Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem samozřejmě proti diskriminaci kvůli jakémukoli důvodu, ale obézní by měli:
    1. Platit vyšší zdravotní pojištění (podobně jako kuřáci), protože se na jejich léčení vydává mnohem víc veřejných peněz, než na léčení štíhlých (a těmi štíhlými mám na mysli lidi s přirozenou postavou, nikoli vychrtlé anorektiky a anorektičky).
    2. Platit vyšší cenu za letenky, poněvadž obecně za určitou nadváhu (například zavazadel) se v letecké dopravě PŘIROZENĚ připlácí.
    3. Platit vyšší cenu za jízdné v autobusech, protože v dnešních autobusech se vedle nich nedá sedět, a pokud někdo má tu smůlu a dostane místenku vedle obézního, tak je pro něj cesta utrpením (a měl by mít tedy slevu, uhrazenou dopravci právě z toho vyššího jízdného od obézního pasažéra).
    4. Atdatd.
    A v neposlední řadě: Měli by se stydět, ne však snad ani za to jak vypadají (tj. hrozně, ale to je jejich věc), ale proto, jak si ničí dobrovolně zdraví přetěžováním jak oběhového, tak i kloubního systému svého těla, a v poměrně nízkém věku si tak sami sobě připravují velké nepříjemnosti již v dost nízkém věku.
    • Jsi samozrejme:
      BLBEC.
    • a lidé kteří jsou sice štíhlí ale nesportují by měli platit vyšší nemocenskou poněvadž netrénují tělo. Horolezci a parašutisté sice sportují ale mají vyšší riziko úrazů takže taky vyšší platby. Lidé kteří hodně sladí cukrem by měli také platit vyšší pojistné. A lidé kteří sladí rakovinotvorným aspartamem by měli platit ještě více než sladící cukrem. A ti kteří ž..rou umělé náhražky místo másla by měli také platit více. Jistě bychom na každého něco našli.
  • Není to zdravé ani přirozené, a může být jenom vděčná,že ji někdo nutí zhubnout.
  • Páni redaktoři tam zapomněli dopsat, že krátce po nástupu do zaměstnání odešla na nemocenskou. Takhle obézní lidé mají spoustu zdravotních problémů tak je logické, že je nikdo nechce zaměstnávat.
    Byla by to diskriminace, kdyby dotyčná udělala konkurs na letušku, ale odmítli ji přijmout kvůli váze? *14*
    • na letusku neudelala , takze by to dizgrymynace nebyla .
      Mimochodem u me v zamestnani dama , stihla , zadna tezka vaha , nastoupila a za par dnu nemocenska. Trva dodnes a jiz dost dlouho. Takze i hubeni dokazi byt vice nez - kvuli cenzure -vymoceni napsano. To bych s kilama navic nespojoval. A ze ta dotycna o ktere pisi v tomhle dokonala je , tak za tim si take stojim. Ted uz jen jak ji vyrazit . Zak prace toho moc neumoznuje , v tomhle pripade bohuzel opet.
      • Ano, i štíhlí mohou onemocnět, i střízlivý člověk dělá nehody, i připoutaný řidič občas umře, i nekuřáci umírají na rakovinu plic atd., atd.
        Tak jste spokojen?
        • Souhlasim. Tedy ze je to tak jak popisujete. Vsem ona dama kterou popisuji zase ja do toho nezapada. Ta je z planety flakacu a simulantu. Jiz takrikajic overeno z vice uhlu.
          Nyni uz ohledne ni jedina snaha . Vyhodit , at si uzije zase nekdo jiny.
  • Jenicku , jenicku , macata deffka to je cely muj zivot. ( J Hasek ).

    Ovsem od te doby ubehlo dost vody v rece Seine a Eufratu. Tak se mozna nahled na tohle zmenil. Uprchlici a obcas uprchlice moc nadvahou netrpi jak jsem si tak nejak vsiml . A ze dnes udavaji ton skoro ve vsem je prece jasne.
    • Ale rychle to v Evropě dohánějí.
  • Jsem obézní, protože se rád přežírám... ale dělat z toho "super věc" to může vymyslet opravdu pouze postižený.
    • Ma spravne vyvinutou postavu protoze neni lina se nazrat .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit