Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řešení je jednoduché. Připojit Rakousko k Německu. Pak by to Rakušané měli zadarmo. Koneckonců s připojováním Rakouska mají Němci bohaté zkušenosti. Stejně se v Rakousku mluví německy tak to asi budou všichni Němci, ne? 🙂 Ostatně podle stejné logiky se postupuje u nás kdy se tvrdí, že prý Moravané jsou údajně Češi páč mluví stejným jazykem. A já bych to stejně všecko připojil pod Emeryku  páč  polovina světa mluví emerycky (anglicky) a tam kde se emerycky (anglicky) nemluví, stejně už mají Američané své základny, takže všechno a všechny demogratycky kontrolujou.....

    • O tom anslusu bych radsi pomlcel. Nejak se to fakt nepovedlo a ani po reklamaci to neproslo.Rakusaci a Nemci moc spolecne nemluvi. Nemec treba nevi co je Rybis nebo Spital. 

      • No ono stačí srovnat Platdeutsch jak se mluví na sever Německa s Bayerisch nebo spíš s "Boarisch" v Bavorsku nebo se Schwitzer Dütsch ve Švýcarsku. 

  • No a co takhle zrusit ten emisni poplatek bez nahrady. Pro auta registrovana v Nemecku pochopitelne. Nevim , kde jinde se tohle svinstvo jeste tak okate plati pro osobni auta. 

    Zduraznuji bez nahrady , skonceno. A potom zavest dalnicni poplatek pro vsechny . Na zelene louce. Takze zadna stiznost nebude mozna, ke kase jdou vsichni. Ovsem ten system ktery chteji zavest je ultrakravina. Podle emisni tridy , obsahu motoru a snad i poctu steracu . Proti tomu se bouri vsichni . Dokonce davaji cesky a rakousky system za vzor. Vaha do 3,5 tuny nebo nad . Finito. Nic dalsiho . 

  • A jak by soud rozhodl, kdyby stížnost podala ČR ? 
  • Mýtné pro uživatele dálnic a silnic I. třídy je logický nesmysl. 

    Tyto vozovky se platí z kapes daňových poplatníků a tito potom za jejich užívání následně musí platit? 😛

    To je jako když si něco koupím, řádně zaplatím a potom za to budu ještě platit, že to užívám??? Proč bych si to potom pořizoval?? 

    Až budou dálnice platit soukromí investoři v rámci PPP (Public Private Partnerships), tak potom budiž. 

    Za loňský rok jsme utratili za výstavbu a správu silnic 28 miliard a kde je to vidět? Každý rok jedna fungl nová okresní nemocnice!!!  

    • Wolfcastle

      V neposlení řadě stát vybere na dani a DPH z pohonných hmot víc než dává celkově na dopravu a to včetně té železniční!!! Čili není třeba vůbec nějaké Mýtné vybírat to je k tomu všemu navíc! A stejně jsou dálnice v dezolátním stavu.... Ale chápu aby bylo někomu líp musí se z DPH a daně z benzínu financovat uplně jiné věci než silnice... třeba dotace pro penam je třeba poplatit když EU nedá....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit