Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad z toho nebude taneček kde hraje na píšťalku v Kremlu domeček,nikdo netvrdí že v něčem nemá pravdu

  • KIMCID

    A proč tu není foto toho bilboardu pro ověření?

    • mun.go

      Ale je - na tom odkazu z Twitterixu ... a také tady

      Ochrana suverenity Maďarska je ústředním bodem nové národní konzultace, která začíná v pátek. Vláda v dotaznících nastoluje 11 otázek, které jsou pro sebeurčení země klíčové. Respondenti se mohou mimo jiné vyjádřit k otázkám ovlivňujícím ekonomiku a bezpečnost země, podpořit snížení přídělových a úrokových sazeb, odmítnout migrační plány Bruselu a další vyzbrojování Ukrajiny. Konzultační dotazníky budou doručeny do všech domácností nejpozději do Vánoc a budou k dispozici také na internetu. 

      Dne 17. listopadu 2023 byla zahájena (nová) národní konzultace. Dotazníky se již začaly rozesílat. Otázky byly zveřejněny na vládní sociální síti. Obsahují otázky týkající se dotací pro veřejný sektor, zmrazení úrokových sazeb, daně z mimořádných zisků, migrantských ghett, bruselské podpory palestinských organizací, Ukrajiny, zákona o ochraně dětí a příspěvků na kampaně ze zahraničí. Dotazníky budou doručeny do všech domácností do Vánoc a bude je možné vrátit do 10. ledna 2024. V budoucnu bude možné národní konzultaci vyplnit také online. 

  • Ať žije Orbán, Fico, do tepláků ze sorossem

    • mun.go
      Finančník a miliardář George Soros předává kontrolu nad svým impériem synovi. Uvedl to v rozhovoru pro list The Wall Street Journal. Sedmatřicetiletý Alexander, který bude mít ve svých rukách i nadaci Open Society Foundations (OSF), plánuje stejně jako jeho otec podporovat liberální aktivity. Dvaadevadesátiletý filantrop původně uváděl, že nechce, aby jeho nadaci převzalo kterékoli z jeho dětí.

      11. 6. 2023

      Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/george-soros-alexander-predava-imperium-synovi-quantum-fund.A230611_195704_eko-zahranicni_tty

      • No tak potom oba (do tepláků)

  • Ale evropské peníze by chtěl. Národohospodář s nejvyšší inflací. Vzor estébáckého práskače a Putinova onuce.

    • Treba sa ísť pozret do Maďarska a nie pisat čo jedna babka povedala lacnejšie je to oveľa ako Česku a nevravim Slovensku treba občas aj od internetu a od pracovného pasu z fabríky odísť … a politiku neriešim 

    • Veselsne (to není překlep), vy máte ale opravdu ošklivé sny. Nesmíte tolik sledovat média hlavního proudu. 😐

    • KIMCID

      🤣🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit