Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic jiného se čekat nedalo!!

    Je zde řada právem naštvaných EU ropanů kteří senebudou jen dívat na to ak nás ve
    vlastníomě utlačuje šílená menšina která chce náš svět změnit v jejich Chalifat.

    Vedení EU je v pasti - buď budou politici dál prosazovat svobodné migrování
    a tím jim klesne popularita u voličů nebo omezení migrace a tím popření dosavadní
    špatné politiky. Ani jedno ani druhé pro pány není dobré.

    Nádor se musí vyříznout a ne čekat až zachvátí celé tělo. T Buď EU na tu operaci půjde nebo zemře.
    • Ne, migrace bude stejná, ale bude víc kamer. "pro naší bezpečnost". Vždyď jen tyhle útočníky vidělo "pouhých" 2450 kamer!
      • a je zajímavé, že je ty kamery neochránili. Jsou přece instalované na ochranu majetku a lidí. *1*
  • Tak mě pobavily zprávy, jak český politický sulc najednou chce přísnější podmínky imigrace. Hlavně ať nenaroste popularita "extrémistů" a "populistů". *1* *1* *1*
    Kolik dní jim to asi vydrží? Budou potřeba teroristické útoky alespoň jednou týdně, aby pohli zadkem? *16*
    Ale já vám říkám, že žádné zpřísňování N I C N E V Y Ř E Š Í ! ! !
    Problémem západu nejsou imigranti, ale jejich potomci, tj. regulérní občané.
    JEDINÉ ŘEŠENÍ je postavit Islám mimo zákon, stejně jako fašizmus.
    Podívejte, asi těžko někomu vadí, když si nějaký nácek doma ve sklepě s hakenkrajcem na rukávu hajluje před obrázkem Hitlera. Jakmile to ale zkusí na veřejnosti...
    Stejně by to mělo být s muslimy. Ať si doma mlátěj čelem o kobereček když je nikdo nevidí. Ale žádné veřejné projevy, žádná propagace, žádné mešity, žádné nikáby ani burky, natož žádné požadavky !!!
    Toto je jediná možnost jak se vyhnout osudu západní Evropy. Všechno ostatní jsou jenom bláboly a za pár let, maximálně za jednu generaci, budeme mít stejný problém. *7*
    • Myslím, že by to bylo skutečně účinné řešení.
      • Konečné?
  • To šílené a okázalé vraždění ve Francii musí hnout snad každým normálním člověkem.
    Budou politici v UE, včetně našich, schopni aspoň něčeho podobného jako starosta v Kanadě? Citát z diskuze před pár dny :
    Muslimští rodiče se dožadovali, aby se v jednom předměstí Montrealu nepodávalo ve školách vepřové maso. Starosta to odmítl a nechal poslat rodičům dopis ve kterém mimo jiné uvádí: "Muslimové musí pochopit,že se musí přizpůsobit Kanadě a jejím zvykům, protože právě proto se rozhodli přicestovat do Kanady. Nakonec musí pochopit, že v Kanadě máme judeo-křesťanské kořeny, vánoční stromky, kostely a náboženské slavnosti a náboženské musí zůstat v soukromé sféře. Pro Muslimy, kteří nesouhlasí se sekularismem a necítí se v pohodě zde v Kanadě, existuje na světě 57 nádherných muslimských zemí, většinou s malou hustotou obyvatelstva, které jsou připravené je přijmout s otevřenou náručí v souladu se šárií. Zeptejte se sami sebe jen jednou : Proč je lepší žít v Kanadě, než v zemi, ze které jste přišli? Školní jídelna s vepřovým je součástí odpovědi." .....
    Budou veřejně nějací politici aspoň uvažovat o postavení agresivní formy islámu mimo zákon? Obdobně jako je nezákonné propagování fašismu, komunismu atp.? Všichni přeci cítíme, že by to tak nějak mělo být a že "na hrubý pytel, hrubá záplata" nyní platí.
    Ale pozor na nyní oprávněně zjitřené emoce. Ty jsou snadnou kořistí populistů a vlád silné ruky ... a kde pak bude za pár let demokracie a svoboda?

    PS
    Jak se cítí paní redaktorka Alina Holušová, která v článku 5.1.15 nazvala Česko "zemi, kde Romové i islám mají své historické místo," ?
    • Pani redaktorka se zbláznila a měla by navštívit islámský stát, aby věděla o co jde! *2* O co přichází, jako běloška.
  • No je na čase jednat,né jen nastavovat tvář. Popřípadě krk
  • Křesťanská Evropa doplácí na svou dobrotu a toleranci. Ale jak z toho ven? Čekat až se zase objeví nějaký cvok s knírkem a začne dělit lidi na na ty "vyšší" a "nižší" (rasy, třídy...) a ty "nižší" začne deportovat do internačních lágrů? To už bude pozdě.

    Co takhle zakázat v Evropě islamismus a postihovat všechny jeho veřejné projevy stejně jako je tomu u nacismu? Doma ať si chodí v noční košili a s hlavou ovázanou ručníkem ať mlátí o zem. Jestli někdo doma před spaním zvedá pravici před knížkou Mein Kampf nebo se staví do pozoru před Marxovým Komunistickým manifestem nebo sebranými bláboly Lenina, Stalina, Gottwalda..., je to taky jeho věc, ale nesmí to dělat na veřejnosti

    A pokud chce někdo z islámské oblasti získat v Evropě trvalý pobyt, tak podmínkou by měla být konverse ke křesťanství. A pjodobně u osob, které se už v Evropě narodily, pokud se nebudou své víry chtít vzdát, tak zbavit občanství a vypovědět ze země.

    Z mešit lze udělat vepříny a útulky pro psy podobně jak doporučuje Okamura.
    • No, vzhledem k pokročilosti problému a neschopnosti států tomu čelit asi nějakej ten áda přijde. Pokud se týká okamury, je to jen tlučhuba. O problému víme všichni i bez něj a řešení - pást kolem mešit ovce a nežrat kebab může vzniknout jen v tý jeho přiblblý makovici.
      • Souhlasím. Jen aby to nebyl ten Adův učeň z Kremlu.
  • Brzy přestanou mít trpělivost běžní lidé a zakročí sami proti Islámu, když páni politici nic pro tuto otázku nedělají.
    • Budou létat minarety na měsíc? *1*
  • ... srovnat je se zemí :)))
    • Á první fašista???
      • Můžete si je vzít domů, jestli chcete, Vy humanisto!
  • Ty, či toho.., kdo házel ty nevybuchlé granáty a ještě tam někdo střílel, jak ponocný na pouti u kolotoče, chytit a dát vybrat, buď potupné vězení a nebo výcvik v národní armádě k obraně vlastní země ,..ne proto, že házeli granáty proti nepříteli svého národa i Evropy obecně, ale že to patrně neuměli s povinností se to řádně naučit .. To je hanba, ostuda i odpovědnost vůči svým potomkům a vlastním rodinám, když pak takoví neumí bránit ani svoji zemi a tyto své rodiny či jiné blízké.., před případným napadením, když už tedy k tomu najdou tu odvahu a jdou do toho chlapsky sami za sebe a na svoji odpovědnost ..
  • hura
  • ...video vraždy policisty islámským teroristou dnes v Paříži. Dnes Paříž, zítra Praha. Jen pro silné povahy... https://www.youtube.com/watch?v=GzOewklC6GY=

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit