Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože to zakázali na Ukrajině,písmeno V aZ?No to aby se Vladimir Zelinski přejmenoval,ty iniciály VZ se líbit nebudou.😀

• Až na to, že to byla menšina. Volební podvod se Rychetskému a spol. vydařil.

•  Do Prčic. Jmenuji se Zuzana. A příjmení mi začíná na V. Tak to asi abych se nechala přejmenovat, nebo mě pošlou do šmelcu jako ty chlebíčky.( V lepším případě).

• Všechno špatné jednou skončí. I "Tisíciletá" Třetí říše padla a s ní tehdejší protektorát. Staré shnilé odumře a nové zdravé se zrodí. To je cyklus Vesmíru. Současnost nebude jiná....

• Proruský nácku....jaktoe pouíáte Bože, VY a v-l?? Máte pouíat Boe, Y a  ůl!!! Schalujete ruskou agresi? To si dobře romyslete. Naše demogratycká  láda s  ámi  atočí....

• Globalisti davno ovlivňují volby a do vlád si prosazují podobný xindl, který jim jde na ruku. Z tohoto svinstva se už nevyhrabeme! Republika jde nadzvukovou rychlostí do s r a č e k!

• Bože pane VY jste v-l

• josef.chmela

Co má co společného Putin s naší neschopnou loutkovou vládou? Putin by si o Fialu neopřel ani kolo a nějaký bezvýznamný Fiala se svou vládou je pod jeho rozlišovací schopnost.

• Domníám se, e lidé ládě křidí. Máme nejlepší ládu od posledních oleb. Omlouám se, je-li mi špatně roumět. Rohodl jsem se podpořit Ukrajinu, tím, že nebudu pouíat symboly ruských agresorů "Z" a "V" jak je psáno níe...

.....Ukrajinský parlament dnes schválil zákon, který zakazuje používání symbolů ruské vojenské invaze „Z“ a „V“. 

SLÁA UKRAJINĚ!!!

• Kajoch a chmela jste věděli o fašistických choutkách Putlera? Nebo to spustil Fiala a jeho vláda?

• josef.chmela

Co si stádo zvolilo, to má. Většina chtěla změnu, mají ji mít. Já tuto vládu nevolil a proto se jen směji jejich tzv. "odbornému" počínání ve všech směrech. Cha, chááá.

• To není naše vláda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit