Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, žádné zvláštní vlaky nejsou," sdělil na Twitteru mluvčí kancléřky Angely Merkelové Steffen Seibert. „Lidé, kteří přijedou do Maďarska, se musejí zaregistrovat a žádat o azyl tam," napsal.

    Zpravodaj Reuters předtím informoval, že tisíce uprchlíků se na nádraží v Budapešti tísní u mezinárodních pokladen ve snaze koupit jízdenku do vlaků mířících do Rakouska a Německa. Stalo se tak poté, co se roznesla zpráva, že migranti smějí do těchto souprav nastupovat.

    Státní televize M1 předtím uvedla, že běženci s platnými dokumenty a jízdenkami směli nastoupit do vlaku vypraveného dnes ráno do Mnichova.

    Podle agentury APA Merkelová o migrační krizi dnes hovořila s maďarským premiérem Viktorem Orbánem. Jeho mluvčí prý řekl, že maďarská vláda k tomu vydá prohlášen

    • Problém bude asi v tom "s platnými dokumenty." Kdopak z doktorů je má? 

      Nechali je doma u hladových matek, žen a dětí. Jsou to charakterní jedinci.

  • A jak se vůbec do Čech mohou migranti dostat? Orbán s velkou pompou stavil ostnatý drát ! Neslyšel jsem ,že by v Maďarsku měli problémy s migrací. A s tou makrelou, ta makrela se snažila pomoct Orbánovi ,když byli imigrační jatka na nádraží v Budapešti! Ono čas od času to nechce zapomínat.

  • I když se nedivím , tak mi to připadá hloupé neb teroristi zeleného hadru spíše putují mezi Francií, Belgií , Německem , Španělskem či Británií , taková malinká a pravdivá uvaha neb migrantům se nelíbí ani v jednom státě V4 , malé dávky a houby výplata moc netáhne . Kde že to dělají soudruzi v Unii stále stejnou chybu no na gauči s modlitbou holt musíš mít mín než pracující v nejzapadlejším koutě unie .😎

  • A dobře dělají  Helmuti. Jak se zdá, tak frau Makrela to nakonec zase tak moc nezvládla. 

  • Copak se asi stalo s touto Němkou a podobnými převaděči nelegálních migrantů?

    "Kapitánka lodi Sea Watch 3 Carola Racketová, která na sebe letos v létě upoutala celosvětovou pozornost agresivním nezákonným přistáním na Lampeduse s ilegálními migranty na palubě, když najížděla do lodě italské finanční stráže, má další problém. Mezi těmito ilegálními migranty jsou totiž pašeráci lidí obviněni z mučení, znásilňování a vraždy. O vývoji případu píše milánský deník Il Giornale nebo místní sicilský deník Grandangolo di Agrigento. Právě na Sicílii měl případ dohru.

    Mezi desítkami uprchlíků na palubě lodi Sea Watch 3 patřící německé nevládní organizaci Sea Watch byli rovněž tři obchodníci s lidmi, obviněni z mučení desítek migrantů zřejmě v nelegálním záchytném táboře v Libyi, znásilňování, únosů a také vraždy. Jde o jednoho Guinejce a dva Egypťany. Podle tisku je tato jejich kriminální činnost údajně dobře dokumentována. Ke všemu mělo docházet v táboře na bývalé vojenské základně u městě Závíja na pobřeží Středozemního moře. Zde měli být migranti mučeni a drženi do doby, než pašerákům zaplatili za převoz do Itálie."


    Co takhle přestat financovat ty nevládní organizace, které se pašováním zaobírají?

  • Trochu pozdě, makrela je řádně předzasobila...

  • Klidně obnovte hraniční kontroly ve všech státech EU. To že jsme v Schengenu umožňuje komukoliv z migrantů v Německu, Řecku, Itálii, Švédsku nebo Francii, aby nás přijeli "obohacovat". A když vidíte, co dovedou, tak ať si to "obohacování" nechají ty jmenované země doma, když je tak nadšeně vítaly.

  • Hlavně by se měli hlídat hranice (na přechodech jste k smíchu) a hlavně daleko více na jihu a východě 

    • dneska už se pěšky nechodí .😎

      • Zeptej se Slováků (tek kilometr přes čáru dávají euro turisti s přehledem)

        Speciálně pro tebe - před čarou vyloží, za čárou naloží 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit