Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Medikolog;presne tak to vidim :ona sla krast,studentka ji vyrusila a Barbora hajila korist.Priste ,
    az bude nakupovat za 5 prstu si vezme sebou kalasnikov.Pri dalsim zabiti zahraje zase nemocnou a jede se DAL.
  • Píšete o své matce (dáma)? Článek totiž není o žádné dámě, ale o nebezpečné cikánské vražednici. Nazvěme jednou věci pravým jménem. Žádná vražedkyně není dáma, vážení. Jenom šibeničnice. Děkuji EU a Slovensku za multikulturní obohacení.
  • Blbobijec;nezapomen a Havranka-ten ma sice jinou diagnozu,nic nenahlasil ,za dva mesice byl ZDRAVY a pod dohledem v nemocnici tyral deti.A pritom jde tez psychickou nemoc.
    Ja mam dojem ,ze kazdy ,kdo zavrazdi ,zneuzije jine ,jako tomu je u vraha male ANICKY,-uz
    nezije;Elisky ,pred par tydny,se automaticky uchyluje do nemoci.U Barbory selhali vsichni okolo
    ni;od doktoru az po soudce.Opravdu lide jako ta posledni nemocna ,musi hrabnout do rodin
    ohleduplnych pecovatelu ,pisatelu dobropisu.V mem pribuzenstvu byl pripad schyzofremie;rodina chtela vzit DOMU toho cloveka a nebylo jim to dovoleno.A to ani nenapadal a nevrazdil.....Podotykam ,ze jde o dobu po hadrovce pro ty ,kteri by chteli obvinovat dnesni dobu.Me z toho vychazi jedno :takto nemocni jsou prehazovani jak horky
    brambor a v zajmu setrnosti /VE SVUJ PROSPECH/uznani zdravymi,trebaze jsou nebezpecni
    sobe a okoli.Nekdy mam pochybnosti ,zda psychiatr ma vsech 5 pohromade .......
  • Místo k vykradení si našla na internetu a vzala si s sebou ČŮRO (=kudlu) aby se zbavila každého, kdo ji dopadne. Tedy promyšlená příprava k trestnému činu... pak jela vlakem do města, kde ji ještě jako zlodějku neznají... a došla (dojela) přesně na místo činu vytypované předtím na internetu... Teda dámy a pánové, to musela mít pomalu několikadenní záchvat... na který přišla, až poté, co skončila zahnaná jako zlodějská krysa v koutě s mrtvým a zraněnou rukojmí a když ji ROMSKÁ ZKUŠENOST prozradila, že nezdrhne... *16*
  • Nyní už vím proč ukazovali její tvář několikrát úplně zamlženou, protože to byla cikánka a to nesmí nikdo vědět, nesmí se o tom media ani zmínit, jiné zločince ukazují end face bez problému všechny TV , tady je jádro pudla.
  • Te zrudě nic není jenom maskuje že se ji nechce dělat a jestli tu školu vyhledala na internetu tak utok byl planovany což vylučuje poruchu okamžitě popravit *16* *16* *16*
  • Měl jsem stejně problémoveho otce.Při návštevě u psychiatra dostal prášky na zatlumení.Pan doktor mě výrazně varoval abych dohlédl na podávání léků nebot tyto lidé předstíraj ,že si lék vzali a když se dostanou z dohledu tak jej vyplivnou.Bohužel měl pravdu.Při kontrole u doktora se tvářil ,že je vše ok.Jenže ten náš si sním dal práci a zjistil ,že prášky nebere ale vyhazuje.Tak jsem udeřil na matku a ta se přiznala ,že mu je nedává,že děda už je nepotřebuje.A ta dáma bude asi stejný případ.
  • měli jí nechat je nemocná
  • Zajímalo by mě, jestli zavřou toho doktora a soudce, co ji pustili na svobodu. A jestli budou muset zplatit odškodné rodině toho kluka. Pokud má někdo možnost takovým způsobem ovlivnit životy daňových poplatníků, tak by taky měl taky nést nějakou zodpovědnost! Zatím to zahrávají do autu, že když ji propouštěli, tak prý byla normální a zcvokla zase až na svobodě. A rovněž by měli být ti psychiatři pod přísnou kontrolou, protože ten vzorek, co se předvádí v TV, mně příliš svépravný nepřipadá. Vzpomínám si na případ, kdy borec léčil pacienta takovým způsobem, že ho dotyčný nakonec rozsekal mačetou. A pak jsme tomu doktorovi ještě museli ze svých daní zaplatit odškodné za jeho blbost a profesní pochybení!
  • zakazat fsechny ty internety
  • Byla to cikánka a do školy šla krást.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit