Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl jsem nekolikrate v Recku a videl jsem jaci jsou pracanti. Jak by dopadli, kdyby nemeli more a museli by v zime topit, asi tak jako v zemi kde dnes znamena zitra bez nerostneho bohatstvi.
  • vanhorne
    "Ně+mecko nebo USA je do toho nutilo?"
    Dnesni Pravo ma o tom clanek.Minuly tyden navstivil Moskvu Recky premier Alexis Tsipras.Putin ale po jednani s nim rekl,ze Ateny od Moskvy nezadaji financni pomoc k reseni sve dluhove krise.Kremlin Tsiprasovi pouze slibil moralni podporu a dlouhodobou spolupraci.

    "Rekove neverte Rusum i kdyz prinaseji dary".Uz jste zapomneli na bolshevika ktery vam odebiral deti a posilal je na prevychovu za zeleznou oponu i na Eleni Gatzoyiannis?
  • vanhorne
    "EU na tom bez Řecka bude lépe".
    Az si moujik vyslape chodnicek mezi Acropolis a Parthenon aby mohl obhlizet svoji novou kolonii?To bude sranda pane Janda.
  • Ně+mecko nebo USA je do toho nutilo?

    "Celkový počet tanků, včetně některých zastaralých leopardů, pak dosahuje 1600. Řecké ozbrojené síly se svými 130 000 muži ve zbrani představují v přepočtu na jednoho obyvatele jedenáctimilionové země nepočetnější armádu v Evropě.
    Řecko v uplynulé dekádě importovalo výzbroj za jedenáct miliard dolarů. Na žebříčku největších dovozců zbraní mu tak v letech 2005-2009 patřila pátá příčka, připomíná ve svém rozboru deník Die Welt.
    Řecko zbrojí mimo jiné kvůli staleté řevnivosti vůči současnému partneru Řecka v NATO – Turecku. Teď kupříkladu vyjednává o dodávkách ruských protiletadlových systémů S-300 a jejich budoucí údržbě. Z čeho obchod zaplatí, není jasné.
    Existenci armádního kolosu zdůvodňovaly řecké vlády hrozbou ze strany Turecka, s nímž země svedla v minulosti celou řadu větších i menších válek. Poslední významnější konflikt proti sobě v roce 1974 postavil kyperské Řeky a turecký expediční sbor.
  • Řekové jsou stále mimo realitu.

    O zákazníka který své dluhy neplatí se pragmatická Čína rvát nebude. *15* *15*
    Pokud si je chce Rusko uvázat na krk a dotovat je proč ne.

    EU na tom bez Řecka bude lépe.
  • Hlavní důvod zadlužení jsou zbraně a ty nakoupilo od Německa a USA !Řecko má největší zbrojní výdaje v přepočtu na obyvatele v Evropě.CHtějí z něj udělat další Ukrajinu.Zadlužit a pak ať se starají !?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit