Přejít na výpis diskuzí
Nemusí pršet, stačí když kape: Němcová může být kapkou severoevropskou
19.6.2013 | Sebastian Kantor
90 příspěvků
-
Zajímalo by mne, v čem autor článku Sebastian Kantor spatřuje naději na naprostý obrat v naší politice, když Němcová je jednou z těch v čele ODS, kteří tu "anti" politiku tvořili???
-
-
Žádný obrat !!! Všechno je ve srabu, tak je potřeba dát do čela hloupou ovci, která pak všechno odsere...Němcová tyto předpoklady splňuje a naví si sní bude pravic etočit, jako s korouhvičkou...Proč myslíš, že všichni dávají od premiérského křesla ruce pryč...jde o to, co nejdéle krást v poklidu....
-
-
ač nemusím levici,,,,,oprava,,,,to jsou už všichni,,,nejvíc levicová je teď top.... tak znova, ať z nich už nemusím nikoho,maji pravdu,že budou nejlepší volby,sice si socani a komunisti myslí,že něco urvou,davám šanci,že si zobnou jen ti komouši,no jsem sám zvědav jak je opravdu národ nas,,,,, se i na ty volby tentokrát už těším ))
-
-
... jenom ID*OT jako ty se těší na volby v Česku
-
-
Naděje?? Tak nejvýš pro soc. dem., že v příštích volbách získá nadpoloviční většinu a bude si politiku určovat sama. Tedy pro občany: "nic-moc". Když jsem o tom návrhu slyšel, měl jsem ho za špatný vtip. Je to jako se Standou Grossem: tak nějak zbyl, tak ho uděláme premiérem. S touhle dámou je to obdobné, ve vedení ODS byla potřeba žena, nikomu neškodila, nebyla nebezpečná, tak zbyla. Delegace pro vedení země je to ovšem katastrofální. Už před 200 roky se jistý Napoleon vyjádřil: Nic nepochopili, ničemu se nenaučili. Škoda, ODS jde od 5 k 0, budiž jim země lehká. Že to ta Máńa vezme jsem ovšem nepochyboval, dokonce v přesvědčení, že ona je ta pravá.
-
Ktristepane, v kterých hlavách se něco takového vůbec zrodí. Proti s.Němcové je Nečas mercedes proti trabantu. To jsme takoví ubožáci, že tohle má být v čele? Z jedné hrůzy do ještě větší. Vždyť ta osoba je plněna jen ubohou antikomunistickou záští poplatnou antikomunistické moderně, za kterou se pravice snaží schovat kdejakou pravicovou lumpárnu. Neviděl jse ji nikde v 89 když se tady "boural" komunizmus.
-
-
To si ti modráci opravdu myslí, že si v tomhle prohnilém státě mohou dělat co se jim zlíbí?To chce jít do ulic a vysvětlit jim, zač je toho loket
-
-
No co jim zbývalo??? Dát tam kohokoliv jiného tak hrozí akutní nebezpečí, že si pro něj přijde policie!!!!
-
-
).(
-
-
Autor je patrně podplacený impotent ODS,syn mrécy na fotce....... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
To uz tam rovnou muzete posadit nasi vehlasnou zpevacku Vlasticku...
-
No TOP je tak troch na vážkách. Zřejmě nejraděj by rozvířili emoce a pak v tichosti a pro "stabilitu" dosadili na post premiera Černohorce. Ale tohle jsou ty nejhorší metody. Zase tiše v zákulisí a "pro dobro".....
-
Němcová je pinda
-
-
Pro , (anonym). Vidím,že Tvé vzdělání a slovník je hodno politika,který by se se svými kamárady měl chopit vlády. Absolvovaná zvláštní škola je dobrá průprava pro zničení naši země vlivem působení barbarů.
-
-
Navrhuju Ransdorfa, to je ekonom jak hrom!
-
-
Nu v porovnání s Němcovou není pochyb, kdo má vyšší IQ.
-
-
Hlupáci mají vždy ve všem jasno. Taky o ničem nepochybují.
-
-
Zalez Marku Bendo a neotravuj diskusi!!
-
-
-
*1* *1* *1* *1* Vtip dne *2*
-