Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KarelK

    Bruselu už nepomůže ani doktor Chocholoušek 

  • ...bože ... pošlete už tyto totální hlupáky, idioty a nedouky, co ani neví, že elektřina se nevyrábí v zásuvce, kterých představitelem je u nás hlavně poslanec EP člen sekty pirátů  ... totální hlupec a blboun  Peksa  ... do (_!_) ... a hlavně vypište referendum o vystoupení z této zcela zbytné, hloupé organizace, která je jenom hnízdištěm, zcela neschopných nefachčenků a politiků min. 5. cenové skupiny ... !!!!

  • Gorobilypes

    GD cesta do pekel

  • V Bruselu vytáhli oprášené bolševické heslo "Poručíme větru, dešti". Ta stará ideologie se nám teď opět roztahuje ze západu. Frankfurtská škola byla odjakživa líhní ideologických pomatenců Marxismu Leninismu. Mně to, že se to opět vrací zpět trklo už tehdy, když předseda evropské komise Juncker byl v německém rodišti Karla Marxe v Trevíru odhalovat jeho sochu v nadživotní velkosti, mimochodem vyrobenou v komunistické Číně.   

    • Diwa

      Ale vždyť jste to chtěli, chtěli jste západ.......zvonili jste klíčema v 89 a teď 34 let neustále volíte tyhle demokraty a pořád se Vám něco nelíbí ! Vstup do EU nepřišel z nebe, lidi ho chtěli, tady to máte ! Každému podle jeho zásluh !

  • "Směrnice tak byla nyní formálně přijata, nyní bude zveřejněna v Úředním věstníku EU a o 20 dní později vstoupí v platnost. Členské státy budou mít od té doby 18 měsíců na to, aby ji převedly do svých národních právních předpisů."

    Už jsme potkal mnoho naivů, kteří se snaží tvrdit, že EU nám nic nenařizuje, že jen doporučuje. To je samozřejmě blábol. Závazných směrnic EU už bylo mnoho a další na nás čekají.

    • mun.go

      Doufám, že ČR si zvýší kvótu na 50% podíl obnovitelné energie ...

      Ve skutečnosti každá energie je obnovitelná, protože energie se neztrácí, ale jen přechází z jedné formy v jinou.

      Malý problém je v tom, že náklady na využití těch "řídkých" zdrojů energie, jako například odpadní teplo z chladících věží elektráren, jsou větší, než energetický zisk.

      A stejná ztrátová ekonomická bilance je u propagovaných "zelených" zdrojů.   

      • Pravda, energie se neztrácí, jenom se přeměňuje v jinou formu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit