Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bobling píše být připraveni na všechno, ale Bureš tvrdí už půl roku, že jsme.

  • "Nemocnice nesmějí od Silsvestra přijímat pacienty" A od Josefa je přijímat mohou?😯

     i


  • Chapani psaneho textu , neco z prvniho stupne zakladni skoly. Odlozeni zakroku ktere se odlozit daji. Ne akutnich. Ted se to musi delat vicemene vsude na svete. V tom neni ten buresuv poskok nijak vyjimecny. 

    Lehka chripka. Inu co doporucit . Snad jen navstevu spadoveho spitalu , kde s tou lehkou chripeckou a kyslikovym polstarkem lide lezi. Maska zbytecna , pripadne zapujci venca klaus  , sam ji hrdina nepotrebuje. 

    Pochopitelne ze je cele tohle story toho 67 leteho terminatora vylhane. Mimochodem , maminka take cely zivot cvici s cinkama ? Ze ma take tak lehky prubeh chripecky , tedy mineno prosim ?? 

  • Psal jsem jiz nekolikrat , nekolikrat mi nasadili psi hlavu. Nebo jeste nejakou horsi nevim. Znama dela v obchode. Ten supermarket nebo co to je . Otevreno , ma denni sichty. Popis cinnosti. Rano se do kramu privali prapor duchdcu ve veku 666 + . Nakup jednoho rohliku , ocumovani cehokoliv , zdrzovani , prekazeni , dokonce uz na par gerontu musela zarvat kvuli nahubku a ochmatavani zbozi , vcetne peciva . Pochopitelne to prasata jen ochmataji , nekoupi. Kdyz konecne ten svuj rohlik zaplati a vypadne , neuplyne moc casu a je v krame nazpatek. Ocumovani , zdrzovani , prekazeni , nahubek , ochmatavani ... Zas dokola. Nekteri to pry stihnou i 4 x denne , takhle tam opruzovat. Duchodci - starobni - jsou pry podle burese nejvic postizena skupina . V cem ? Ani jediny maly vypadek prijmu , nebo jim zrusili duchody ? Jeste dostali od burese nejaky bonus . Verim ze par  z nich se chytne a cobola zase pujde z nejake dementni pseudovdecnosti volit . Ze to budou ti sami kteri ted prekazeji v obchodech je vic nez jiste.

     Policajti vyhrozuji strelbou bez varovani sekanym olovem na toho , kdo by si na Silvestra o pulnoci dovolil vyjit z baraku a odpalit rachejtli. Tak proc se taky nejak neangazuji v pripadech tehle tupych gerontu ? Nehazim vsechny do jednoho pytle , to ne . Ale tehle popsanych je opravdu vic nez dost. 

  • Já jsem ale nepsal o nakažení covidem, ale psal jsem že když se zastaví nutné operace, tak budou lidé zbytečně umírat a viník je zcela jasný, protože to nařídil Blatný. To co popisujete je zcela jasné nepochopení způsobu jakým se šíří covid(chřipka). Ona je to totiž velmi slabá chřipka. Když jsem měl v roce 2011 na jaře chřipku, tak jsem skoro nemohl chodit. Nyní v 67 letech jsem měl covid, který mi maminka přivezla z nemocnice a ani jsem nevěděl, že nějaký covid mám. Měl jsem velmi slabou bolest v krku a lehký tlak na plicích. Při delším mluvení jsem začal kašlat. A je zcela jasné, že lehký průběh jsem měl proto, že i 67 letech si udržuji tělesnou kondici a nejsem lempl, který raději hodinu kecá proč nemůže 30 minut cvičit. Cvičím se zátěží od roku 1980. Takže shrnuto, každý kdo je zdravý se nemusí covidu obávat. Pokud ovšem člověk celý život lemploval, kouřil a chlastal, tak se nyní nesmí divit, že u něj to bude probíhat těžce. Nadávat ovšem může jen sám sobě. Ostatní mu to tělo nezhuntovali. Jen doplním, že moje maminka, která mi ten covid přivezla z nemocnice ve svých 91 letech covid velmi lehce za 7 dní překonala.

  • A nemyslíš , že to bude tím , že se lidé stále nepoučili, maximálně se sdružují , nedodržují distanc a proto je tolik lidí nakažených v těch nemocnicích. Viz sjezdovky plné skupinek lidí co si musí zasáňkovat v skupině . Až budou umírat vaši známí a rodina, tak už konečně pochopíte , že nedodržováním odstupu jen pomáháte šíření nemoci???? JAk malé děti ,kterým řeknete , že se spálí, že je to horké, stejně si sáhne, pak už si to do konce života pamatuje.  MOUDRÉMU  STAČÍ NÁPOVĚDA!!!

  • Jaký je dnes odpočet...?😉

  • A doufám, že je Blatný finančně na výši, protože až ho budou žalovat pacienti, kteří nemohli být třeba operování kvůli těm jeho kydům, tak se pěkně prohne.

  • Rekl bych ze ma pravdu ten chlapec z Blatny. Nejak mam dojem ze se blizi finale tehle srandy. Byt pripraveny neni ostuda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit