Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Evo, to je pravda co tvrdíte, byly zloději, to jo, souhlasím ale s tím rozdílem že braly bohatým a dávaly tím co strádaly. Pointa toho co jsem napsal je v tom že u nás v politice je to přesně naopak, politik politika neokrade, okrade daňového poplatníka, důchodce, matky s dětmi atd, jednoduše ty které mají zastupovat.
  • milý rosťo, dnes užvšichni víme, že oslavovaný Janošík i známý Robin Hood nebyli nic jiního než zloději. Takže prosím opatrněji s tím vyvoláváním vlka z lesa...
  • Gross je sice politická mrtvola, ale kdo by nechtěl být politickou mrtvolou v jeho věku se zakopanýma miliony po celém světě??? Jeho dalších 10 budoucích generací má vystaráno na účet dnešních daňových poplatníků. Pane Gross, ten úsměv je na místě, určitě máte k němu dobrý důvod, kdyby jste byl jedním s těch daňových poplatníků tak by jste neměl čas se takhle smát. Snad se jednoho dne narodí nějaký Jánošík který vám všem Kalouskům,Řebíčkům,Hušákům, Bártům, Vondrům, Drobilům atd, trochu ten úsměv zchladí. Je to jediná cesta jak dát spravedlnosti za pravdu, jelikož do teď ještě nikdo nikdy nebyl potrestán za to jak se rozkradla tahle republika. Kdyby měl státní rozpočet jenom půlku toho co se v téhle zemi rozkradlo tak státní rozpočet posledních 10 let nezná slovo deficit. Můžeme se alespoň pochlubit před celým světem kvalitou naších vysokých škol, jelikož co jsme si tady vychovaly, vyučily tak to tady nyní máme a to nám dnes vládne. Zajímalo by mě jestli ta naše slavná demokrace a svoboda stojí zato jak se dnes mají normální pracující lidi, důchodci, jak je na tom finanční sektor a zdravotnictví. Otázkou je jen kdy bude další 89 rok a co bude následovat dál, a jak se to bude jmenovat???
  • Je odporné, jak lidi jako Gross ničí naši demokracii. Je mi z něj na zvracení. *12*
    • Já bych to s tím Grossem a demokracií,tak černě neviděl,protože u něj díky švýcarům dojde i k vyšetření,ale co Kalouskoviny,Řebíčkoviny,Hušákoviny,Bartákoviny,Vondroviny,Drobiloviny,atd.. A to už se nevracím ke kuponové privatizaci,kdy země vykrvácela a Gross a spol. ohlodávají poslední zbytky masa na ohlodané kosti...
  • Možná ,že Gross politická mrtvola je,ale to ještě neznamená,že pod rozšafným dozorem,pořádného pohůnka,by z něho nemohl být dobrý kopáč uranu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit