Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "nadýchali se spodin..." VÝÝÝBORNĚĚĚĚĚĚ... to se totiž v ČR může stát strašně snadno... :-D
    • No když tak vidím co se v naší zemi děje, tak mám dojem, že nějakých zplodin se nadýchalo hod lidí.
      • za všechen oxid uhelnatý může Putin a naše KGB. Jediný osvícenec který to chápe, je chudák nedoceněný tečka který proti nám soudruhům statečně bojuje.
  • "Přesto oxid uhelnatý podle něj nikdy nepřestane zabíjet. Už jen proto, že se vždy najde někdo, kdo ho zvolí jako nástroj sebevraždy."
    Taky dobrý!
    Člověk aby měl pomalu chemickou průmyslovku za účelem zmaru svého života.
  • Tichý zabiják míří do EU mílovými kroky a oxidem se nejvíce nadýchala Makrela......je na čase vyvětrat,ale bez podpory médií se nikomu do toho nechce-nejde!
  • Dělám hodinového manžela a velmi často se mě stává, že narážím na lidkou blbost. Lidé mají ať ve sklepě nebo v obytných prostorech kotle a jiné i plynové spotřebiče, dost lidí dbá na revize kmínů a spotřebičů, ale většina z nich není schopna pochopit, že ty spotřebiče potřebují také nějaký přívod vzduchu - obecně platí pravidlo, že přívod čerstvého vzduchu má být dvojnýsobný výkonu komína. Pokud někde narazím ne to, že zákazník tento větší či menší přívod vzduchu do místnosti kde je tento spotřebič má, tak je různě ucpaný. Zákazník pak na dotaz říká "Ono sem tím otvorem táhne" - i to má ale technické řešení, ale škvíra ve dveřích či netěsnost oken to nevyřeší. Naskýtá se pak otázka co je lepší. Chladnější vzduch v místnosti se spotřebičem a v pohodě žít a nebo teplo a otrava splodinami???
    Rozhodnutí je samozřejmě na každém jedinci, jak dlouho chce mezi námi žít.
    Mamtatka
    • Lidská hloupost je často neuvěřitelná. Samozřejmě na hoření je potřeba vzduch potažmo kyslík. To jsme se učili už na ZŠ. A kyslík se musí do místnosti nějak dostat. Dřív na pomalé hoření uhlí nebo dříví v kamnech stačily škvíry v oknech a mezi dveřmi, zatímco dnes kdy je všechno utěsněno plastovým těsněním. A navíc komíny pravidelně vymetal kominík, aby "táhly". A na to hoření uhlí stačilo méně vzduchu než potřebují dnešní výkonné plynové kotle. A když plynové topení nemá nemá kyslík nebo "netáhne" komín, tak je to horší. A nakonec i plynový sporák v kuchyni potřebuje přívod kyslíku a odvětrání spalin.
      • všechno je to také o tom,že při změně tlaku a teploty venku dochází ke zpětnému proudění spalin do místnosti a to vše závisí také na průchodnosti spalin komínem a také seřízení hořáku na dokonalé spalování.....jinak samozřejmě souhlasím,nejlépe mít ve dveřích udělané průduchy ikdyž to i ono pootevřené dveře jistota také není. Méně horkou vodu a jakmile je mi krapet mdlo rychle pryč.
  • ještě si lidi radši vyberou krásnou spavou smrt než být podřezán slimákem,nebude to dlouho trvat
  • Nejspolehlivějším "čidlem" je pravidelné čištění komínů, kotlů, kamen, sporáků, ohřívačů vody, a to pro spalování uhlí, dřeva a plynu. Vyústění úzkých komínů pro odvod spalin z plynu musí být opatřeno krytem - stříškou, aby se zabránilo pádu ptáka (nejčastěji holuba) do takového úzkého komínu, který pak snadno ucpe a plynové spaliny nemohou odcházet.
    Kdyby stát důsledně dbal příslušnou normou na to, že tyto úzké komíny pro plynové spaliny musí být b e z p o d m í n e č n ě opatřeny krytem - stříškou, zabránilo by se tak zbytečným úmrtím otravy plynem v důsledku ucpaného komínu. A vo tom to, milé děti, celé je. Nedůslednost a lhostejnost příslušné státní organizace/í k takovéto hrozbě, je pak p ř í č i n o u smrtelných otrav oxidem uhelnatým (CO).
  • Ajéééje. Čidla nikdo nekupuje, proto musíííme vypotit reklamní článek a prásknem ho na titulku. Cituji: "Nadýchali se spodin, které neměly kudy uniknout."
    No, lepší brzo asi bude nadýchat se těch zplodin, jelikož puch z parlamentních spodin, kterým nelze uniknout, zabíjí mučivě dlouho na rozdíl od CO.
    To jsou zase sr.čky při néééděli. *7*
    • Jo jooo a čidlo bude s kamerou napojenouna centrální špehovnu:-))))))))))
      • No jo, big lulu nás bude špehovat i v koupelně, potom nám dají ten čip a holkám mezi nožky s počítadlem, aby měl lulu přehled o četnosti styků. To jsme to dopracovali. *9*
        • V Burešově centrální účtárně se to bude evidovat a každá holka z toho bude platit DPH. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit