Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřebovala bych nám do rodiny pořídit nové auto, které bude spolehlivé a hlavně taky bezpečné. Napadlo mě, zda má smysl se dívat po ojetém autě na zahraniční inzeráty. Co myslíte? Vyplatí se to? 

    • Na zahraniční inzeráty už opravdu nemá moc cenu koukat, protože jakmile koupíte aut v zahraničí a stačí pak jen překročit hranice, tak se připravíte takhle vlastně o veškerou záruku. Opravdu je lepší koupit ojeté auto u nás ideálně z většího autobazaru. My máme doma teď už vlastně druhé auto z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a mohu říct, že jezdíme naprosto bez problémů a spokojeně každý den. 

  • Já nejsem teda v autech nijak zběhlá, ale přijde mi hloupost kupovat úplně nové auto. Už jen tím nákupem mu spadne cena, takže se pak na něm dá jedině prodělat. Manžel se v autech vyzná, takže kupuje auta z bazaru , opraví na nich něco, když je třeba a po nějaké čase je prodá dál a na všech vždycky něco vydělá, nebo je alespoň prodá za stejné peníze, jako auto koupil.

  • milacekpublika

    Bohužel dneska už se ta pomyslná laťka srovnává. Lidi jezdili do auto bazarů hlavně kvůli ceně, nikoliv kvůli čekacím lhůtám. Dneska? Dneska už jsou zánovní vozy prakticky stejně drahé jako některé nové. Auta z firemních flotil zkrátka nejsou. A co se týče výkupu? Znám jeden jediný solventní výkup aut Praha a na ten nedám dopustit. Jinak jsou to všechno šejdíři a podvodníci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit