Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Tohle by mohlo být zajímavé, ale myslím si, že Netflix se toho prostě chopí po svém a udělá z toho blbinu. Proto Netflix už neplatíme. Vlastně mi bohatě stačí Oktagon livestream a jsem maximálně spokojený. Přes léto stejně nemám čas na to, abych vysedával u filmů. A pokud chci, tak si raději dojdu do kina. To mi přijde mnohem lepší. :) 


  • "Dubček a Svoboda nebyli politici, ale s*áči, říká  principál divadla Tomáš Töpfer. Zahraje si Kriegela"


    I u nás se rodí noví hrdinové. Stateční, svalnatí - na hubě. Radost je poslouchat. Divadelní šmudlové jsou vděčni za každou roli. Když nejsou vidět, alespoň otřou botku o jiného. Jen aby bylo na chlebíček. Jejda tady  ten by si s chutí zahrál tady Radka zloducha. Akorát že - není zájem.

  • dzixy

    O co Krejčíř došel, to postupně opět pomalu získá,  i  když je ve vězení. Kajínek mu je příkladem. I když je to persona nepředstavující vlastnostmi většinu národa,  přesto hodně lidem u nás z dob divoké  privatizace leží v žaludku. Kradl, podváděl, a pokud organizoval vraždy, tak patří tam, kde teď je. Ale média, a film  pro zisk a "slávu" si nechají kvůli tomu  i koleno vrtat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit