Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zlatí komunisti a zlatý náš socialismus, lidé měli práci v pohodě, po práci legraci, výlety s pracovním kolektivem, rekreace s ROH zdarma, lístky do kina zdarma, firemní večírky zdarma, školství zdarma, mír a klid, zadrátované hranice, pohraničníci a jejich věrní českoslovenští vlčáci, bezpečnost obyvatel na prvním místě, přes hranice neprošla ani myš muslimského vyznání

  • dnešní zrůdy lžou, vše bylo jinak a hlavně bylo dobře, zlatý socialismus

  • GregorMoldavit

    Pochybuji, že je to vůbec pravda. Tihle
    papaláši jistě žili mimo realitu, ale takhle b*lbej ten Ulbricht snad ani
    nebyl. V té době jsem to nikdy neslyšel. Náš politický na vojně byl v*ůl
    jak lef, ale s touhle kr*avinou nikdy nepřišel.

    • GregorMoldavit

      Hvězdičky nutné, abych tam dostal "neslušná slova". Např. "v*ůl". Snad při tom dámy neomdlejí.

  • josef.chmela

    Zákony kapitalismu:

    -znič svou konkurenci a to všemi prostředky, pokud se ti to nepodaří, zničí ona tebe -starej se pouze sám o sebe, protože o tebe se nikdo nepostará.

    Snaž se být nejlepší a to všemi prostředky, protože kdo není nejlepší je lůzr, -podporuj zbrojní výrobu a války, protože ty přináší největší zisky  -neber na nikoho ohled, protože ostatní čekají na tvou chybu,

    Neustále navyšuj svůj majetek a to všemi zákonnými i nezákonnými prostředky, protože co není zakázáno je dovoleno -kdo má peníze, má moc a má vždy pravdu, kdo má hodně peněz je nepostižitelný a může si vše dovolit, koupit, dokonce i zdraví.

    Kašli na okolní lidi, protože lidí je jak sraček, -žij podle hesla- můj domov, můj hrad, -chovej se podle hesla: člověk člověku vlkem.


  • josef.chmela

    Na desatero se zapomnělo v šedesátých letech a proto naši pitomí pisálci, kteří nemají o čem psát, museli zase něco napsat o socialismu, komunismu a komunistech. Kdyby tyto ekonomické formace a strana neexistovaly, tak by si je určitě vymysleli. Novináři jsou sběsilí trapáci, mimoňové a zbyteční tvorové.

  • A tuto blbost jste našli kde?, proč se nezabýváme třeba Kalouskem a nebo Grosem a jejich bez ničeho vydělanými financemi?, proč strašíte strašákem malé děti, když ty už neví, co bylo a nebo nebylo a nyní - straší nás jiní, senátoři, poslanci, a tímto se zabývejme, třeba H SYSTÉMEM.
  • Soudruzi agitátoři hýřili propagandistickými hity. Pak mnozí z nich po listopadu 89 zahodili rudé průkazky a nahradili je modrými průkazkami...

  • mun.go

    Neustálé kopání do komunistické minulosti je zřejmě mantrou tohoto deníku.

    Mantra – uplatnění dvou základních zásad pravicové politiky: „Opakování je matka pravicové Moudrosti” a „Tisíckrát opakovaná pravicová lež se stává všeobecnou a svatou pravdou”. Opakování se provádí prostřednictvím námi vlastněných Médií, což nám dává ohromnou výhodu oproti levicové lůze.

    A že nenapíšete něco jako desatero soudobého pokrokového kapitalismu?

    "Kapitalismus - ráj na zemi, kterého nelze plně dosáhnout v této generaci, ale ani v dalších. Ale lze se k němu postupně přibližovat cestou velkých i malých obětí."


  • ferda.borek

    Všechno zlé je k něčemu dobré. Dnes už je bezpochyby jasné, že doba po událostech roku 1948 i 1968 až do toho nešťastného roku 89 nás uchránila na mnoho desetiletí od zvrácených pokrokových neomarxistických ideologií multikulturalismu, feminismu, gender, LGBT, jež za tu dobu byly implementovány do západní společnosti, spojené s dovozem a integrací lidí z cizích kultur a které sebou přinášejí totální rozklad západní civilizace, terorismus a jistotu budoucí občanské války, krvavého střetu odlišných kultur. My jsme oproti západu (díky bohu) v tom hodně pozadu, i když zdejší pokrokoví zastánci západních hodnot, podporovaní Sorosovými fondy a EU se urputně snaží to zpoždění dohnat. Snaží se indoktrinovat těmi zvrácenými ideologiemi bohužel hlavně děti aby si vychovali k obrazu svému novou generaci uvědomělých pokrokových svazáků, jež by ty ideologie přijaly za své.  

  • Komunisté si ale ve své zvrácenosti zařídili, aby odsouzený před úmrtím od nich obdržel ještě jejich soukromý trest krutého a barbarského mučení před smrtí. Za to, že si onen nekomunista dovolil postavit se komunistům na odpor. Takže záměrně používali u této popravy i dalších 241 popravách krátkou smyčku, která nebožáka nezabila, ale nekonečně dlouhých 15-20 minut jej rdousila až jej v nelidských bolestech a stále ještě zaživa udusila. Každá takto prožitá minuta o pomalu odpočítávaných 60 vteřinách musela nebožákovi očekávajícímu naopak rychlou smrt připadat jako nekonečně dlouhý rok. A po ní následovala další a po ní další a další a další nekonečné minuty této morbidní scény. Na hrůzné divadlo se přesně v těchto místech, kde nyní stojíme, s cynismem dívala celá komunistická popravčí komise po celou tu dobu, dokud nenastal konec. Dokud nešťastná oběť po dlouhém trápení v mukách nezemřela....

    • mun.go

      Krutost je běžná lidská vlastnost, což platí pro nacisty, komunisty i katolíky.

      Moderní kapitalista jedná daleko noblesněji. Předhodí dlužníka exekutorovi  a sám si ruce nešpiní.

      Oběť pak umře sama na ulici hladem a podchlazením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit