Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Savčenková je na svobodě. Když jsem zde psal někdy před měsícem, že ji vymění za nějakého Ruského agenta a nebude to dluho trvat, tak jsem nedostal jediný hlas a Vaše poznámky byly, že tam zůstane do konce života, že je vrah a že jí to patří. Vážení diskutující u mne jste naprostý diletanti, amatéři, politice nerozumíte, tak jak daleko dohlédnete. Bylo by vhodné si nastudovat politická rozhodnutí a jak vůbec politika funguje. Řekl bych, že vy by jste neukočírovali ani svoje děti. Hodně zdaru inteligenti.
  • Otevřu skříň a vidím tam CCCP! Jdu do sklepa a tam vidím Putina. Vlezu do koupelny a tam na mě bafne Zeman. Zapnu počítač a všude vidím komunisty. A teď cítím, že jsem se z toho všeho strachy podělal...
    • A před vámi na stole máte sardinky a bojíte se je otevřít, aby na vás nevyskočil kníže, co?! *3*
      • Spíš se bojím že tam bude Kalousek *3*
    • zlej trolle, ty jsi naštvaný ? *15* tak si to tak neber, funkce hradního kašpárka byla vždy vážená, ty jsi náš kašpárek zde na Tiscali, bez tebe by tu byla nuda *3*
      • Chápu tě, nikdo si s tebou nepovídá, nikdo tě nemá rád a tak celý den sedíš u internetu a bliješ. Jsi prostě kašpar, ze kterého si každý utahuje. *15*
        • Ano Simone jsi kašpar z kterého si tu každý utahuje, *3*
    • to je moc dobře
      • josef.servit.9
        V zrcadle jsi viděl mandelinku prďolo!Všichni komouši na světě nám polibte prrddell!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit