Přejít na výpis diskuzí
Němcová lhala Schwarzenbergovi do očí a on mlčel. Odborník v údivu
11.10.2013 | red
46 příspěvků
-
Kníže je po prohrané volbě a pádu vládního spolku darebáka Nečase pořádně
zdrchanej. Pěkně ho to vzalo. Z mocného min. a uchazeče o hrad je nula.
Vzhledem ke svému věku má útrum. Nyní ve vládě nebude a je konec kariéry.
ODS je směšná. Přišla s antikomunismem. Jenže díky její vládě mají lidé
starosti jak vůbec přežít drahotu nezaměstnanost a spoustu jiných katastrof.
Takže strašení komunistama už nezabere. S tou kartou hraje i Petr Cibulka
jenže to téma bodovala pár let po 89 ale nynější mladé už nezajímá.
Vláda na puse udatných antikomunistů k sobě vzala jistého ex člena KSČ Picka
a na financích řádil s Kalouskem další soudruh Janota. -
-
U Kárla jde evidentně o únavu materiálu, ale on ne a ne odejít do šrotu. Pořád ho Kalusek denně sprejuje nejrůznějšími barvičkami, aby to zakryl , každé ráno dýchání z úst do ústa , aby ho rozhýbal, ale je vidět ,že už má po sezoně, James Bonde de mode de pase.
-
-
A co je na tom divného, že odborník je udiven? Karel udiven není, kdo ví proč, možná mu to nedocvaklo, nebo ta čeština....mu dělá takové problémy, anebo je prostě na lži od svých "bývalých" koaličníků navyklý. Tady jde ale o nás, o občany, abychom dobře pochopili, co to na nás tihle filištíni zase hrají za betla. Mně číro, ani jiný doplněk neomámí,ale dovedu si živě představit mnohé zoufalce, kteří na ty směšné doplňky zase naletí. *1*
-
-
A už na mně dokonce klikají mínus body...namísto vzájemné komunikace...v duchu typického-"jsem prosťáček, ale přesto volím Karla , sic nevím proč, ale všechny ostatní vyklikám"!
Gratulace přihlouplému Karlovi i prolhané Maruš, blbců je u nás dostatek. *1*
-
-
Debatu jsem nesledoval, ale znám je natolik, že ani náhodou je v PS už vidět nechci a ve vládě už vůbec ne. Komentátor a politolog Jelínek nesouhlasí s počtem stran, ve kterých kníže byl, ale v ODě byl, za US-Deu kandidoval, stejně jako za zelené, jako nestraník či straník, není nikde napsáno přesně a v TOP-hrob je. Tak čiperný v tom přebíhání jistě byl a je, akorát pak na těch postech už ta čipernost notně vyčpěla. Naprosto oba ztratili soudost, že se o fukce po tom, co tu předváděli ještě derou. A co se ANO týká, že s nini spolupracovat nebudou je komické, když se sami neutále třesou na korýtka , tak se spojí jako vždy s kýmkoliv a jakkoliv, jen aby o ně nepřišli. Stejně jako VV, co bojovaly proti dinosaurům, a proto se s největšími z nich hned spojili ve vládě trojkolky rezavé.
-
Volím Karla.
-
-
Ano "noblesní" vlastizrádce a privatizační zloděj bude pro tebe nejlepší. Po volbách tě stejně jako Blabiš oberou i to co jsi neměl.
-
Já také, já také !
-
-
Já taky!
-
-
GOTTA? *1*
-
Blahoslavení chudí duchem. Ale, naše demokratické zřízení ti to umožňuje, tak si klidně vol, koho ti - ti chytřejší podsunou. Anebo víš proč? Tak pokud ano, buď té dobroty a stručně to napiš. Předem děkuj. *1*
-
-
Zřejmě jsi volič ODS a respektuji tvé rozhodnutí a stranickou příslušnost a jak říkáš naše pseudodemokracie i mně dává možnost se svobodně rozhodnout.Proč a koho budu volit se dá jen velmi složitě napsat ve zkratce ale jestli ty to dokážeš tak už chápu mentalitu voličů ODS.ODS nás totiž krmí svými názory vždy jen zkratkovitě aby nemuseli zcela odkrýt karty což už nám v minulosti několikrát předvedla když došlo na lámání chleba my nic my muzikanti.Ty už jsi jako tví soukmenovci,neznáš mně ale už víš že jsem blahoslavený duchem.Od modrých ptáků se ani nic jiného čekat nedá.Brouci pytlíci,všechno ví dopředu a nejlíp a jak už několikrát dopadli a kam tuto zemi přivedli.Víc nemám co bych dodal,zamýšlet se nad chováním ODS je ztráta času.
-
-
-
Mám dojem, že modří ptáci a Tlupa Opilých Povalečů v počtu 9-ti členů už za poslední roky tolik nalhali, že je nikdo neposlouchá a nebere vážně. Další případné lži jsou jen opakováním předchozího. Doufám, že dáma Němcová bude ve své hloupé rétorice pokračovat a dočkají se nejvíce 4,9 procent a knížepán prochrápe i volby. Tím udělají pro republiku nejvíce, co mohou.
-
Co se všichni divíte, vždyť oba lžou jako když tisknou tak pro by měl předseda strany dutých hlav oponovat lhářce z ODS jejichž hlavní starost je to aby byla naparáděna pokaždé jinými šperky.
-
Jak může být pravicové hnutí, jehož majitel se chová jako tatíček Stalin? Celý zisk jeho firem je založený na dotacích, cizím kapitálu a totalitních pracovních podmínkách? Být pravicový znamená vyznávat pravicové hodnoty, tj. pracovitost, morálku a zejména odmítání všech forem parazitismu na společnosti, jako jsou dotace, dávky a subvence do zdravých lidí a podniků, které by se dokázali postarat sami o sebe. *12* Pravicová strana zatím na české politické scéně nevznikla a jak se zdá, ještě dlouho tu žádná nebude. *9*
-
Volím TOP 09 a p.Kalouska
-
-
Míro ti zloději tě už mezi sebe nevemou. Samí říkají, že si nakradli málo.
-
-
Nebojte pane Karle, o to víc lidí Vás bude volit - ODS je mrtvá jak komunisti!
-
-
Pražští povaleči a lokaji budou Kchátla určitě volit. A s ním také kradouska.
-
-
Mimopražští povaleči budou volit komunisty (tyrany, zloděje a vrahy)!
-
-
Již jsem myslel, že tady budou slušně psané příspěvky. No jo - za peníze v Praze i restituce.
-
-
-
-
Jen napište skutečný názor na exoty,že dáma vystupuje jako pavlačová drbna používající i tuto mluvu a knížepán jako spící panák,který v politice nemá co pohledávat.