Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EU parlament fabrika na peníze za nic, to je její parketa ...druhá Jourová 

  • No, alespoň konečně víme odkud vítr vane a nejspíš vanul v době, kdy se všude prezentovala jako nezávislá kandidátka.

    Na druhou stranu by byla škoda, aby její zkušenosti jako manager prodeje vysokoškolských titulů zůstaly nevyužity. Politika je totiž přesně to místo, kde se tento naturel nejlépe uplatní. 

    • Trefa. Hřebíček přímo na hlavičku. 😐

  • Když nevyšel Hrad, tak snad senát...?

    Brusel je nejlepší trafika a plná odborníků...

  • Jó ,koryto v Bruseli je hodně hluboké a celkem málo prasátek

    • Ono jich tam zase tak málo není. A nejsou tam jen malá, najdou se mezi nimi i velká ... 😉

  • "Podle šéfa STAN Víta Rakušana může Nerudová Starostům pomoci vybudovat přesvědčivou a sebevědomou evropskou kandidátku."

    Božínku to je takový žvanil, až se chce brečet. Ať už on a ostatní z pětidemolice zmizí ve studnici zapomnění. Bohužel jim nejde na cestu zabalit to, co zde napáchali.

    Jó v europarlamentu, tam je fajn. Přijdete kdy se vám chce, míte nebo nemáte příspěvek, který vám stejně napíše někdo jiný a za to nicnedělání máte královské peníze. A jste i mimo přímý dosah našich médií. Tedy ono je to vlastně jedno, protože ta by ji stejně nekritizovala za nic. No....a takhle to tady vedeme :(

    • Do téhle strany zapadne docela dobře, podobný typ, jako prezidentka Čaputová. Mluví z ní Aspen Institute a z oka ji hledí George Soros.

  • No myslím si že vsadila na špatného koně nebot Stan dnes nepatří mezi oblíbené strany a pokud bude mít dobré protivníky z opozice bude muset počkat na senátní volby ale ani tam bych si nebyl jist po tom co předvádí pětikolka ve vládě a parlamentu, senátu či na hradě.

    • Ono to je spíš obráceně. Stan s Nerudovou je spíš volitelná, než kdyby tam byl neznámý člověk. Ale shoda je v tom, že evropský parlament je zašívárna za krásné peníze a potom s vysokým starobním důchodem.

  • I po těch průšvizích, které  se naoko povedlo zamést (díky soukmenovcům) pod kobereček, by bylo škoda nevyužít tak skvělý volební tým, co měla na volbu prezidentky.  Vždyť ji protlačil až do prvního kola.  Jestli tento" morální odpad",  budou naši spoluobčané volit, tak to něco signalizuje. Ne že volíme bezúhonnou osobnost  s morálním kreditem, jež  má být příkladem a bude hajit zájmy občanů své země,  ale že volíme podle toho, kdo má jakou stranickou knížku a leze do toho správného rektra.  Tak mi připadá, že se historie opakuje. Nepřipomíná Vám to dobu nedávno minulou?  To se taky lezlo,  jenže  do jinšího rektra a po revoluci si posypali hlavu popelem , že oni "museli", aby si zas našli to správné re... ,  kde to sype. Vždyť máme zkušenost, že předvolební sliby k ničemu nezavazují...  Hlavně aby byla dobrá trafika.  Který současný europoslanec prosadil něco pro občany naší republiky? Téměř všicni po zvolení hájí zájmy EU.

    • Nešlo o kvalitu jejího volebního týmu. I ten byl nakonec vyšachován. Loutkovodič raději přepřáhl na bezcharakterního Pávka, s jistotou podporovaného například NATO a CIA, protože se rozběhla kampaň proti Nerudové ohledně podvodů s tituly na univerzitě.

  • Mendelova univerzita v Brně vydala pro veřejnou spotřebu prohlášení, že ukončuje prodej vysokoškolských titulů.

  • Do žádného deníčku jsem nekoukala... Můžete si mě vyzkoušet!

    https://www.youtube.com/watch?v=aj2oNvs7NCg

    😂

  • ..řekl bych ... prostě vyčur@ná, zcela neschopná kr@vk@, sama nikdy nic nedokázala ... jenom cycat z eráru, jako všichni co jsou teď ve vládě ... navíc je tam teď spousta odklaněčů ... nechci napsat přímo zlodějů .. aby to cenzor nesmazal ...největší zlo je závist, závist lidem co něco v životě zbudovali ... ale to se těchto lidí z pětidemolice .. absolutně netýká ... ti melou pořád jedno a to samé ANTIBABIŠ, ANTIBABIŠ, ANTIBAŠ .. TO JE JEJICH UBOHÝ A PRÁZDNÝ PTOGRAM ... :-(!!  ... lidi u voleb jim to sčítnou .. tedy pokud si neodhlasují i protiústavně ... což se může klidně stát ... mandáty nadosmrti:-(!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit