Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslím že se nic podstatného nestalo. Miloš Zeman byl zvolen NÁMI OBČANY a jakési pochybné sympatie nebo antipatie samozvaných pidistraniček parazitujících na našich peněženkách nikoho nezajímají.
    • Přesně
  • Trapní ubožáci,pokud si neváží našeho českého pana prezidenta, tak je to i facka 2 717 405 občanům voličům,kteří volili p. M. Zemana,nač se zmůžete příště? Zřejmě vám vyhovují skandální videa některých takyzastupitelů. Tady je výzkum CVVM ze 16.2.2016,jaký je pan M. Zeman prezident: 1)zná problémy občanů ze 78% +
    2)plnění funkce dané ústavou 68% +
    3)tři pětiny občanů příznivě hodnotí jak pan prezident ovlivňuje život v ČR 59% +
    4)repre naší země v zahraničí 52% +
    5)pan prezident dbá na vážnost a důstojnost úřadu 49% - 48%+
    z čehož jedoznačně vyplývá skóré 4 : 1 pro pana prezidenta.
    Komu se to nelíbí, může si v lednu 2018 zvolit jiného prezidenta, komu se to nelíbí,tak má smůlu, většina je většina!
    • vanhorne
      "si neváží našeho českého pana prezidenta"
      2 717 405 trapnych ubozaku si ve sve omezenosti vubec neuvedomuje, ze jediny kdo je fackuje je ten jejich vyvoleny vulgarni opilec
      Tak, on si vazi svych obcanu, vas 2 717 405 politovanihodnych ubozaku.
      [V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu. "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě.]
      https://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
    • máte recht, čísla se nepletou, jak pravil Zeman :

      "Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům."

      takže ty procenta ná vás pitomce a zároveň zemanovo voliče sedí téměř přesně *15* *15* *15* *15*
      • krom trapného urážení to vysvětli jak je možné že má v průzkumech takové procenta
  • Domnívám se, že si Zeman z neúčasti pidistran na vítacím aktu neláme hlavu. Jeho "béčka" nikdy nezajímala. Já se dokonce domnívám, že bude lépe, a čistší vzduch, pokud tam nebudou. Jenom by šířili zápach ztuchliny z politického hrobu.
  • A pak že nejsou jiný.Moudřejší ustopí jim nic neříká
  • Nemám ráda, když tady někdo anonymně uráží vulgárně naše politiky, u Zemana bych ale udělala výjimku. Na hrubý pytel hrubá záplata, tady to sedí přesně.
  • tak to se povedlo. Bezvýznamné žít Brno, TOPáci a zelení huliči nepřivítají. Kvalitní sešlost toho nejkvalitnějšího odpadu háže frajery.Zejména žiťáci - ti kteří se veřejně opakovaně zasazují o přijímání cizokrajné verbeže chtějí být pořádně vidět.Ti kteří mají v čele píchače prostitutek a exibicionistu si hrají jako na morální výkvět. To se nesmírně povedlo. Brněnský povl zvedl hlavu. Ještě že jsou všude jinde pro srandu. Pokud je tedy někdo vůbec zná.
  • před komunàlními volbami, pokud jako správní moralisté nebudou mít strach o svoje znovuzvolení :-).
  • Eliška Hašková Coolidge pracovala pro pět amerických prezidentů! Může tedy srovnávat a dalo by se očekávat, že současného českého prezidenta Miloše Zemana strhá, jak to jen jde. Jenže omyl! Diplomatka a lektorka společenského chování prozradila, co si myslí jak o hlavě státu, tak třeba o Andreji Babišovi! Jak sama bývalá asistentka pěti prezidentů USA potvrdila, sama volila Miloše Zemana za českého prezidenta. Prý si o něm nemyslí to, co někteří jeho odpůrci. Už vůbec ne, že společnost rozděluje! „Osobně si nemyslím, že Miloš Zeman rozděluje českou společnost. Nelituji, že jsem mu dala hlas. Sice by řadu věcí mohl říct jinak, ale je bez diskuze, že tento národ miluje a stojí za ním. Má odvahu jít proti proudu, když je to nutné, je svůj, ale je autentický,“ řekla v nedávném rozhovoru pro Deník Eliška Hašková Coolidge, která by si mohla dovolit velkou kritiku vůči Miloši Zemanovi. Ale velmi dobře ví, že jen ve volbě takzvaně slušných slov to není. „Kromě toho politická korektnost nejen v Čechách, ale i v USA, je cesta do pekel. Politická korektnost totiž nikdy nenahradí respekt, protože ten jde přímo ze srdce,“ míní diplomatka. To, že mnozí kritizují Zemana kvůli jeho někdy až velmi nediplomatickému a možná “buranskému“ chování, Coolidge moc nerozumí! „Ne vždycky je povrchní chování známkou charakteru. Více věřím v upřímnost a pravdu, v inteligenci, bezúhonnost a schopnost vést a vyjednávat. Jsme jenom lidi a nikdo není dokonalý,“ říká žena, která je vzorem diplomacie, ale nebojí se být kritická.
    Zda bude volit Miloše Zemana příště, zatím neprozradila. Prý se rozhodne tehdy, až bude jasné, kdo všechno bude kandidovat.
    • Eliška Hašková Coolidge, kdyby chudina věděla jaké nesmysly tu o ní vykláda ubohý ruský troll, zvaný Lery. Miloš Zeman je mezinárodní nula, které se vyhýbají i diktátoři v Africe *1* *1* *1* *1* *2*
    • přéééésně

      pod taktovkou Miloše Zemana se opět přivineme pod křídla Ruska a zažijeme opět prosperitu stalinistického pokroku






      WOW !!!
  • Becheroviči, Becheroviči, přijde den a půjde do...
    • undy? *1*
  • ubožáci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit