Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle bruselských prikázčiků se mají Evropané oddávat autodestruktivním aktivitám k větší slávě šílené Uršuly & spol. A tak máme podporovat šílenosti, které nás Evropany vážně poškozují, tedy migrační šílenství, gretensko-klimatické uhlíkově neutrální šílenství, inkluzívní šílenství, genderové šílenství atd. A to vše u nás v ČR v rámci budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu. 

  • gaheris

    Zajímavý, vláda si nestěžuje, z evropského parlamentu taky nikdo! Takže v průměru se máme skvěle jako ti dva co jeden snědl celý kuře a druhej zůstal hlady, ale v průměru měli každej půlku kuřete!

  • "Vzhledem k tomu, že evropské vlády musejí zvyšovat výdaje na obranu..."

    Musejí nebo chtějí?

    • josef.chmela

      Musejí, mají to nařízené USA teroristou.

    • Musí, ušatí potřebují kšefty. Nic nevynáší tolik, jako válka. Tedy těm, co nebojují. 


  • "Slabý ekonomický růst a zvyšování úrokových sazeb zatěžují štědré
    evropské sociální státy, které poskytují oblíbené zdravotní služby a
    důchody. Evropské vlády zjišťují, že staré recepty na řešení tohoto
    problému jsou buď nedostupné, nebo přestaly fungovat."

    NE NE NE! Odmítá se uvěřit, že taková moudra lze uprostřed léta vytvořit.A Dokonce zveřejnit. Každý úplně každý ví, že po pandemii se EU začala pozvolna opět vzmáhat.Ale pak přišel válečný štváč z Kyjeva.Provokoval rusáka tak dlouho, až nadešel čas mu dát v Kyjevě přes hubu.A tady to začalo.Zbaběle se začal schovávat za EU. V Bruselu začali sypat veřejné evropské peníze, sesbírané podle zavedeného klíče EU do Ukrajiny. Co víc.Začali vymýšlet pitominy nazvané "balíčky sankcí"Jakože proti rusákovi.Ten se otřepal - a nic.Sankce brutálně začaly dopadat a dopadají na celou EU. Tedy: nás všechny střelil Brusel do vlastní nohy.Věci je třeba nyzývat pravými jmény.

  • mun.go

    V tom případě určitě každého potěší, když se dozví jak Získat peníze na svá přání a potřeby s oblíbenou Razdva půjčkou ...


  • "Pak přišel dvojitý úder v podobě pandemie nemoci covid-19 a vleklé ruské války na Ukrajině."

    Pandemie nepostihla jen země EU, ale všechny země na světě, takže v tom bych problém neviděl. A válka na Ukrajině? Kdyby nebylo tak aktivních politiků i europolitků, mohla nás "postihnout" stejně jako válka v Srbsku, Sýrii, Libyi, Iráku, kde jaksi zapomněla EU ovalovat sankce na agresora a "pomáhat slabšímu", jak prohlašuje Fiala nyní.

    Ona tedy "kvalita" europolitiků počínaje Layenovou a konče Jourovou a podobnými "experty" rozhodně nějaký rozvoj ekonomiky nenastartuje. Jako každý špatný politik, který neví, která bije, dokáží jen zakazovat, přikazovat a omezovat. A to rozhodně není cesta vpřed. Bohužel mnozí to ještě nepochopili a čekají, že se to nějak otočí samo od sebe.

    • V ČR je válka dlouhonosatými, zakázána - Praha, hlavně citadela Vyšehrad, je jejich kultovní posvátné místo. Ne náhodou pořádají v Praze srazy. Z Vyšehradu tryská silná pozitivní energie, obloukem na Pražský hrad. Blbeček Heydrich to nevěděl, vraždil zde, Prahu poskvrnil, proto na něho poslali z Británie dva československé vojáky. Oficiálně se neví, kdo inicioval jejich vyslání. Už je jasné, kdo, že ?

    • Máte pane Jirko bohužel pravdu. Skoro už si myslím, že jsem nějaký škarohlíd, ale jen si domýšlím, co všechno si nechají lidé v ČR líbit a jak dlouho si nechají lhát. 

      Nebo už jsme na to zvyklí? 

      • Někteří si zvykli, jiní se bojí dehonestace v případě vyjádření jiného názoru, než mainstreamového a další část je mládež, která je snadno zmanipulovatelná. 

        Ten, kdo si to nebude nechat líbit bude nazýván dezolátem, lůzou, putinovcem atd., jak už jsme to mnohokrát viděli. V určitých aspektech se nynější situace neliší od dob vlády komoušů a nácků. Nejlépe je mlčet, ať se děje, co se děje a nevyčuhovat z davu.

        I novináři se chovají jak v dobách zmiňovaných režimů. Vládu jen chválí a opozici kritizují, v diskuzích ponechávají příspěvky, které hanobí a uráží pisatele s jiným názorem a nikomu nevadí, že je to v rozporu s § 355 Trestního zákoníku. Takových příspěvků v médiích je, které naplňují přesně to, co je uvedeno níže. A zeptá se někdo policejního prezidenta, kolik autorů těchto hanobujících příspěvků bylo obviněno? Kde jsou naši stateční a objektivní novináři? Proč nejsou obviněni i cenzoři, ponechávající takové příspěvky, kde je nadáváno a uráženo téměř komukoliv, kdo nezpívá stejnou písničku?

        "Usnesení Nejvyššího soudu sp. zn. 8 Tdo 1246/2020, ze dne 17. 2. 2021:

        Za hanobení se považuje subjektivní, hrubě urážlivý projev směřující k hrubému znevážení některého národa, jeho jazyka, některé etnické skupiny nebo rasy, anebo skupiny obyvatel republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání. „Hanobením“ je tedy každé úmyslné snižování vážnosti, které se může projevovat v jakékoli formě, výslovně nebo zahaleně, tvrzením určitých skutečností nebo bez jejich uvádění; spadá sem i nadávka (srov. rozhodnutí č. 2936/1927 Vážný). Urážlivost projevu může vyplývat buď již z obsahu a způsobu jeho přednesu, nebo provedení, popř. z jiných okolností, za nichž byl učiněn. Nezáleží na tom, jaký měl hanobící projev na veřejnosti ohlas (srov. usnesení Nejvyššího soudu ze dne 11. 12. 2002, sp. zn. 7 Tdo 989/2002, uveřejněné v Souboru trestních rozhodnutí Nejvyššího soudu roč. 2003, sv. 23 pod č. T 524). Hanobením mohou být jen velice závažné negativní projevy proti některé z chráněných kategorií namířené proti její samostatné existenci či rovnocennosti s ostatními. Může být založeno na předpokladech zcela nepravdivých, mystifikujících či sice v jádru pravdivých, ale neúplných. Povahu hanobícího projevu je třeba hodnotit v celém kontextu, nejen ve vztahu k jeho doslovnému znění."


    • Jestli se Jourová vrátí do ČR, tak si to jednou odskáče.

      • Ale kdepak, uklidí se někam jako hlavní poradce poradce nějaké strategické skupiny na věci zbytečné a bude brát svůj žold dál.

        Nikdo si na ní ani nevzdechne, na vypočítavou osobu. A jí to bude všechno jedno. Víte kolik  si nahrabala a jakou bude mít doživotní apanáž?

        Ani se nám o tom nezdá. 

      • vanhorne

        Jenom zbozne pranicko ktere  se nevyplni,  bohuzel.

        • Po dlouhé době souhlas. 

  • Chudnou, ano díky bezskrupulozní politice USA , kdy vytvořili problém pandemie umělým virem z Wuhanu , jež pěkně nasytil peněženky amerických výrobců pseudovakcín a pseudoléků. Ukrajina a agresivní vydírací politika USA , tlačící na loutkové vlády v Evropě jistě dobře nasytí americký zbrojní průmysl. Nic z toho by se nestalo, pokud by USA neprosadili na vedoucí místa v Evropě své lidi , buď vydírané nebo spíše zaplacené.

  • gaheris

    Ovšem Fiala nám hučí do hlavy jak to sqěle vedou! Je na smyslích pominutý! Jeho demoliční tlupa zabedněnců bezhlavě utrácí za zbytečnosti! Ještě že Ruská Federace má dost sil aby se s ukrowehrmachtem vypořádala. Zatím situace hraje USA do karet, ale všeho do času! Plán jak zdevastovat Evropu jim zatím vychází! No a z nás budou ještě větší žebráci díky pětidemoliční partě!

    • To si vážně pan premiér nevidí do té své politologické pusy?
      Zeman řekl, že je v ČR mnoho idiotů (už si nepamatuji to číslo), ale Fiala to realizuje. Fakt si myslí, že jsme všichni hloupí a budeme konzumovat tu haldu lží, které nám s Rakušanem a dalšími Lotrandy servírují? Není mu ani trochu hanba? 

  • Ano, nesvéprávné loutkové vlády. Tedy NWO Kl. Schwaba se plní uspokojivě, ale ne pro něho ideálně - kdyby  Rusové na Ukrajině prohráli, realizaci jeho NWO by nestálo nic v cestě. Takto životně, existenciálně se nás ta válka dotýká... Zlatoústý, bývalý šéf jihomoravské Kalergiho pobočky a bývalý šéfredaktor časopisu Sudetoněmeckého Landsmanšaftu (někdy také nazývaný nejlepší ukrajinský předseda vlády), to ví, tedy je jasné, jaké jsou jeho cíle. Ještě se nám bohorovně směje. Řekl například: Můžeme být krásní, ale musíme být moudří.

    -----------------

    Nejnovější ruská reakce na teroristický útok na Kerčský most: Síly Ruské federace dnes v noci uskutečnily skupinový odvetný útok
    vysoko přesnými raketami odpálenými z moře na objekty, kde se
    připravovaly teroristické útoky proti Ruské federaci na bezposádkových
    člunech, jako i na místa jejich výroby v loděnici u města Oděsa. Kromě toho byly v oblasti měst Nikolajev a Oděsa zničeny sklady
    paliva s celkovým objemem asi 70.000 tun, ze kterých byla palivem
    zásobovaná vojenská technika Ozbrojených sil Ukrajiny.


    Všechny vytyčené cíle byly zasaženy, jelimane. Na zničených objektech byly zaznamenané požáry a detonace.

    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a ani je s gustem - nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější vyvolávat ozvěnu z tunelu.

  • No chudou jak kteří. Ti, co poctivě pracují chudnou jistě. Ti, co okrádá jí stát a zaměstnance, kriminálních si naopak stěžovat nemohou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit