Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Musím přiznat, že ten neradostný konec roku má tak trochu na svědomí také celá státní správa ve spolupráci s policii. Pokud by nařízení vlády policie důsledně kontrolovala a vyžadovala, jistě by nebylo tolik nakažených a zdravotníci práce nad hlavu. Pořád převládá neobvykle velká tolerance k těm, kteří "z trucu" nenosí roušky a nedodržují vyhlášená pravidla. Domnívám se, že rebelové těchto pokynů budou zřejmě bezohlední vůči všem, i sami k sobě, a to buď z hlouposti a naivity, nebo povětšinou z  bezbřehé důvěry k různým fackenews, většinou šířených některými opozičními "pseudostranami" a pseudopolitiky, kterým tak slepě důvěřuji.

  • Přiznám se, že jsem opravdu zvědavý, nato co se bude dít tento rok po očkování.....a vůbec celkově na vývoj....

  • Karle, nebyl to soudruh Primula co je tam nakazil, když byl s Faltýnkem v té hospodě, tam přece šel přes cirkevní objekt.

  • Makak

    Mezi nakaženými je i bývalý prezident václav havel...😂😛

  • Karel

    U nás onemocněl Farář co šel na poslední pomazání má více jak 80let, takže lidi kteří jsou na smrtelné posteli už nemají ani možnost posledního, podle nich důstojného rozloučení se životem dokud se neuzdraví, ač ateista modlím se za něj protože kovid vzal i tuto možnost věřícím lidem. Každý z nás by se měl zamyslet jestli v tuto dobu jsou na správném místě ve správnou dobu a neporušují nařízení vlády jako ten mrtvý "pomazaný" nebo vnuk který způsobil jeho nemoc a také onemocnění Pana Faráře. 

  • Autor článku se jako vždy mýlí. Ono totiž není 17 000 nových případů covidu, kde je pozitivní každý druhý z testovaných, ale je 17 000 nových případů covidu ze 70 000 provedených testů, takže to není pozitivní každý druhý což by bylo 50% pozitivních, ALE JENOM 24%. A takhle vláda lže od začátku testování antigenními testy. U nich se pouze počítají pozitivní a ty negativní ne. Když se to pak přičte k celkovému počtu testů PCR, tak vyjde úplně jiné procento nakažených z celkového počtu.

    V nemocnicích je stále stejný počet nakažených chřipkou. U většiny nakažených totiž covid probíhá jako velmi slabá chřipka.

    • Aááá zrodil se nám MUDR.Na tebe se tady čekalo.Netestovat, neočkovat.Tak to má být. Také model a la Švédové. Ale zejména pak nelez do nemocnice když za tebou covidová zubatá dojde. Pěkně seď doma a čekej. Ono to přejde samo. O co? zejména ale nelez mezi lidi.

  • Doufám, že Hrad je uzavřen a Lány taky. Hlavně ať tam nejde proud abychom nemuseli poslouchat toho chytráka z Hradu.

  • Též se tady u nás děkuje hospodským a všem vzdorovačům vládních nařízení. Na Vánoce ve Španělsku? Z baru vás doslova vyženou těsně před půlnocí. Pokuta hospodě 1000 eur na místě. Jedete autem okolo zavírající diskotéky. Obstoupena policisty v plné zbroji. Diskutéři mají šanci zaplatit 100 Eur na místě /i kartou/  nebo se svést zadrátovaným autem. Jdete po městě jíte banán.Policajt upozorní na absenci roušky. Upřesníte že není takové nařízení. Následuje poslední výzva a kolega už otevírá zadrátované auto. A pro to všechno má tato země furt hezkou barvu na semaforu. U nás budeme pro pár uřvaných tupoňu zavřeni napořád.

    • A po většině tupoňu co se nechávají testovat i když jim nic není to bude na pořád .Vakcína se musí přece udat  protože to je obrovský kšeft.

      • Víš o tom , že  vědomé šíření nakažlivé nemoci je trestný čin???? Ve středověku by tě zazdili v domě a vůbec by se tě neptali co si myslíš. Tady sází na tvůj zdravý rozum ale to je to je chyba spolíhat na něco virtuálního.

  • Přeji všem v roce 2021 klid, pohodu a hlavně pevné zdraví...🍾🥂

    🛴

  • josef.chmela

    To se jenom začíná projevovat předvánoční běsnění rozvolňovačů a šílených nakupovačů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit