Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivannavratil386

    S tímto určitě souhlasím. Sám za sebou několik pracovních úrazů mám. Naštěstí se ale nikdy nejednalo o nic vážného. Myslím si ovšem, že je důležité nezapomínat na to, že pokud se člověku pracovní úraz přihodí, tak mu z toho následně plynou i různá práva a povinnosti. Pokud nevadí, že se podělím, tak třeba tady to mají výborně sepsané. Zvlášť těm, kteří pracují v rizikovém prostředí určitě doporučuji přečíst.

    • V tomto s vámi jednoznačně souhlasím. Problém je podle mě v tom, že spousta pracovníků (popřípadě i firem) prostě zanedbává bezpečnost práce, nenosí předepsané ochranné pomůcky a pak to tak dopadá. Sám jsem chvíli pracoval ve fabrice a viděl jsem to na vlastní oči. 

      • Můj manžel se s tím, co popisujete bohužel také setkal. Pracuje jako svářeč a právě u takové práce je velice jednoduché si poškodit třeba zrak, pokud nepoužíváte kvalitní ochranné pomůcky. No a přesně to se stalo jeho kolegovi, který si při svařování trvale poškodil zrak. Prý za to mohly nevhodné samostmívací kukly, které tehdy měli ve firmě. Hned po tomto incidentu prý ale dostali nové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit