Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle je hodně Proamerický tak je v žoldu CIA původní prezidentka byla Proruská no a o tom to je! *11*
  • Bývalá prezidentka byla příliš pro ruská,angažování Brazílie v Brics atd.Buďme rádi že odešla bez násilí a nedošlo k nějaké "demokratické" revoluci.Ty jsou,ve sféře vlivu USA, poměrně časté a jejich dopady na občany kruté.
    ----------
    Prezident Zeman byl zvolen v demokratických volbách a pokud neumře(né každý má špičkovou tělesnou stráž jako Fidel Castro),bude zvolen znovu.A ty tři procenta z Prahy co se považují za elitu národa se mohou jít klouzat
    • Naše presidentské volby byly určitým způsobem zmanipulované. Postaral se o to StBák Zavadil svými lživými články těsně před volbami, kterými se některé ovce s nižší soudností nechaly ovlivnit.

      President republiky je podle Ústavy především symbolem země, který má vytvářet její obraz vůči jiným zemím. Proto také o ničem prakticky nerozhoduje a je neodpovědný.

      Náš president je spíš nezodpovědný. A jaký obraz sebe sama a tím naší země vytváří vůči světu je jasné: samolibý alkoholik, který pohrdá zákony své země, potácí se při slavnostních příležitostech a padá za schodů a na mezinárodním fóru vykládá, že mu řízek chutnal jak bublinková rrdel.
      *12* *12* *12* *16* *16* *16*
      • Oprava, postaral se o to zrzavej Veškrna a ten chlastal první ligu.
        *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Našeho prezidenta jsme sice znali a jeho výtah k moci byla krize soudnosti ovcí, které ho volily
    *1* *1* *1*
    • Ty kriplíku Simone volit nemusíš s tebou nepočítáme. Dej si pozor, aby ti na tvojí kriplkáru přispěli ti, které budeš volit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit