Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy konečně lidem dojde, že je to vše celosvětová eliminace lidí. Jsme přemnožení a pokud nepomuže tato pandemie přijde  třetí světová válka. Ta poslední.

  • Rád bych viděl tu komedii, kdyby tohle rozhodl Blatný s Babišem. To by byl cirkus.....

  • josef.chmela

    My jsme na tom hůř než Německo a neděje se už 14 dní nic. Rozvolňovači by stále rozvolňovali, opilcům schází pivo, všichni jen brečí. Zavřít ihned vše jak v Německu až do poloviny ledna. A neschopní, kteří se neumí o sebe postarat ať slaví Vánoce a Nový rok třeba pod mostem.

    • Jste v pořádku?  Tady jde o  likvidaci ekonomiky, ne o lidi.  Zavřeme hospody a dáme kompenzaci? 10 miliard...ne radši 20 !  A ty miliardy asi vyrostou na stromě že? Bohužel pro stromy nevidíte les.

  • Statistické údaje, shromažďované ČSÚ, potažmo ÚZIS MzdČR jednoznačně  říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na 

    - nemoci oběhové soustavy 

    - na novotvary (nádorová onemocnění).  

    A POCHYBUJI, ŽE BY TOMU BYLO V NĚMECKU JINAK...

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (36 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti se nimiž odešla ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

    Co je proti tomu těch 9 743 zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - tedy ani ne 10% všech zemřelých? Většina z nich má totiž další jednu i více diagnos, významně oslabujících organismus... 

    A nejinak tomu bude i v dalších státech Evropy i civilisované části světa.

    • Doufám , že budeš se mnou souhlasit , že když jsi úředník  státní , tak musíš ze zákona udělat vše proto aby jsi lidi uchránil před probíhající nákazou jinak půjdeš za katr. Způsobů jak zamezit šíření nakažlivé němoci není zase tak moc , když tě někteří neposlechnou a dělají si co je napadne. Pak je tvá snaha úplně nanic. Tak budeš muset přitvrdit a nebo to vzdát odejít. Jak by jsi to řešil ty???

      • OK souhlas. Ale za jakou cenu mám zachránit 10 tis. lidí? Za jakoukoliv? Jakou cenu má lidský život?  Kolik zemřelých je polymorbidních?  Jaká optření zde byla v případě pandemie chřipky v roce 2019 (2 tis. zemřelých v souvislosti s chřipkou)

        Aktuálně covid mám, a co? NIC. Dcera s přítelem, můj kolega (rakovina, slinivka) A co? NIC. Všichni kolem co to měli tak NIC. 

        Kdo se bojí covid tak pro toho  očkování, A Všichni do práce, školy a jedeme dál. Ochránit nemocnice a domovy seniorů.  To je povinnost státu, ne likvidace ekonomiky !!

        • Ale  ekonomika funguje , to že nejsou otevřené hospody nemá s ekonomikou nic společného . Aprp. zrovna všera kolega který má  40 let oznámil, že tři jeho sousedé 40-55 jsou v pánu , žádné závažné choroby. Byl bych opatrný. Těch úmrtí s kovid je cca 12x vice než na chřipku. Ale to nejdůležitější je  že nejsou kapacity na další zdravotní úkony!!! TO JE PRŮSER č.1

      • Ale statistika počtu nemocných a zesnulých v souvislosti s tímto diskutovaným Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD - jest více, než vypovídající - co vlastně chcete řešit? 

        Ke dni ..................... 13.11.2020 /18:00 ............  15.12.2020 - 8:00

        Provedené testy ..................2 728 817 ........................ 3 374 045

        Potvrzené případy ................. 450 392 .......................... 586 261

        Vyléčení ................................ 301 385 .......................... 511 788

        Úmrtí ........................................ 5 878 .............................. 9 743

        % úmrtí (z potvrzených) ..............1,31 ................................ 1,66

        • Jen matematicky, kdyby zemřelo 1,6 % obyvatel (ne nakažených) pak by čísla byla jiná 160 000 lidí.  I to je podvod na hloupých.  Počítat by se to mělo  z počtu obyvatel ČR, pak to ale je tak směšně nízké číslo, které neopravňuje řízenou likvidaci ekonomiky.  A kdyby se to číslo 9000 zeřelých očistilo o polymorbidity, pak je to číslo ještě nižší. Dle dat z Itálie tak kolem 900 lidí POUZE Covid zemřelí. Ale to byla chřipka roku  2019 2× horší. No co dodat.

          • S tím nelze, než souhlasit! Statistické údaje, shromažďované ČSÚ, potažmo ÚZIS MzdČR jednoznačně  říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na 

            - nemoci oběhové soustavy 

            - na novotvary (nádorová onemocnění).  

            Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2020  36.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (36 % všech úmrtí). 

            Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti se nimiž odešla ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

            Co je proti tomu těch 9 743 zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - tedy ani ne 10% všech zemřelých? Většina z nich má totiž další jednu i více diagnos, významně oslabujících organismus... 

            A nejinak tomu bude i v dalších státech Evropy i civilisované části světa.

            • Soudím - stejně jako Vy - že pracovníci ve statistice stále v souvislosti se statistikou úmrtí na Severe Acute Respiratory Syndrom  (česky: syndrom akutního  selhání dechových funkcí) v důsledku infekce virusem 2019CoViD započítávají i běžná - statisticky logická úmrtí - zejména právě v populaci starších lidí - k nimž by došlo tak jako tak. Nerespektují údaje, ani  slova pna MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího nové epidemiologické údaje (a pochybuji, že v Česku to bude jinak): 

              "Analýzy, které provádíme, ukazují, že:

              - zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let,

              80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnózy současně,  

              - a 60%  dokonce více než 3 (tři) diagnózy současně! 

              - naproti tomu u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD  jsme žádnou další diagnózu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali“.   

              Je zajímavé - a je na pováženou - že ČESKÉ STATISTIKY TYTO  ÚDAJE NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez toho, aby  byla provedena diferenciace výsledků, podobná té, kterou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou! 

              Podle ČSÚ v České republice do 44. týdne zemřelo celkem 100.251 osob. V  SOUVISLOSTI s Akutním Respiračním Syndromem, způsobeným virusem 2019-CoViD se k dnešnímu dni uvádí úmrtí  9.743 osob (čili necelých 10%). Když píšu v souvislosti, tak nemohu abstrahovat od 80% těch,u nichž byly více než dvě další diagnosy,významně SNIŽUJÍCÍ kvalitu a délku života těchto zesnulých! Je velmi pravděpodobné, že TITO LIDÉ BY ZEMŘELI TAK, JAKO TAK - I BEZ RESPIRAČNÍHO SYNDROMU, ZPŮSOBENÉHO VIRUSEM 2019-CoViD!

  • Lži v přímém přenosu. Falešné vykazování mrtvých. V ČR v domovech seniorů běžná věc. Vykazuje se a komu se to nelíbí...tak skončí. Horší jak za totality.  A bude ještě hůř. Pro nás pro všechny, toto je jen rozcvička na mnohem horší časy. A lži kolem úmrtí na povrch vybublají, ale se zpožděním cca 1 rok. Hledejte lidi odpovědi. Např. MOMO report (monitoring of mortality  -toto se zfalšovat nedá). Porovnejte úmrtí za CELÝ ROK a v celkových číslech nejde o žádnou tragedii. LIDI PŘEMÝŠLEJTE  a hledejte zdroje !!! Nespolehejte na ČT a Seznam. Informace jsou dostupné, propojte si je a přemýšlejte. Nepřejímejte názory bez analýzy.

    Zatím to funguje takto: MY  (vaše vláda) vás zachráníme/ochráníme, i kdyby vás to mělo všechny zabít. Ale MY (vaše vláda)z toho ty prachy dostaneme! Za jakoukoliv cenu, vy lidi, ten voličský hmyz, jste nám dobří jen na daně a k volbám.

    • Jak moc znáš situace alespoň v jednom domově D. ???? Nebo se zajdi informovat na pohřebku, míslíš , že jen tak z e srandy někteří nestíhají pálit????

      • Právě že znám. Mám tam dlouholetou kamarádku a když se ozvala, že se falšují zprávy, že to nebylo s covidem, bylo ji to jasně řečeno. Držet hubu a krok. A jestli si pane myslíte, že to sem napíši, který to byl domov seniorů, tak to je jak ortel smrti pro ni.  TAM, kde je tento domov, na jižní Moravě není práce a lidi se bojí. To není Praha i když se to děje i v Praze.  Takže použijte to, co máte na krku, aby Vím do něj nepršelo. A pohřebky... viděl jste těch mrazáků kolem kremáků? Ne? No tak asi tak.  Umřel nám příbuzný na srdce, pohřeb do dvou dnů (!!)

    • Aha? A jak to souvisí s opatřením v Německu?

      • JAK?  NIJAK!  Co je tam, bude i tady. Chtěl jsem aby lidi mysleli, ale je to marný.  Z lejna bič neupleteš.... A ještě si tady lidi přejí ať se vše zavře taky. Svatá prostoto. Je to marný, vymyté hlavičky dočista dočista. A to se stačí jen mrkonout do Afriky, Asie atd. NIC SE TAM NEDĚJE.  A jen kontrolní otázka.... kde jsou ty masové hroby v Itálii se kterými tady strašili na jaře?  Nějak je nejde najít....co to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit