Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte-li si rady s patologickými jevy, tak je zlegalizujte. I když vlastně metodou "Owertonových oken" se tak již stejně děje.
    • to by se nám líbilo *14*

vivat Lavrov
  • odhalil jsi mně! Prase z chlíva učinilo převeliké odhalení. Ale není nic hezčího, než si do tebe kdykoliv kopnout.
  • na území státu se musejí dodržovat jeho zákony, pakliže ne, nemohou zde žít
  • Podle německého vzoru, když už si kdysi tak kulturní národ neví opět rady, může kdokoliv vycestovat do muslimské země, přijmout tam státní občanství a oženit se s několika malými holčičkami. Pak se s nimi vrátí do Němec a měl by být beztrestný, protože jednal podle tamních zákonů. Naopak ten, kdo sáhne cizí holčičce v Německu na zadeček, bude potrestán za pedofilství. Jak nádherně německé! To ti primitivní Slované, co podle humanisty Heydricha, neměli v tomto prostoru co dělat, alespoň (zatím) dodržují přirozené přírodní zákony a jistě budou trvat na jejich dodržování. Nebo se snad zase vrátí dobré protektorátní mravy? Už mne ti Němci opravdu začínají štvát. Napřed je zvou, pak je vítají a nakonec by se jich nejraději zbavili. Třeba k nám. Děkuji, už toho "dobrého" bylo od Bílé hory od Němců opravdu dost. Mimochodem, nevíte někdo, jak se řekne arabsky "Ein volk, ein reich, ein fuehrer"?
  • ... dokonalý článek pro zdejší blázny na čele s ubožákerm s mým nickem, který mi nechybí :)))
    • ... trapáku a bezmozku, nech si udělat výtěr řitního otvoru ať víme co máš společného se Simonem :)))
      • Simona má práci. dělá si vlastní noviny a pomáhá opuštěným zvířatům.
        pravej bijec se chlubil že dělá překlady. Ostatní tu mají také své životy.
        Jen ty homosexuální chudáku máš jen nonstop smrdění na tiscali. Jsi největší trapák.
        Simoně komolíš jméno. Kradeš nick bijec. Proč se namáháš nulo? všichni na tebe kašlou

Z toho tvého agresivního, naštvaného blití a z toho moře času co zde hniješ, je jasný že ten chudák na kriplkáře bez přátel o kterém tu pořád žvaníš jsi ty sám. Máš potřebu ublížit druhým alespoň slovně. Ale jsi tak neschopnej že ani to nedokážeš,

Na této debatě bejvala řada lidí. Každý/á měl svůj styl. Ale nikdo tuhle debatu neničil jako ty hrobaři. Bejvalo tu živo. Díky tvým blitkům je tu nyní prázdno. A pokud tě tiscál neodstraní tak tenhle dříve dobrej kec pult může zavřít. Nebudou tu totiž žádní hosté.
        Já se vracím do Německa. Na tamní slušné debatě by jsi hochu skončil za pět minut.
        • ... píše se "jako ti hrobaři", čéče :)))
        • ... čéče, plácáš o svém Německu a mě vytýkáš, že se chlubím překlady, dost trapné :)))
        • pane jo, každé písmenko v tomto příspěvku je pravdivé, ale jo to marný boj..

na místního klikajího pošuka bohužel sedí přísloví od pana Wericha : "Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
        • ... neopisuj kriplíku Simonku a raději jdi někam s malou Simonkou a její setřenicí, bylo by to dobrý i pro tvojí koňskou nohu. Ty tvoje výblitky mě ale opravdu vůbec nezajímají :))) *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2*
          • Bláznům zásadně neodporuji. Takže si tu mel sám pro sebe dál, blázne.
            Naháněj tu Simonu která přešla na facebookovou debatu a tudíž jí tvoje blitky nebolej.
            pokračuj v teploušování a brzy tu místo pěti lidí bude jeden. ty sám blbe.
            Pamatuji éru pravého bijce. dříve antiparoubka, Na jeho humor a občas trefné hlody opravdu nemáš chudáku.
            • ... ale jinak vysoce vyčníváš nad póvlem, o kterém píšeš, smekám :)))
            • zdravím, přesně tak i ten bláznivý bijec mě občas rozesmál když mě pranýřoval *15*
  • ... ignoruji primitivy :)))
    • ... sám primitiv a bezmozek, trapák a kokotík :)))
      • ... neopisuj furt, balíku, jsi naprosto bezbranné telátko bez kvalifikace, fantazie a vtipu :)))
        • ale no tak. Přeci ty prasák z chlívku tady nic neřídíš. Jen přicmrndáváš kravinama. Obecní hlupák a vyvrhel.
          • ... nemusíš se furt představovat, jak mě chceš zoufale vidět, vidíš denně v zrcadle :)))
            • no tak třeba toto je moooc veliké moudro. Z tvé vepřové hlavy.
  • ... debílek, který si kromě jiných 20 zdegenerovaných nicků říká BIJEC, má pěnu u tlamy :)))
  • Dítě do děcáku, dospělého do kriminálu a hotovo, v čem je problém?
    V tom kriminálu už ho ostatní převychovají.
  • I Putin se ženil velice maličký.
    • a ty se ženit nemůžeš ani maličký s tou svojí koňskou nohou, kriplíku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit