Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý novinářové! Buď budete respektovat hlavu státu, nebo ji nerespektujte, je to vaše volba, ne moje coby občana tohoto státu, a daně platícího.
    Prostě na ty vaše žgryndy ví bůh kým honorované nejsem ale vůbec zvědavý. Chcete občanskou válku? Asi ano, tahle země k ní nemá ani trochu daleko... Jenom plivete po lidech, megakrádeže vám nevadí, no bodejť, vy žijete někde v neutrálnu. Gramatiku zvádáte s odřenýma ušima, bez klišé nesesmolíte nejmenší blábol. Upřimné jděte do háje!!! A to je velmi, velmi slušné označení přírodního suchého záchodu.
  • Na celé záležitosti jsou pozoruhodné pouze dvě věci:

    1) Úroveň novinářů. O té si ovšem už dávno nelze dělat iluze
    2) Úroveň pí. Němcové. Zde platí totéž co o novinářích


    Ach jo!
    • Naprosto souhlasím. Slyšet některé novináře - mít pocit, že jim změny moc nevoní. Asi se mají dobře a na to, kolik lidí v našem státě skutečně pracuje je jich moc. Tak jako tzv. politologů (a hokejistů, fotbalistů a "umělců") Jestli je v našem státě V.I.P. S. Issa a podobní, tak ptěš pánbůh.
  • Ale že ji nezajímalo, že velká většina národa se už nemohla dívat na to, co dělala vláda rozpočtové odpovědnosti a vláda boje proti korupci. A myslí si i nadále, že zase jen ta stejná vláda má tady pokračovat! Mirečka má opravdu velké sebevědomí, asi žije úplně na jiné planetě. Už se vidí jako premierka, protože ona přece nic nezavinila, ona je teď ta čistá. Člověk by lezl kanálama, kdyby se kolem něho něco takového odehrávalo, ale ona sebevědomím nešetří. Je to tedy povaha!
    • ta je čistá asi jako Zeman *3*
    • Máš pravdu Macelo.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses prašivým komoušem!
      • ne--r mě,nebo na tebe pošlu Němcovou
      • Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbeček, bohužel ji nemáš!! *12* *12*
  • A já se nemohl koukat na tu kotrmelínu.Jenom se mi líbí jak se chlubí,že by vládli lépe.To jsme viděli kam tuto republiku dostali. Pro sebe ano! Ale padla asi kosa na kámen a půjdou všichni do T E P L Á K U. Už aby to bylo!
  • Už se viděla jako premierka, jak to pořád zdůrazňovala. Nyní je premierkou Rusnok, heč, heč. To by to vypadalo, to by byl teprve kurník s tou slepicí.
  • a tak se na tu funkci těšila chudinka,
    • Nemcova se musela vyspat na navrh,a pak rekla,ze musi pomoci.Snad za 5 let bude mit sanci.Zatim bude poskok pro vsechny,ale neber to za takovy prachy.Pike8 je spokojena
      i na zachode nebo v uklidove komore.
  • Tento žumpózní článek naprosto dokládá, proč se Zeman odmítá bavit s novinářskou žumpou !!! Němcová se nemohla na Rusnokovo vládu dívat. No bodejď, když jí vzali kyblíček a lopatičku. Na co si teď bude hrát ??? Za to na ní je pohled. Ukejhaná knihovnice se zemědělskou školou, pasující se do paní, nyní té nejčistčí a deroucí se do koryta předsedy vlády. Nechte už těch brekotů a běžte. Jestli se nemohla na Rusnokovo vládu dívat, tak 80 % národa se na ní a její stranické a koaliční kamrádíčky nemůže dívat již 3 roky co "vládnou" !!!! *1* *14* *15*
    • Na takovou bandu lidských sraček jako je tzv. vláda jakési kašpárka a poskoka jakéhosi opilce zemana musí být velmi silný žaludek. Ne každá dáma ho prostě má. Nejsem sice dáma, ale na takovou sebranku kreatur, hoštaplerů, podvodníků a křiváků bych se nevydržel dívat také aniž bych se z nich na místě pozvracel.
    • A kdo urazene Nemcove brani v odchodu?Priblbli pisalci si ji mohou vzit mezi sebe.
  • Není divu, že se ona a ti další z "velké party" vztekají, protože před krátkým časem s takovým obratem nepočítali ani v nejhorším snu, ale je to jen důsledek toho co tu předváděli a stále ještě předvádějí před lidmi na něž a jejich občanské signály i většinové názory nebrali a neberou vůbec žádné ohledy a mysleli si, že si už mohou dělat doslova a do písmene, jako "státní zaměstnanci" u těch koryt co chtějí...Teď jim tam všem cvaká u zadku, protože tuší, že se bude mnoho věci zpětně prošetřovat a tak vlastně nikdo tam neví své hodiny ani dne, kdy přijde sám na řadu. Mnohým je taky jasné, že současné garnituře ozvonilo, protože lidi jich mají už fakt dost a čeká se jen na příležitost k zúčtování.. I kdyby měli hlasů, kdo ví kolik, tak je to už jedno. Tyhle už nikdo nechce..ti se předvedli až až co jsou zač a kdo je kdo i kam a ke komu patří..
  • Zved se mi při pohledu na tuhle zdechlinu tak kufr, že bleju jak kůň... tuhle příšeru hodit do žumpy, tak snad ještě zkrásní!!! *5*
  • "Dobrý" pohled na tu ropuchu, která se snaží svými kecy manipulovat lidmi. I přitroublý úsměv chemika a opět kecy, kterými si myslí,že ještě někoho oslní. Divím se, že se sami sebe shazují před celým národem. Ubožáci, jde jim jen o sebe a jejich brbendy, na národ zvysoka kálí. Jo vážení, zazvonil konec a pohádky je konec. Zmizte nám z očí !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit