Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukrajina si pískne a my se můžeme po......t. Něco divného je v české mysli , asi trpíme nějakým traumatem😠. Proč musíme pořád lézt někomu kamsi. 

    • Ano, stále tady jsou "diskutéři", kteří svými "moudrostmi" lezou do východostepního konečníku.

      • Šíření proruské propagandy je zneuctění obětí druhé světové války chrochtal prý na Vítkově pepa z pražského depa - no nebýt těch ruských obětí tak by nechrochtal.

      • Jakožto ty pomahač Ukrajinců kteří jsou na východě to musíš vědět nejlíp 

      • Přesně! Vy jste toho důkazem.

  • gaheris

    Někomu ještě nedošlo, že Ukrajina v žádném případě vyhrát nemůže? Mráz přichází z USA, ty laboratoře na biologické zbraně zřizované na ukrajině k válce přispěly velkou mírou. A začínající výstavba další základny pro US armádu nikdo nezmiňuje! To je totéž jako chtít si soused na vaší zahradě  založit skládku odpadu tak ho taky poženete až se mu bude za patama prášit! Taky už je nejvyšší čas vypráskat tu naší proukrajinskou vládu  a postavit před nezávislý soud! Podpora nacistické ideologie by měla být přísně trestána!

    • mun.go

      No jo, ale když se sousedem dobrovolně podepíšete smlouvu o spolupráci při likvidaci odpadu ... 

  • Český brouk Pytlík stále rozdává svoje univerzální hraběcí rady.

    • gaheris

      On je taková korouhvička, pokud by tady byli číňani tak jeho životopis by začínal slovy: Již od mládí jsem miloval rýži!

      • Zásah do plných, přesně! 😐

  • Proč sám sobě nepovolí službu v zahraniční armádě?
    Může obléci mundůr a jít jim ukázat, jak to mají dělat.
    Jistě by mu byly banderovské sbory vděčné a my bychom ocenili jeho odvahu.  


  • Dnes skončila v Evropě Druhá světová válka… Nebo zítra, chcete-li. Zbraně utichly, největší ničení v dějinách lidstva skončilo bezpodmínečnou kapitulací nacistického Německa. Rozstřílená Evropa dostala dlouhé období míru. Byl to mír pod hrozbou jaderných zbraní, mír v podmínkách soupeření supervelmocí, mír který se několikrát mohl stát koncem světa… a především mír, který byl vykoupen proxy válkami v jiných zemích. Přesto mír vydržel… podle mě především díky tomu, že většina mocných tohoto světa měla s Druhou světovou válkou silnou osobní nebo předanou zkušenost. Věděli, jak taková válka vypadá a nepřáli ji ani svým nepřátelům.

    Dnešek bude minimálně tady v Kotlince ve znamení dalšího dohadování, kdože nás to vlastně osvobodil. Ale to všechno už přece víme. Našeho Řeporyjce osvobodili Vlasovci, Kolář s Klvaňou určitě nezapomenou zmínit, že nás Sověti nepřijeli osvobodit, ale okupovat a samozřejmě nedodají, že celá sovětská armáda pak zase zvedla kotvy a zcela opustila území Československa a byli jsme jediný stát východního bloku, který to tak měl. Role generála Pattona se bude zveličovat, role generála Koněva či Malinovského se bude bagatelizovat. Určitě zazní, že bez americké vojenské pomoci by Sovětský svaz nezvítězil, atd, atd. Letošek je navíc ve znamení bourání pomníků rudoarmějcům, protože jsme přece ve válce s Ruskem… Vynechal jsem něco?

    Dnes večer dám na okno do ulice zapálenou svíčku. Neslavím 78 let po konci války, ale těším se z času, který nám ještě zbývá, než začne nová.

    • Přesně tak, pane Zdeny, a je mi z toho všeho smutno. Jsem už poměrně starý muž, ta bledá paní zpoza řeky Styx mě může navštívit a obejmout kdykoli. I když bych tu ještě nějaký čas - především kvůli malým dětem a ženám všeho věku, jejichž úsměvy jsou pro mne hlavním životabudičem - rád pobyl, raději bych odešel, nežli žít ve všech těch lžích a polopravdách a nakonec se dočkat té třetí světové. 

    • Pokračují... hybridní válka, Agenda 2030, digitální peněženky, 15minutová města a snad už přijde i zatýkání za ruskou vlajku a nošení písmena Z... Fiala Zlatoústý, s opozicí štítící se jednat,  řekl, že budou všechny dezinformační weby zase povoleny. To bude tehdy, až bude stát připraven je devastovat vysokými pokutami... a prý je to na naši ochranu ...Pak už bude zbývat jen nějaké Konečné řešení. Práci dostanou jen ti neodbojní/už neschopní odporu, mátožní po vakcínách. Nebudou klasické rodiny a nebude ani zdravotní pojištění. Na vesnicích bude převládat výměnný obchod. Na neděli si budete moci dopřát hody - cvrčky a červíky z celé palety úprav. Přikousnout pečivo z pšenky z Ukrajiny s těžkými kovy a pesticidy nebo GMO produktů. A chválit protektorát EU, kde se schvalují významné věci kvalifikovanou většinou, aby se neuplatnily ani poslední vlastenecké záchvěvy nějakého národního ministátu. Studujte súry z Koránu a vše o Prorokovi ! To by bylo, aby nebylo. Mustav Kemal ATATURK, 1. turecký prezident, který prosadil odluku církve od státu a blb Erdogan to zvrátil:  "Islám, tato absurdní teologie,  memorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy."

      Myslím, že někteří čeští politikové jsou členy Muslimského bratrstva. Například předseda Pirátů.

  • tobro

    Šifrovaná zpráva pro PePa.Pávek: Něuspjecháme.

    Konec hlášení.

  • Pávek zase/stále generáluje, do politiky se hodí jako já za kosmonauta... Ukrajinci s německými houfnicemi o váze 60 tun v současné mazlavé půdě nemohou spěchati ... a čas pracuje pro jejich hrobaře - ti budují obranu, precizují plány, přisouvají zbroj i živou sílu, provádějí špionáž. Zelenskij prohlásil po útoku na Moskvu, že se nebojí. Prohlásil to po vyjití z krytu, zas..ný po uši. V krytu byl z bázně před ruskou odvedou - fyzickou odvetou na něm samotném. Vylézt mohl, protože Putin řekl, že nechce Zelenského zabít. Řekl to proto, že to od něho v dlouhém telefonickém rozhovoru chtěl Netanjahu. Tak Zelenskij že se nebojí... hm... ale je to jen pár dnů, co začal nosit pistoli. A druhou, fešáckou, dostal od Pávka. Ve válce první zařve pravda. Viz: Válka na Ukrajině a
    všecky podvody s ní spojené pokračuje přímo podle deseti bodů zákona
    propagandy, se kterými přišel už kdysi dávno britský diplomat a politik,
    Lord Arthur Ponsonby (1871-1946). Jednotlivé body jsou: 1. My nechceme žádnou válku, my se pouze bráníme. 2. To ti druzí (naši protivníci), ti jsou za válku zodpovědní. 3. Vedoucí opoziční strany je zlý člověk a i zle vypadá. 4. My bráníme vznešené záměry, ne nějaké zvláštní (soukromé) zájmy. 5. Nepřítel záměrně páchá ukrutnosti; my pouze někdy chybujeme. 6. Nepřítel používá zakázané zbraně. 7. My máme velmi málo ztrát (na životech), zato nepřítel ztrácí mnohonásobně. 8. Intelektuálové a umělci s námi souhlasí. 9. Naše důvody jsou svaté. 10. Ti, kteří pochybují o našich záměrech, jsou zrádci.


    Toto všecko, do posledního, již bylo ve válce na
    Ukrajině použito. Kolikrát jsme slyšeli ve zprávách, že ruská vojska
    vtáhla na Ukrajinu nikým nevyprovokovaná.. :-) A přitom NATO dělalo všecko co
    mohlo, aby Putina na Ukrajinu dostali. Ruské varování, snaha o smířlivé
    řešení, dovolávání se Minské smlouvy a všecko ostatní nebylo k ničemu.
    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji. To by už bylo smysluplnější  zahánět klíšťata řevem.
  • Diwa

    Já bych tu protiofenzivu chtěl teda vidět..........

    • Ale milý Diwo, ukrajinské sbory postupují vítězně vpřed už jeden a půl roku! Nesledujete naše média? Nevysílejte dezinformační signály. 

    • Každá rada od PePa je k nezaplacení,zvláště po konzultacích s Karlem 3.

      • je to jen kašpar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit