Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Známý který rád cestuje byl v Moskvě a říkal že New York nebo Lpndýn jsou proti ní špinavé škaredé díry, jo časy se mění.
  • Co na to soudruh fašista Putin?
  • divím se Oto, že když Vás to tak irituje, že nepřesídlíte do dvou zemí vedené Kimem a Castrem. Tam by Vás rozhodně obavy o nezdravé jídlo a nenažraná touha kapitalistů nemusela trápit. U Castra byste vyfasoval měsíčně 1 olej, kuře, kukuřičnou mouku, 1 mýdlo, ročně 1 šortky, tričko atd. O vložkách s křidélky by ženské potomstvo Vaší rodiny mohlo jen snít. Když máte doláče, koupíte toho víc. A u Kima, tam byste rozhodně nestloustl. Tam je vypasený jen jejich vůdce, ale národ hladoví.
  • omezíme rychlost aby se zmenšila hlučnost ale zvětšilo začouzení...to je nej příklad za vše
  • V USA a vůbec ve světě obecně..je tohle záměr po co nejvyšších kapitálových ziscích, aby si pak následně přišli na své i výrobci léků, potravinové genetické inženýrství a pod...V USA je to taky velký problém právě genetické modifikace potravin, které přinášejí spoustu dalších problémů, jak zdravotních co se neprojeví hned, ale po více letech jak časovaná bomba.., tak i sociálních, protože obézní člověk je opět problém v dalších věcech..menší výkonnost, větší sedadla v dop. prostř., bez pardonu a omluvy i více smrdí, méně se dožije, větší nezaměstanost, vyšší spotřeba právě toho jídla, oblečení a energie vůbec...což není diskriminace, ale holý, prokazatelný fakt a už dávno spočítaná reálie v řadě dalších čísel ve statistikách, které si dnes málokdo dovolí otevřeně napadnout a prokázat tím pravý opak. Konkrétně geneticky modifikované potraviny potřebují do těch "přirozených" daleko více dochucovat a technologicky upravovat..příchutěmi, barvivy, cukry i technickými sladidly, nosiči chutě..čiže tuky i aditivy různého složení a kombinací všeho toho.., což je ve výsledku produkt-"jídlo", které by bylo jinak v přirozené a přírodní formě snad i relativně v pohodě, ale po takových úpravách.."aby více chutnalo",více se ho snědlo a tím i nakoupilo je to přímo zbraň hromadného ničení a genocidy proti obyvatelstvu za cílem maximálních zisků.., aby se s nadsázkou a možná i bez nadsázky toto obézní lidstvo degenerovalo samo mezi sebou a kde jejich úkolem je jen žrát, kynout, platit a pak zavčas umřít, což je vlastně další zisk, který tu nechají k rozdělení ostatním, protože se nedožijí výplaty důchodů či jen krátce a málo..Těm společnostem jde prostě jen o co největší zisk a tržby, stejně jako všude jinde.
  • A co my v Evropě? Zakážeme prodej žárovek, i když světlo z nich je téměř pro každého nejpříjemnější a budeme omezovat výkon vysavačů, abychom vysávali a hučeli co nejdéle.
    Asi proto, že žárovky a vysavače přispívají k největší spotřebě v domácnosti :-))))
    Vždyť jsme stejní blbci jako ti amíci. Možná i větší.
  • ale k lepšímu *1*
  • Firmy Coca-Cola, PepsiCo a Dr. Pepper Snapple slíbily, že na trh uvedou menší lahve, přidají víc vody
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    to vše za stejnou cenu, tedy nenápadně zdraží (dolar díky BRICKS klesá)

    a místo cukru přidají aspartam takže místo obezity američany sežere rakovina....to je pokrok....
  • Taky nechápu proč se veškerý boj proti "zlu" soustředil jen na cigarety. Nechápu, proč se se stejným nasazením nebojuje i proti obezitě a alkoholu. Proč "rizikové" potraviny a nápoje nejskou označeny podobnými nápisy, kterými jsou označeny cigarety (obezita způsobuje zdr. problémy, obezita může zapřičinit vaši předčasnou smrt apod.). A na alkoholu to samé + třeba navíc: "opilost může ohrozit vás i osoby ve vašem okolí".
    Proč běží v TV čím dál víc pořadů o vaření? To jsme stále málo přežraní? Jak asi zareaguje divák, když uvidí, jak v TV opekli, usmažili, ugrilovali nějakou "dobrůtku"?
    Jak je možné, že i v odpoledních hodinách je běžně k vidění v TV reklama na alkohol? To nikomu nevadí, že to sledují děti? A u cigaret to vadilo?
    Budeme se tvářit jako že cigarety jsou pro společnost hrozně nebezpečné, ale požívání alkoholu nezpůsobuje zdr. problémy? Nezpůsobuje domácí a veřejné násilí? Nezpůsobuje ničení soukr. i veřejného majetku, Neruší noční klid? Nezpůsobuje alkohol za volantem zranění či smrt nejen dotyčných řidičů, ale i nevinných osob?
    Asi ne, ale ty CIGARETY! Ty se musí omezit, zakázat. Na těch se musí bazírovat!
  • To je všechno zaměr aby zase šli na odbyt leky na hubnutí prostě kapitalizm *1* *12* *13*
  • To je proto že jedí jen srajdy které by nežral u nás ani pes, prostě levné srajdy!
  • To asi upraví polévky od Armády Spásy, mají moc kalorií!!! *15* *15* *15*
  • firmy nedelaji dost??? wtf snad nenazrani amici nedelaji pro SVE zdravi NIC! NIKDO jim nenuti pit cocacolu VZDY muzou pit cistou vodu!!!!!!!
  • pozdě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit