Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Nemecko údajne uvažuje aj o zoštátnení Uniperu

    Uniper musel po obmedzení dodávok z Ruska zvýšiť nákupy podstatne drahšieho plynu na spotovom trhu.

    Berlín 14. septembra (TASR) - Nemecko údajne uvažuje o zoštátnení energetickej spoločnosti Uniper, aby zabránilo kolapsu domáceho energetického systému. Firma je najväčším nemeckým dovozcom plynu. TASR o tom informuje na základe správy agentúry Bloomberg.

    ---

    Ano, je to slovensky - nestydím se za to, že jsem Čechoslovák. Nemohu vyhnat z domu polovinu rodiny. Za ČSR/ČSFSR byly zprávy v rozhlase dvojjazyčné a v knihovnách i slovenské knihy. Navíc - kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem.

  • Německo zavinilo 2 (dvě světové války . . . 


    • vanhorne

      Proto Rusky vudce zadelal na treti, aby dokazal, ze Rusko je jeste lepsi nez nejake Nemecko a valkou na Ukraine se snazi rozpoutat treti svetovou. Doufejme, ze se mu to nepodari, ale i ten pokus mu zajisti, ze se naveky zapise do historie pod jmenem, Adolft Hitler toho jmena druhy.

      • mun.go

        Všechny války jsou špatné a nespravedlivé. Ale - když se na nich dá tolik vydělat ... Umění propagandy je  tom, že média přesvědčí lid o tom, že MY VEDEME TU SPRÁVNOU VÁLKU - na správné straně - proti tyranům, diktátorům, uchvatitelům a vůbec vůdcům vyznávajícím jiné než demokraticky transatlantické hodnoty.  

        A proto je nutno se doma uskrovňovat (méně topit, méně nakupovat), aby bylo víc peněz na to dodávat na frontu další zbraně, střelivo, drony, tanky, děla, rakety a raketomety, granáty a minomety a jak se všechny ty zabijácké nástroje jmenují ... 

        • mun.go

          Viz také zde na Tiscali: Vláda chce dávat dvě procenta HDP na obranu už v roce 2024, prioritou je i pomoc Ukrajině ... Posilování bezpečnosti je klíčovým zájmem Česka, uvedl premiér. „Dávat peníze do obrany je prioritou vlády ... Ruská agrese na Ukrajině podle něj jen potvrdila, že kabinet se v programovém prohlášení správně rozhodl klást na obranu důraz ... Další prioritou Česka je pomoc Ukrajině, uvedli Fiala s Černochovou. „Velmi držím zástupcům Ukrajiny palce a jsem velmi ráda z toho vývoje. Ukazuje se, že pomoc je efektivní ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit