Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už bych nechtěla hledat práci ani za nic. Seznamovat se s novým prostředím, kolegy, vedením... To mi vždycky dělalo problém. I proto mi tolik nevadí, že musím do práce dojíždět a sama si kupovat pracovní oblečení . Jinak tu máme ale pracovní podmínky dobré a fajn kolektiv, a to je pro mě hlavní :-) .

  • Hledat si práci, tak to je věc na kterou se opravdu netěším. Zase se prostě zaučovat a hlavně jít do jiného kolektivu. Nemám ráda takové změny. Bohužel jsem dostala výpověď. Podle mého názoru jsme tedy dostala výpověď, který není oprávněná, ale co s tím nadělám... Bránil jste se už někdo proti výpovědi? Třeba i soudně? Má to smysl?

    • Dobrý den, tak pokud si myslíte, že jste dostala výpověď neoprávněně, tak proč se nebránit. To není nic proti ničemu. A jestli chcete poradit, tak mohu doporučit i společnost https://neplatnyvyhazov.cz/ , která se tímto zabývá. Oni se podívají konkrétně na váš případ a pokud uznají, že to má smysl, tak mohou jít za vás i k soudu. Zaplatí všechny soudní výlohy i v případě, že by to nedopadlo. U mě to ale dopadlo dobře a díky tomu jsem na bývalém zaměstnavateli získala dobré odstupné.

  • gaheris

    Tak takhle se dostal Biden do bílého domu?

  • tomasperny

    Co z tohohle kdo má, to fakt nevím. Tak se prostě hlásím na takovou práci, na jakou mám vzdělání, ne? Když půjdu do knihovny řadit databáze knih, tak taky nebudu posílat někoho, kdo má knihovnické vzdělání. Ono totiž spousta lidí zapomíná, že je tam tříměsíční zkušební doba a během ní vás můžou vyrazit prakticky na hodinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit