Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Máme štěstí, že přivandrovalci u nás zůstat nechtějí. Tady by totiž musely těžce makat na výplatu, kterou v Německu dostanou na ruku jako kapesné jen tak, na přilepšenou.

  • Proč neřvali, když jim makrela pred očima kontaminovala celou zem tim svinstvem? Už je trochu pozdě.....

  • Přiměřený a logický krok.

    Jo kdyby seděl před léty na Hradě Hloupý Karel, byla by situace jiná.Ti z gumových člunů by tady po republice rajtovali vlaky zdarma a řada by měla i auto.Koupené z veřejných peněz.Mnozí by bydledli v domech.Všechno tak jak si tam v Africe vysnili. Akorát, že toto všechno bychom přivandrovalcům hradili my. A pak bychom se lehce dočkali situace jak nyní v DDR.Vandráci z gumových člunů napadli Santu.Jen tak na ulici.Hulákajíc "toto je naše země". Zeman nebyl žádný myslitel, ale za averzi k těm z gumových člunů jsme tady dlouhodobě vděčni.

    • "Útoky se mohou stát kdykoli

      Na možné hrozby upozornil například incident ze začátku prosince v německém Kasselu. Skupina výrostků tu napadla 54letého Rainera B., který rozdával radost v obleku Santy Clause. Je to naše země a ty ho nosit nebudeš, řvali na něj. Když jejich výzvu odmítl, vrhli se na něj a snažili se oblek servat. Přitom mu sprostě nadávali do zku*vysynů, tlusťochů a sviní."

      To jen aby bylo jasno, jak si vedou přivandrovalci v DDR. Evropa není nafukovací.Platí ovšem pro všechny přivandrovalce tady k nám.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit