Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je jasné, že kapři si rybník nevypustí. A ti NERVáci jsou za ty své "rady" dobře placeni. Tohle prohlášení si vláda asi objednala, aby mohla potichu odtroubit to dříve avizované snižování stavu státních úředníků. Ona by ho ani tak nesnížila, vždyť jde hlavně o pražáky, tudíž příbuzné a známé. Jenom by vymyslela další nepotřebné úřady a instituce, kam by se potichu přesunuli. Ten centrální pracák je typickou ukázkou takového šibalství. Ale díky prohlášení NERVu může od snižování stavů upustit veřejně a ještě být z obliga. A právě pro takové situace si ten přepotřebný NERV také vymyslela. Od té doby, co tady vedle EU a MMF "radí" ještě NERV jde ekonomika ke dnu ještě rychleji. A bude ještě hůř, Německé vedení Škoda Auto pojednou přišlo s tím, že mají v české Škodovce nízkou produktivitu. To je jen zkušební nástřel na připravovanou likvidaci výroby škodovek v Čechách, tyto totiž přerostly kvalitou a prodejností německou produkci Volkswagenu. Vypuštění slova Škoda z loga byl už úvodní krok v tomto směru.
  • Pravda,pravda-my, v poslední době,se v hodnocení všeho,co se dá hodnotit na pořadí,posouváme ve sportovní terminologii v Evropě ne dopředu,ale opačným směrem. U nás umíme zdůvodnit a omluvit každou blbost,kterou si sami vyrobíme.To bylo řečí po roce 1989 -v brzké době doženeme v životní úrovni vyspělou Evropu-v platech i v ostatních parametrech ŽÚ.Nyní jsme v situaci,kdy se nestačíme divit opatřením současné vlády-prý nutné pro ozdravění ekonomiky.Lidé pochopí ledacos, ale nepochopí licoměrnost od vlády,která v praxi vládne menšině zboatlých občanů.
  • Ten NERV by se měl již dávno rozpustit ale asi jsou s toho pěkné peníze. *4*
  • Ivane, ty máš dost, žeby ti někdo šlápl na bebí a ty si tak léčíš své mindráky?
  • Jak můžu platit státním "darmožroutům" více peněz když výrobní sféra se potýká s nezaměstnaností a tím pádem nepřispívá do státní kasy financemi. A investice o nichž NERV mluví jsou pouze investice pro tyto úředníky - na jejich úplatky- HOWG domluvil jsem
    • ta máš dost, žeby ti někdo šlápl na bebí a ty si tak léčíš své mindráky?
    • Mám to chápat,jako že Vy osobně jste sponzorem všech státních zaměstnanců? Prosím Vás nelžete už lidem, že podnikatelé tady všechno platí. Nemám nic proti poctivým živnostníkům a podnikatelům, ale moc dobře taky vím, jak tato sféra stát okrádá na daních, tím že vykazuje nižší zisky a odepisuje si z daní každý pšouk.
      Až budou podnikatelé platit stejně vysoké daně, jako ostatní zaměstnanci (nejen státní) a samozřejmě ve skutečné výši, jako mají (podle jejich skutečných příjmů), tak potom budu věřit, že živí státní kasu!
      A věřím také tomu, že kdyby se tak stalo, tak je v té kase najednou peněz, jako šlupek......... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit