  • Tahle vláda neskutečně lže a doufám, že ve volbách v příštím roce je vyhážeme na dlažbu. Opatření mají mít účinnost po 14 dnech a oni již po několika dne ví, že nebudou fungovat? Takže buď jsou jasnovidci nebo jen sprostě lžou. Tato vláda musí celá skončit.


    Na co mají Chytrou karanténu a E-roušku, když nemají žádnou statistiku kde se lidé nakazili?

    • Já bych se za změnu docela přimlouval. Zkusit se má všechno. Vláda Pirátů s Nestarosty podporované černopr....níky bude fajn experiment a zkušenost. Jen Fiala se Stanjurou a Pavlem Novotným budou opět hekat v opozici. Může být veselo. A pan Babiš bude minulostí. 

    • Spíš si myslím, že k žádnému "vyhazování na dlažbu" nedojde. Rozdají se koblihy a slíbí se, že bude líp, k tomu pár rádoby "bonmotů" z hradu  a ovečky už budou vědět koho mají volit.

    • vanhorne

      Jak clovek pozna kde a kdy se nakazil, to prece trva nejaky den nez se projevi priznaky, ne? Jestli lzou nebo ne, to se nevi, vi se jen, ze nevi kudy kam a jedna parta chce to, druha zase ono a treti neco jineho. Nemeli spolecne zajmy a nemaji je ani v dnesni zle dobe. 

    • josef.chmela

      Kdyby jsi nemyslel pouze na hlouposti jak vyházet všechny na dlažbu, tak bys pochopil, že E-rouška a Chytrá karanténa jsou v tomto stavu nákazy úplně k ničemu a vláda dělá nutná opatření z chodu, tak jak to vyžaduje momentální procento nakažených. Při nedisciplinovanosti některých jedinců se nedá nic předvídat a plánovat.

  • josef.chmela

    Šrouby měla vláda utáhnout už před 14 dny. Zavřít obchody (mimo potravin), podniky, roušky všude a stále, zákaz cestování kamkoli, zákaz vycházení od 18.00 do 08:00 hodin, vycházet pouze za nákupem potravin a to do vzdálenosti 1 km od bydliště, razantně postihovat porušování nařízení, a to vše minimálně na 14 dní.

    Protivládní ovčané naočkovaní opozicí a popírači nebezpečnosti Covid 19, jsou nepoučitelní.


    • ODS a piráti útočí na vládu že opatření jsou nedostatečná .Ale jsou to převážně oni kdo je chtěli rozvolnit.A ODS už zametá stopy z internetu, ale stopy zůstávají.I když stránku zrušili nadpis napoví,ten zůstává.:https://www.ods.cz/clanek/19700-to-co-predvadi-vlada-je-mateni-lidi-opatreni-jsou-nesmyslna-a-zbytecna

      • A co je nejlepší když jsem se zeptal oficiálně na stránkách ODS byl jsem zablokován

    • Opičáčku, s Tvým názorem zcela souhlasím a dal jsem Ti bodík. 🙂

      Hlavně, že ovečky v létě musely jet na dovolenou k moři a nemohly sedět doma na p.deli jako jsme to museli dělat za komunismu, kdy Číňani žádný Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus z Wu-Chanu) zatím ještě neměli.

      • josef.chmela

        Děkuji. Když ty jsi seděl za socialismu doma na pr.deli byl to jenom tvůj problém. Já takový problém neměl. Cestoval jsem do všech spřátelených soc. zemí (nebudu zde vypisovat, které to byly, jen napovím, že to byly země z Asie, Evropy, Afriky a Ameriky).  A ten, kdo na to měl, mohl dokonce cestovat po celém světě.

        Tak třeba můj bývalý soused. Byl havíř a každý rok byl na dovolené jinde. Třeba Egypt, Kanáry, Baleáry, Eolské ostrovy, Kuba a podobně. Když zrovna nebyl rok úspěšná, tak jel alespoň do Jugošky.

        Tak takové, co říkají, že se za socialismu nemohlo cestovat, posílám do pr....

        • Opičáčku, já jsem za socialismu (toho rudého, nikoli hnědého) také jezdil po světě. A to jsem ani neměl "rudou pracovní knížku". 😉

          • josef.chmela

            Tak tu příště nelži, že se nemohlo cestovat.

            • Cestovat soukromě se mohlo do NDR a v létě na dovolenou do BLR. Ale nutné byly také služební cesty do svobodného světa a k tomu bylo třeba rozumět problematice v daném průmyslovém odvětví a ovládat cizí jazyky.

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Zase lžeš. Své cesty do socialistických a spřátelených zemí jsem vykonával vždy soukromě. A nebyly to jen NDR a Bulharsko (viz. předešlý příspěvek).

            • normálně nemohlo a nebo to nevíš jako soudruh Babiš ?

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Co to je normálně? Já jezdil autem, autobusem, vlakem nebo letecky. A to buď sám nebo s CK.

                Pokud ty jsi chtěl jezdit metrem, voj. stíhačkou, rogalem, tankem nebo ponorkou - tak to máš pravdu, to opravdu normálně nešlo.

                • Reakce na příspěvek:

                  pak si byl pouličním výborem prověřený , loajální  ,pravděpodobně komunista a ještě si měl devizi či jak říkali příslib  a nebo si provokatér či lhář , pak chápu tvojí náklonost k prolhané estébácké komunistické kreatuře zo Slovenska , ten taky nevěděl že se normálně do Rakous či NSR nebo jinam na Zapad nemohlo . Ono se  i doSSSR nemohlo jen tak .Máš pravdu někteří z toho ráje odletěli rogalem či letadlem s heslem otoč to na Mnichov🙂i stíhačkou Mig 25 třeba do Japonska ale to nebyl uplně občan ČSSR .

                  Jo a taky si moh volně na Slovenko zejména jako příslušník ČSLA třeba z Chebu do Košic , co kdyby nahodou.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Ti,co tenkráte jezdili skoro po celém světě,ti dnes jezdí za peníze daňových poplatníků pod

                    hlavičkou ODS nebo TOP09 zase po celém světě.Jenomže po příštích volbách,už jim to

                    nevyjde.

                    • Reakce na příspěvek:

                      lindo ty si zmatená postkomunistka , tady se někdo bavil o ods či co ?Bavíme se že nemohl člověk ani třeba do Prášil na Šumavě a to bylo uzemí ČSSR .Ale ty máš v hlavě jasno , neb kde nic neni tam nemá co tomu jasu stínit🙂

    • vanhorne

      "Šrouby měla vláda utáhnout už před 14 dny."

      Andrej Babiš se zlobí, že výjimek, které jeho vláda sama zavedla, je moc.Seznam.cz. Jednokresilkove holicstvi zavreme, ale Farmarske a Blesi trhy nechame otevrene. Stejne mne udivuje to mnozstvi podobnych cvoku, kteri se tam v Sobotu nahrnuli, bez zretele na nebezpeci nakazy. Nevedel jsem opravdu, ze nejake stare hrnce jsou cennejsi nez zdravi. A on to vidi az ted, co on sam s tou jeho vladou vyrabi za zmetky? V normalnich casech zadarmo drazi a ted, kdyz tece do bot fact k nezaplaceni. Ten limit 1km nakup potravin od bydliste, to by opravdu neslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit