Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš se bojím že tam bude Kalousek *3*
  • A před vámi na stole máte sardinky a bojíte se je otevřít, aby na vás nevyskočil kníže, co?! *3*
  • Je tu článek o tobě:

http://www.novinky.cz/domaci/404339-po-zakladce-rovnou-pro-davky-trend-ktery-zacina-desit-politiky.html
  • ano, zlej trolle a namasti víc kladných bodů, dá to tvým myšlenkám opravdovou váhu *15*
  • josef.servit.9
    V zrcadle jsi viděl mandelinku prďolo!Všichni komouši na světě nám polibte prrddell!
  • Smutné že válečný štváč USA je na tom tak špatně že se dá dohromady s ideově jinak smýšlejícím nepřítelem.
  • Čína se spojila s USA a Putilínovi vlezdoprdelkové z toho tady mají bobky. Bojí se že až Rusové poženou Putilína na Sibiř že by to mohlo stihnout taky. *1*
  • zlej trolle, krást nicky ti jde opravdu dobře, jsi příkladný ruský podvraťák *3*
  • Totalita vs demokracie! Pouhé pojmy.. Pro někoho je demokracie možnost podnikání, i případného krachu (i to je určitý druh seberealizace a dobrodružství, zejména pro mladé), zakricet si na náměstích, sjezdit celý svět, válet se doma a nepracovat, pro jiné šťastný život se svými dětmi či vnuky, mít jistou lékařskou péči, pocit bezpečnosti ve svém domově! Jsme prostě každý jiný, záleží na mentalitě i věku.
    Všeho s mírou. Určitá pravidla musí být nastavena. Avšak demokracie po totalitě bývá chápána často jednostranně. Lidé vidí většinou jen práva, nikoliv povinnosti podle toho se chovají. Čast poctivě podniká a daří se jim. Je to mnohdy na úkor volného času. I zde by však měla by být určitá hranice, jinak si ve stáří uvědomí, že svůj život prožili ve shonu a nikoliv ve štěstí mezi svými nejbližšími.
    Pravdou je, vsak i fakt, že nesvoboda podryva cinorodost a tedy i technický pokrok. Mám-li své jisté, proč bych vymýšlel jak si práci ulehčit nebo zdokonalit.
  • A to se jako povede vietnamcům, vyvézt demokracii do amrdólie? Pochybuju, amrdólskej nacismus je nezměnitelnej!
  • Ano Simone jsi kašpar z kterého si tu každý utahuje, *3*
  • Chápu tě, nikdo si s tebou nepovídá, nikdo tě nemá rád a tak celý den sedíš u internetu a bliješ. Jsi prostě kašpar, ze kterého si každý utahuje. *15*
  • zlej trolle, ty jsi naštvaný ? *15* tak si to tak neber, funkce hradního kašpárka byla vždy vážená, ty jsi náš kašpárek zde na Tiscali, bez tebe by tu byla nuda *3*
  • ?
  • to je moc dobře
  • Otevřu skříň a vidím tam CCCP! Jdu do sklepa a tam vidím Putina. Vlezu do koupelny a tam na mě bafne Zeman. Zapnu počítač a všude vidím komunisty. A teď cítím, že jsem se z toho všeho strachy podělal...
  • to rád slyším, zlej trolle dneska jsi nějaký zaražený, stýská se ti po Simče viď ? *13*
  • Sice nevím koho oslovuješ soudruhu ale vede se mě dobře. *3*
  • ahoj, zlej trolle, jsi ranní ptáče, jak se vede velký sovětský agitátore ?
  • ano jsi zmaten soudruhu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit