Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor Silvar má pravdu, když problém přistěhovalců vidí v socialistické EU. Smrt imigrantů mají na svědomí právě bruselští byrokrati se svými zrůdnými humanistickými názory. Pokud se v tom neudělá pořádek a nepřestanou dobrodružné cesty Afričanů za vidinou lepšího života, budou umírat další a další. Leda si je bude vozit sama bruselský byrokracie novými moderními čluny. Ale potom žádám, aby si je ubytovali doma a zaměstnali ve svých firmách.
  • Multi-kulti nadšence a propagátory pronásledovat alespoň tak, jako popírače holocaustu...
  • "Vyspělý západ" má neustálou, historickou potřebu do něčeho a hlavně jinde.. stále zasahovat, všechny a všechno kolonizovat, hlavně na cizím z cizího i na cizí úkor.. se prospěšně kapitalizovat a převychovávat každého k obrazu svému, jako "Velký Řím".. s tím, že už dávno bohužel ztratil schopnost zabránit své sebedestrukci v tom co konkretně Evropu dlouhodobě dělalo Evropou s tím, že Evropané se v té Evropě cítili, jako rodní Evropané a většinoví páni svých zemí..Ty hranice a nepouštění lodí do přístavů a jiné "bezpečnostní"věci.., byly historicky vyzkoušené, jako osvědčený základ k přežití všeho i všech..a měly sakra dobrý důvod pro "bezpečnostní rizika" lidí v Evropě a vše co Evropa svým Evropanům poskytovala !..Multikulti a pod.."projekty", na účet i za ústupky od vlastních občanů nikdy a nikde nefungovaly, nefungují a fungovat nikdy dlouhodobě nebudou !!!..Je to všechno nepřirozenost, protože cizí problémy se mají řešit tam, kde vznikají a ne si je tahat dobrovolně do "svých domů, dvorů i spíží". Každá, taková, "cizí návštěva"..začne vždy po čase smrdět a dělat problémy a to doslova každá !!! . Rasismus ?!!!.. Zdaleka ne !!!..To je historická a často velmi krvavě zaplacená zkušenost za tisíce let života našich předků !!! Jedna stará pohádka dokonce říká...jen dva prstíčky strčíme, ohřejeme se a hned zas půjdeme... či za dobrotu na žebrotu...!
  • Jó EU nechala zavraždit Kadáfího a teď se jí to vrací jak bumerang ve formě uprchlíků kteří tu EU budou vsávat a rozvracet.Ty prvotní příčiny se tiše přehlíží. *12*
  • Občas se dočtu, jaké částky dávají chudí, často i hladem umírající běženci převaděčům, aby se dostali do Evropy.

    Při těch počtech přepravených a utopených (platí se pochopitelně předem) musí být obrat tohoto byznysu téměř v astronomických číslech.

    Při dnešních technických a zpravodajských možnostech vidím neschopnost uhlídat takový rybníček, jako je Středozemní moře, jako úmysl, čím hůře, tím lépe.

    Aneb Roz@rdej a panuj!"
  • Nechápu jak nějaký bezpečnostní žvanil Salivar si tady může žvanit o něčem o čem nemá potuchy.Nikdo je sem nezval tak ať táhnou domů.Dokud tam vládla koloniální vláda tak bylo vše v pořádku.Jen se osamostatnili tak se řežou navzájem. Chce to válečné lodě zachytit je a poslat naspátek. a pokud neuposlechnou tak potopit a bude bez problému.Kde jsou válečné lodě aby chránili Evropu.Jsou tam kde nejsou potřeba a kde by měli být tam nejsou takže jsou vlastně pro parádu
  • Stačilo by říct že nelegální uprchlíky EU brát nebude.

    Nebo jak si to pánové v kravatách představují? Že sem přestěhujeme celý
    Africký a Arabský kontinent? A co pak? Budeme je dotovat až zchudneme také?

    po 2. světové válce lid Afriky bojoval za nezávislost a konec vlády koloniálních mocností.
    Nezávislosti se dočkal. Ale neustále je tam nepořádek. Diktátor střídá diktátora.
    Kmeny mezi sebou válčí.
    Ať si tam konečně udělají pořádek nebo ať strádají.
    • Nepořádek by tam nebyl, kdyby se furt do nich někdo nemontoval. Zajímavé je že ač dle amíků a Bruselle byli Saddám a Kadáfí diktátoři - byl tam klid a země šly kupředu. Jak tam začala ta sebranka dělat "pořádek":. je malér na malér. No a ten slavný multikulti.. je takové jakési opdpistkové řešení a také jak lehce pomocí lidumilných dobrovolníků zavést ten bor el i v Evropě, aby nebyla výjimkiou, když v Americe už je,.
    • Cherche la fame. Pardon, ze vším hledej USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit