Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych to Řecko nechal škvařit a pomohl bych až příští rok na Vánoce malým dárkem.
  • Současná vláda není vláda, ale BANDA ZLODĚJU.
    Kdy se konečně Češi probudí a vykopou všechny ty zástupce lidu na dlažbu a tam jim ještě nakopou.. jejich nenažrané pupky. Viz soudruh Nečas, který po ujití km dnes vypADAL nA RUČNÍK.
    LUMPOVÉ
  • Dobře sledujme co a jak se děje v Řecku, možná to čeká i nás pokud tato vláda vdrží u kormidla, dopadneme asi stejně. Sice se vláda nazvala "Vladou rozpočtové odpovědnosti" , ale skutenost je taková, že vnitřní dluh státu roste každým okamžikem do závratných čísel a v této situaci vláda dělá opatření, která dál zvýší zisky zahraničnímu kapitálu a dál ožebračí obyvatelstvo. To se stalo právě v jižních státech Evropy. Naše vláda tím, že si nadále půjčuje astronomické částky, dostáva občany do ještě větší bídy, protože dluhy bude muset někdo zaplatit a zahraniční kapitál to nebude a pravě zahraniční kapitál bude chtít, aby to zaplatili obyčejní lidi, to znamená ti s průměrným výdělkem 10000,- Kč. Na úplatcích se ročně v této republice utratí 60 miliard korun a tyto peníze by stačily na důchodovou reformu.
    • Garantovaný lístek do Řecka naopak nabízí socani. Jakákoliv vláda je lepší, než socanská! To je jasné každému, kdo má alepoň trošku funkční mozek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit