Přejít na výpis diskuzí
Němcová lhala Schwarzenbergovi do očí a on mlčel. Odborník v údivu
11.10.2013 | red
46 příspěvků
-
Debatu jsem nesledoval, ale znám je natolik, že ani náhodou je v PS už vidět nechci a ve vládě už vůbec ne. Komentátor a politolog Jelínek nesouhlasí s počtem stran, ve kterých kníže byl, ale v ODě byl, za US-Deu kandidoval, stejně jako za zelené, jako nestraník či straník, není nikde napsáno přesně a v TOP-hrob je. Tak čiperný v tom přebíhání jistě byl a je, akorát pak na těch postech už ta čipernost notně vyčpěla. Naprosto oba ztratili soudost, že se o fukce po tom, co tu předváděli ještě derou. A co se ANO týká, že s nini spolupracovat nebudou je komické, když se sami neutále třesou na korýtka , tak se spojí jako vždy s kýmkoliv a jakkoliv, jen aby o ně nepřišli. Stejně jako VV, co bojovaly proti dinosaurům, a proto se s největšími z nich hned spojili ve vládě trojkolky rezavé.
-
Jestli tu po volbách nebude diktatura proletariátu a vyhrají zas demokrati potažmo buržousti, skočím z mostu pod pendolíno. Nenechám se dál vykořisťovat!
-
-
Chudák pendolino - někde jsem slyšel, že nejhorší prý je srážka z blbcem ...
-
-
A co je na tom divného, že odborník je udiven? Karel udiven není, kdo ví proč, možná mu to nedocvaklo, nebo ta čeština....mu dělá takové problémy, anebo je prostě na lži od svých "bývalých" koaličníků navyklý. Tady jde ale o nás, o občany, abychom dobře pochopili, co to na nás tihle filištíni zase hrají za betla. Mně číro, ani jiný doplněk neomámí,ale dovedu si živě představit mnohé zoufalce, kteří na ty směšné doplňky zase naletí. *1*
-
-
A už na mně dokonce klikají mínus body...namísto vzájemné komunikace...v duchu typického-"jsem prosťáček, ale přesto volím Karla , sic nevím proč, ale všechny ostatní vyklikám"!
Gratulace přihlouplému Karlovi i prolhané Maruš, blbců je u nás dostatek. *1*
-
-
To tlupa opic se chová mnohem inteligentněji než pravičáci a potažmo buržousti.
-
Jó na Nově, tam se dějou věci, ...
-
-
Ještě štěstí, že nelhala do očí třeba Schwarzeneggrovi -Terminátor by jí asi hned dal "po tlamě" !!!
-
-
ODS a TOPAci.Se zas sesly hvezdy.Hnoji vsech hnoju.Hloupy Karel si vzal moc prasku tak byl klidnejsi.Po cely rok plance pate pres devate a tady hral decentaka.Aristoktaticky vymastenec se drzel nazpatek aby zas nevypustil nejakou perlu z huby.Hlupaňa Mirka by furt chtela funkci.Ale uvidi ze ostrouha mrkvicku a pujde definitivne do kytek.
-
Kníže zřejmě za
se chrápal. -
Blbka, prostě Milka! *1*
-
Jak může být pravicové hnutí, jehož majitel se chová jako tatíček Stalin? Celý zisk jeho firem je založený na dotacích, cizím kapitálu a totalitních pracovních podmínkách? Být pravicový znamená vyznávat pravicové hodnoty, tj. pracovitost, morálku a zejména odmítání všech forem parazitismu na společnosti, jako jsou dotace, dávky a subvence do zdravých lidí a podniků, které by se dokázali postarat sami o sebe. *12* Pravicová strana zatím na české politické scéně nevznikla a jak se zdá, ještě dlouho tu žádná nebude. *9*
-
Co se všichni divíte, vždyť oba lžou jako když tisknou tak pro by měl předseda strany dutých hlav oponovat lhářce z ODS jejichž hlavní starost je to aby byla naparáděna pokaždé jinými šperky.