Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adolf Scholz si asi zase potřebuje trochu zaválčit a tak podporuje ty se správným znakem na uniformách.Slova jako Azov nebo pluk Halíč přečíst v azbuce určitě nedokáže.

  • Každá válka je především zdroj financí - pro zbrojovky a pro země, 

    ve kterých tyto působí...

    A právě Německo v minulém století rozpoutalo dvě světové války!

  • USA nás žene do války bez vítěze!!!Rus nikdy neschrbí záda  nezaleze.Řežou se dva bývalé ruské části.Je mě s toho zle,vzhledem k tomu že jsem prožil druhou světovou.A Vám mladým přeji mír a radost ze života a nepřejte si co by přišlo,pokud by byl rus zahnán do kouta a neměl na výběr.Jednat,jednat,jednat!!!!!!!! 

  • alicia1

    Konecne, neco co Risi Zla zatne tipec a hrebik do Putkovy rakve.

    Seznam.cz. Spojené státy nakonec dodají Ukrajině salvové raketomety. Ukrajině můžou výrazně pomoct v boji proti artilerii, která je pro ruské útoky naprosto klíčová. Rusko zuří a odvetou posila na frontu stare vetrerany T-34.

    • Doporučuji RAKEV A11 MAHAGON

      Jde o kvalitní mořenou a lakovanou celodřevěnou

       rakev z borovicového dřeva - bez ozdob,  v  barvě 

      mahagon. 

      Vhodná k obřadu v kostele i na radnici, ke kremaci 

      i do hrobu. Cena 7.120 Kč není nijak závratná...

  • Makak
    • alicia1

      Co v tom kotli pripravuji, fazolovou polivku pro hladove vojsko? S prazdnym zaludkem se totiz spatne valci.

      • goyim

        Řekl bych, že připravují pečené Banderovce. Zelensky si dá taky, když už pomáhá s vařením.

  • Západ, včetně nás, bohužel, dodává zbraně neonacistickému režimu v Kyjevě. To musí vidět a přiznat i všichni proukrajinští přívrženci. Analogicky tedy můžeme konstatovat, že se západ po 70 letech opět změnil na fašistický režim. V II. světové válce celý západ vyráběl zbraně pro nacistické Německo a dnes je opět vyrábí a dodává tentokrát do neonacistické Ukrajiny. A opět Rusko (tehdy Sovětský svaz) bojuje proti nacistům, banderovcům samo a jak to vypadá, to opět zvládne.

    • goyim

      Co taky čekat od Němčourů a Bundeswehru. Bohužel, pokusy o zotročení Slovanů nikdy neskončily - vidíme to dnes a denně tady v té skopčácké montovně jménem ČR, vedenou sudeťáky typu Fiala. Fiala kupuje RUSKÝ plyn za pětinásobek ceny od skopčáckého spekulanta. Zrádce a k tomu zločinec, porušující Ústavu.

  • mun.go

    Zato ČR má problém s nákupem batohů - nu což, batohy nebudeme posílat na Ukrajinu: Nákup vojenských batohů vázne kvůli ceně

  • A takové to bývalo normální Německo.

     Aktuálně ryzí DDR. Scholc už se zcela pomátl.Před pár měsíci se chtěl blýsknout a nechat poškrábat za ušima v Kyjevě. Vovka jej  ostendativně  odmítl přijmout. Prý se DDR na počátku konfliktu dostatečně nedistancovalo od Ruska. Tentokrát se už Scholc  pěkně plazí a poklonkuje. Přesně jak si to Vovka přeje. A na hraní posílá klukovi raketky. Komentováno trapnými invazemi blbosti a gejzíry pitomin z Berlína. Přes to: DDR zahnáno do kouta ukrajinským Vovkou. Pokud kdy dojde k obnově Ukrajiny, počítejte soudruzi v DDR že tam budete jezdit na brigády!

  • Hmmm pošle. Aby to k vojskům kyjevské fašistické junty vůbec dorazilo a nebylo to Rusy zničeno ještě na vagonech či podvalnících, jako slovenský komplex S-300. Toho si musí být i ti Němci moc dobře vědomi, že šance to na Ukrajinu dostat bez úhony jsou malé. Jedině, že by jim to bylo jedno a měli s ukrajinskou juntou smlouvy na pozdější splacení dodávek zbraní. Už teď se proslýchá, že ty dodávky zbraní zdarma až tak zdarma nejsou a Ukrajina za dodané zbraně těžce platí, dodávkami ze skladů obilnin. Po válce Ukrajinci nebudou mít co žrát, ale to fašistickou juntu v čele se Zelenským trápit nebude.

    • goyim

      To nikoho nezajímá, jestli to dojede. Hlavně podojit Ukrajince a roztočit zbrojovky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit