Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže ti vystudovaní afričtí inženýři, údajní právníci,architekti a lékaři budou kontrolovaně proudit do lágrů.A že těm chytrým palicím nikdo neřekl o evropské zimě, bezmoci v lágrech a nechuti evropanů se s nimi sbližovat.JO DŘÍVE třeba Paříž to byla senzace a romantika.Dnes zaprasena hordami loupeživých afričanů, kteří mají srandu z policajtů.Sednete na lavečku navečer v parku, a verbež začne dorážet.Brutálně dorážet.Nebo jedete odlehlejším metrem a banda chce drobné.Ale nekompromisně.Takže jen si dál mějte kvalitně zaprasená města a metropole.Nám tady stačí naši hnědočeši.
  • Přes Rozvadov to by se nám pomstili za Sudety ! *11*
  • No nejsem žádný fanda přistěhovalectví ale je třeba se zamyslet ... A to hlavně sami nad sebou.
    1) 99% našich obyvatel v četně prezidenta imigranty na vlastní oči ještě nevidělo. Mluvím i o sobě byť bych byl za poslední tři měsíce 2x v Rakousku a mimo to taky ve Znojmě na Pálavě nebo v Jiných částech Jižní Moravy. Zato policajtů jak nakadí a rozšlape.
    2) Německo absorbovalo 4 miliony turků aniž by tam hořely auta jako ve francii nebo vybuchovaly autobusy jako v Anglii.
    3) Němec má mnoho přízvisek jako třeba - pracovitý, pořádkumilovný, dochvilný ale rozhodně né štědrý. To jsem nikdy neslyšel. Vzpomeňte jak naháněli našince po revoluci. Bez řádných papírů si tam ani neškrtnete a zadarmo pečené holuby taky neuvidíte.
    4) Většina uprchlíků tráví již třetí rok pod stanem v Turecku. V takové beznaději se nedivte že zvednou kotvy a snaží se o jakoukoli lepší budoucnost než o dvě teplé polívky zadarmo co dostanou jako utečenci v táboře.

    Zbydou tedy dvě otázky - Co dělali naši užvatlaní politici ony tři roky než došlo k masovému exodu s turecka do EU. No a druhá jakým způsobem mají němci podchyceny uprchlíky a jak s nimi dále naloží.
    To se u nás nedočtete ale mlácení pantem kde jakého teoretika je v každém druhém článku.
    • Nechci se s tebou nijak hádat, ale:
      1. Nemusím vidět něco na vlastní oči, abych z toho měl obavy, strach (jedovatí hadi, vrah, či lupič, viry, muslimští nelegální imigranti. Od toho tady koneckonců máme média a informace můžeme získávat z mnoha zdrojů. A nemám zrovna pocit, že by média nějak brojila proti těm nelegálním imigrantům.
      2. Není muslim jako muslim. Určitě právě ten Turek je asi i díky Ataturkovi daleko tolerantnější a blíž Evropě, než muslimové z jiných islámských zemí.
      I u nás je spoustacizinců a nevšiml jsem si, že by to někomu zvlášť vadilo. A mělo by, když jsme prý xenofobové, ne?
      3. Co se týká řádných papírů, s tím jen souhlasím. Přesně tak se mělo hned na začátku přistupovat k žadatelům o azyl. Ať dodržují naše předpisy. Ale to tvrdím pořád.
      4. Lepší budoucnost, tím myslíš lepší ekonomickou budoucnost, že? Ale pokud se nepletu, tak v žádné zemi není důvodem pro udělení azylu to, že se chceš mít ekonomicky lépe. Naopak alespoň u nás je to důvod pro zamítnutí azylu. A určitě to tak není pouze u nás. A nic takového není ani v Ženevské konvenci o uprchlících

      Takže co zbývá za otázku? Jestli dodržovat zákony, které si EU, Schengen stanovil a určitě nejsou v rozporu s mezinárodním právem, anebo něco dodržovat a něco ne, podle toho, co se komu zrovna hodí. Já osobně jsem pro první variantu, bohužel Merkelová, Hollanda a jiní jsou pro druhou. A když už nejde rozlousknout selským rozumem, která varianta je ta správná, měla by pak rozhodnout většina občanů EU.
      Prostě rozhodnout, jestli mám pravdu já nebo Merkelová a spol.
      • Já stejně jako ty pouze konstatoval příčiny stav a ptal jsem se na důsledky.
        Chtěl jsem vlastně jen podotknout že ten problém se nás až zas tak nedotknul co se týče současného stavu ve srovnání s tím jaký je kolem toho u nás hunbuk. Poukázal jsem na chyby které se staly a ty co se nejspíše stanou protože papaláši si zase jen přihřívaj polívčičku ale nikdo to neřeší..... V tom se jistě shodnem.
        • A co když je to obráceně? Kdybychom byli všichni zticha a všichni přikyvovali, jak je dobře pomáhat uprchlíkům, nebylo by jich tady už mnohem víc? Nebyly by už schváleny kvóty, kolik jich budeme muset přijímat?
          Já myslím, že vůbec není špatně vyjadřovat svůj nesouhlas dřív, než k něčemu dojde a až pak to řešit. U mnohých věcí to "pak řešit" ani nejde.
          • Ale já neřekl být s ticha.... Ikdyž by se pravděpodobně nestalo taky nic jiného naž se stalo. Kvóty by znamenaly vnitřní hranice šengenu protože by jsi je musel držet v jednotlivých státech násilím.... Tak že plané gesta. Kdyby chovanec nedělal nic taky by se nic nestalo.
        • Ale ten problem se nas dotknul! je jedno jestli muslim dostane nemeckou obcanku nebo ceskou jakmile ji ma muze volne cestovat po cele EU...
          • Odpověz si na otázku.... Dělal by jsi jako cizinec v ČR kde můžeš měsíčně ušetřit 5000 kč nebo v Německu kde ušetříš 700 Euro... ??
            A ještě jeden postřeh. Kdyby jsi jel za prosperitou jel by jsi do země s 4% nezaměstnaných nebo do země s 15% nezaměstnaností ???
            S toho vyplývá jediné. Kdo chce vydělat jede do Němec a kdo chce vyžírat jede jinam.

            V současné době uprchlíkům v tom neštěstí přeje štěstí. V Německu je nezaměstnanost pod 4% přičemž německo se snažilo vždy držet mezi 4,5 až 6,5% cokoli. Pod nebo nad je špatně. 3% nezaměstnaných zhruba odpovídá procetnu lidí kteří nikdy dělat nebudou + 1% které nemá uplatnění z jiných důvodů jako třeba jiná kvalifikace, zdravotní a jiné důvody.
    • Není potřeba vidět na vlastní oči, stačí sledovat jak se chovají v jiných zemích, jak se "přizpůsobují", jednoduše řečeno, poučit se z chyb druhých a neopakovat je. Je naivní, kdo si myslí, že právě on má ten správný "recept"...
      Ohledně Turků, to je zcela jiná káva, patří k těm nejumírněnějším muslimům,.navíc tam převažuje hinduismus.
      • Hmmm tak v turecku Hinduismus *1* *1* *1*
        Turecko je sekulární zemí bez státního náboženství; turecká ústava zaručuje svobodu vyznání a myšlení. Zhruba 99 % obyvatel jsou muslimové, zbytek tvoří křesťané (hlavně členové Arménské apoštolské církve) a židé (většinou Sefardé). Z muslimů většina vyznává sunnitský islám. Zhruba 15–20 % populace tvoří alevité, kteří jsou částečně diskriminováni.

        Tolik Wikipedie... No a poučení u jiných je to co mi schází v našem tisku a o čem jsem psal poslední řádky tak že se nebudu opakovat. Je vidět že hrdina Putin v tom má zase chaos jako obyčejně. *1* *1* *1*
        • Máš pravdu, hinduismus převládá v Indii, nikoliv v Turecku. Lehce sem to pomotal...: )
          • Ok... stane se.
            Máš odemne plusový hlas za zde zcela vyjímečný dar sebereflexe.
        • Prosím tě nežvaň. Co slovo, to důvod pro facku. V Turecku v každé díře řve muezin z mešity a jak jistě nevíš, musí být jedna od druhé na "dořev".

          Já mám tyhle dárečky na očích roky denně, tak vím to, co ty si dočteš na wikipediii, nebo někde ve zprávách.

          Falešných okecálků, kteří nám tvrdí cosi o chudáčcích z Afriky mám plný zuby. Realita je úplně jinde. *12*
          • Hinduista řve muezin z mešity *1* *1* *1* Hodně jsi mne pobavil.
            Anštajn měl hlubokou pravdu. Vesmír a lidská hloupost je nekonečná přičemž tím prvním si není zcela jistý. *1* *1* *1*
            No a diskuse o Afryčanech bude na nějakém jiném portálu tak zkus hledat. Třeba se chytneš.
  • V jednom českém filmu z období kamenné je vidět, jak skupina lidí se při návratu z delšího putování přiblíží ke svému kmenu, kde ale v okolí je rozšířen mor, (či nějaká vážná choroba). Místní je k sobě nepustí, dají jim nějaké zásoby a s oštěpy v rukou je pošlou pryč. A to jde o přátele. Ten mor si dosaďme za islám a jsme doma. Nemůžeme se nakazit morem, protože bychom se sami smrtelně nakazili.

    Bohužel, v Evropě se morem dobrovolně nakazují a tváří se jako že jsou v pořádku. Nejsou. Mor se již projevuje. A postupuje. Proboha, každý to vidí!!! Ale, ne každý kdo má, něco proti moru dělá. Najdou se i tací, kdo tančí s vlky a řvou, jak ten mor je vlastně neškodná rýmička.
  • Německo by mělo Rakousko demokraticky zabrat (stejně jako Čechy demokraticky zabraly Moravu *6* ) tím by mohlo proud migrantů v Rakousku kontrolovat....
  • Každý stát si musí ošetřit ty nenávistné projevy muslimských přistěhovalců. Natolik, aby okamžitě zasáhla policie a ty dotyčné okamžitě eliminovala a vyhostila. Viděl jsem video z Bruselu, kde banda těchto vymaštěnců ukazovala na ten typický bruselský památník -složení atomu a řvala, že jej zlikviduje a na střeše budov s belgickou vlajkou už brzy zavlaje ta jejich-ISIS. Nikdo, absolutně nikdo tohle neřeší a tihle zmetci si myslí, jak jsme slabí a hloupí. Proto si vymýšlí další a další ústupky a státní aparát jim vyhovuje. Proč?! Copak jsou tak natvrdlí, že nechápou, o co těm muslimátorům jde?! A u nás se bečí a litují ti chudáčci, kteří nám, v Evropě, za pár let plivnou do tváře a vytáhnou na nás kudly!
  • Nepochopím tu stupiditu štědrého sociálního systému v Anglii, Německu, a pod. Když slyšíme arabského přistěhovalce, jak se směje hlouposti těchto zemí, kdy on nemusí do práce, ale stačí přídavky na děti a ještě vyhrožuje, jak to tady brzy převezmou do svých rukou, tak se mi otvírá křivák v kapse. Takto se chovají zástupci našich VIP politiků skoro všude. A směřují k obrovskému průšvihu, kdy po ose času musí dojít k tomu, že dojde ke střetu. Na co, proboha, stále čekáme? K čemu tato falešná tolerance?! K čertu s ní! Okamžitě snížit a to zásadně sociální dávky všeho druhu tak, aby se toto nemohlo dít a tím i přestane invaze afrických muslimů do Evropy. Angelo, Hollande, Camerone a další, slyšíte mne?!
  • to začínají mít komplikované.A některým konečně dochází že tady budou občané druhé kategorie.A to zatím nevycházejí mezi běžné lidi.Až se tak stane poznají co to je pohrdání, opovržení ...... nemohou čekat, že oni nositelé celoevropských problému zapadnou mezi lidi jen tak.Budou muset být pořádně ve střehu.Protože každý reálně uvažující člověk je na ně nabroušený.Přišli konzumovat naše naspořené peníze na sociální zaopatření a dělají si nárok na plnohodnotné začlenění i do zdravotního systému.Nic z toho ale beztak lidi nepřipustí.To v Německu budou mít krásný život.Takový pohodový.
    • Ale kdepak, žádní občané druhé kategorie to nejsou. Tohle jim vůbec nevadí. Stačí se pomnožit a přídavky na děti zabezpečí pohodlný život. A až se pomnoží natolik, že jich bude většina, tak si to zákonně ošetří, včetně šárii a dalších jejich nesmyslů. Tady jde o přežití, bílých domorodců, kteří se sami dostávají do situace, která jednou vybuchne a dojde k občanské válce původního obyvatelstva proti novodobým přistěhovalcům. To je absolutně nevyhnutelné. Ale dá s to zastavit, Dokud je čas. Čekat je špatně a jen to bude všechno horší.
  • Do Německa za první tři čtvrtletí dorazilo 800.000 běženců. Německo počítá s tím, že jich do konce roku dorazí 1500.000? To tedy na zimu teprve ten hlavní nápor přijde? Za poslední čtvrtletí tedy to co doposud? A příští rok? 10.000.000 ? Chtějí otevřít jen pět přechodů. nedávno psali na netu článek o ztracených dětech. Jak se s rodiči plahočili nocí slovinským lesem a skrývali se před policií. Tak to vypadá, že noční pohraničí je docela rušná dálnice, po které se klidně mohou pohybovat ozbrojené složky ISIS a zřejmě to nikomu nevadí.
  • Nejvíc mě zajímá jak je to s registracemi a osobními údaji,doklady a třeba i s trestním rejstříkem-zajímá to vůbec někoho nebo je fuk kdo tady chce žít na cizí účet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit