Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no a kdopak  těm NĚMČOURŮM prodal celou Infrastrukturu plynu u nás?

  • mun.go

    Hlavním cílem USA je likvidovat Evropu, kde by národy (včetně Ruska a Ukrajiny) navzájem mírově koexistovaly nebo dokonce kdyby se vůdci EU (Německo, Francie ...) dopustili spolupráce s Ruskem. A tento cíl se zatím daří plnit na 120%. /*

    Až USA rozbije Evropu na bezmocné střepy, pak ještě se musí vypořádat s Čínou.

    /* Spojené království je ostrovní království - vždycky si zakládalo na Splendid isolation - a je pupeční šňůrou připoutáno k USA. Od UK nemůže Evropa čekat žádnou podporu (stejně jako od Austrálie a Kanady). 

  • Je to jednoduché. Rus chce prodávat západu svůj plyn i další zdroje a za rozumné ceny, ale EU se na povel neoconů z poza oceánu rozhodla odstřihnout od těch zdrojů. Náhrada není a všichni v Evropě se třesou co bude za pár týdnů, měsíců a hlavně v zimě. Řešení je přitom tak jednoduché. Dát vale americkým neoconům a dohodnout se s Ruskem na obnovení dodávek. Proč by měla Evropa páchat ekonomickou sebevraždu ve jménu amerických geopolitických zájmů? O nc jiného tu v podstatě nejde. 

  • Když bude mít omezení Německo,čeká nás pohroma když nám překupníci prodávají ruský plyn za jiné ceny a zpětným chodem.Navíc nemají smlouvu na takový prodej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit