Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To máte bohužel pravdu. I když Vám to někteří obdivovatelé filalového podvodníka věřit nebudou.  Oni jsou na svého  ukrajinského podržtašky hrdí.

    A já jim to rozmlouvat nebudu. 

  • Německo ano. To má svou vládu. My bohužel jen Ukrajinskou. A ta má jiné starosti. 

    Až lidé dostanou výměry, to bude, nejen v Praze, veselo. 

  • Naše vláda je ráda, že jsou vysoké ceny a obyvatelé platí až se jim z peněženek jen práší. Z vysokých cen má vláda vysoké daně, které použije na cokoliv jen ne pro své obyvatele. Pro ty šmejdy co volili tyto pětizloděje bych rád připomenul, že pravicové strany vždy dávají peníze podnikatelům, ale levicové strany dávají peníze lidem. Zatím nás takhle neokrádala žádná vláda a proto můžeme děkovat těm, co tyto pětizloděje volili.

  • Diwa

    Ano, naše vláda dělá všechno proto, aby nic nešlo ! Místo toho, aby vláda nakopla ekonomiku všeobecně, tak ji zařízne !!! Místo toho aby vše řešila, aby lidi začali utrácet a pouštěli peníze, tak lidi zařízne cenama......kam to asi tak povede.....

  • „Gazprom potvrdil závazek dlouhodobě provozovat TurkStream. Tento
    závazek potvrdil s ohledem na dlouhodobou předvídatelnost dodávek do
    Maďarska,“ uvedl Szijjártó ve videozáznamu " 

    To jen naši komedianti ve Strakovce úspěšně bortí všechny mantinely zdravého ekonomického hospodaření. Dlouhodobě mrzačí republiku svými gejzíry pitomin. Boří všechny zdi zdravého rozumu. Nejlépe jim jde zviditelňování před Kyjevem a Bruselem. Bojovými panflety se snaží odvádět pozornost od nadcházející zimy. Až se ale Zima zeptá :" co jste hoši dělali v létě?" Bude se válet smíchy.



  • kocourXL

    Německá vláda pomáhá a ta Česká to má na háku. Stále čeká na
    signál, ale ten nepřichází a tak čeká dál.😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit