Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan president Václav Havel říkával:

    "Rusko má jeden velký a dlouhodobý

    problém  -  NEVÍ TOTIŽ, KDE VLASTNĚ 

    ZAČÍNÁ, NATOŽ, KDE KONČÍ..."

    ------------------------------------------------

    A    M Ě L    P R A V D U  - K T E R Á   S E    P O T V R Z U J E   I   D N E S . . .

    • Havel byl taky pěkný dílo, díky němu tu máme dnes ten bordel, to je přesně ono, když na převrat západ nedodá hloupého dramatika, použije stejně hloupého herce, ale průšvih to je vždycky. To je prašť jak uhoď.


  • To si děláte legraci? Vždyť ten špatnej herec přehrává i teď. Jak ten mohl zmanipulovat davy, aby z něj udělali prezidenta to tedy nechápu. Jediná možnost jak se může stát hercem je, že tam natáhne ty amíky a poprosí o fleka v pokračování pobřežní hlídky, může tam vystupovat jako zelený aktivista v tom triku, to je asi tak jediné co ten člověk zvládá. Kdyby mu jen trochu záleželo na lidech a ne na jeho prospěchu, tak místo té trapné mobilizace a emotivního výstupu a vyzívání lidí z ciziny, co mají vojenský výcvik,  aby mu přišli pomoct proti nespravedlivé agresi. By udělal nejlíp, kdyby je vyzval ke složení zbraní a bylo by. Rusové by přijeli, ty zbraně co mu tam pitomci jako my poslali, by mu zabavili jak malému hloupému děcku a jemu by řekli: Koukej být normální hlupáku a nevyhrožuj zbraněmi a Američanama, troubo !!!(v ruském podání DURAG). Pak by to s ním nějak skouleli a nechali by lidi, aby si zvolili někoho kdo má mozek a prostě by odjeli domu. Nebyli by žádné ztráty na životech ani na jedné straně a byl by klid. Ale takhle to hold dopadne, když si trouba myslí, že je inteligentní herec a může si dovolit co chce a i když dostane po čuni a leží na zemi, tak blbec nadává.  Tak to je asi tak nejlepší příměr na Zelenského, ale tohle není divadlo ani film a umírají tu kvůli pitomcovi co je burcuje lidi.

    • Když tak "... davy udělaly..." - čeština má svá pravidla 

      o psaní podmětu a přísudku... 

      Jak je to ve Vaší hatmatilce, to nevím!

      A v té ruské hatmatilce žádný  DURAG - ale DURJAK.

      "Hold" - je vzdání pocty,  měl jste použít "holt" (česky "zkrátka")

      ČEŠTINA - ve Vašem podání - TRPÍ...


      • Chápu umíte jen češtinu a já jsem příliš rozčílen když slyším z médií ty do nebe volající lži a hlouposti. Když jsem si psal první diplomku nechával jsem si text opravovat od p. učitelky z gymnázia a nestydím se za to, jde mi o obsah ne text.

        Tak za prvé ne davy, ale je tam mezi tím spojka takže Oni udělali (tedy muži i ženy - měkké I), ruštinu jsem měl spolu s němčinou naposledy na průmyslovce, takže to se omlouvám mám na to po těch letech právo. 

        A může tam být i hold ale tady je to překlep přiznávám:

        Ale takhle to hold (vzdání cti) dopadne, když si trouba myslí, že je inteligentní herec a ...         ---    A také to tam sedí

        Pokud Vás to trápilo tak už nemusí a čeština jak vidíte neutrpěla, spíš ruština.

  •   Prohlášení některých individuí v diskusi, v podstatě schvalující útok Ruska 

    na Ukrajinu, či dokonce vyjadřující podporu  vedení  Ruska -  ta by měla být  

    za  současných   okolností -  posouzena   jako  trestný  čin  ospravedlňování 

    genocidy (za který  hrozí až tříleté vězení). 

    • Ano a až se obrátí režim budete mluvit obráceně, přesně takových troubů, kteří hlásají kam vítr tam plášť, by jsme se měli jednou pro vždy zbavovat a ne je nechat veřejně mluvit. To by měli lidi nestranní a ne zfanatizovaní troubové. Pokud chcete vytisknu články z českých médií, aby jsem Vás šetřil,  kde před vpádem v posledních měsících USA, NATO a dokonce i my jsme jim tam prý posílali zbraně vojáky a podporovali je, stejně jako články, kde jsme na ně uvalovali sankce a kde jim bylo nejen ze strany starého senilního dědka Bidena otevřeně vyhrožováno. Pak ten balík sroluji a narvu vám ho do prd*le vy zasraný buzerante, aby jste i to pamatoval, že máte hlásat jen to, na co máte důkazy, vy omezený pitomče.


      • alicia1

        Ty jsi paradni kousek saska, tebe by mohl Putin vodit na retezu a ukazovat co dovede vypestovat.

    • Proč pořád vyhrožuješ, to už jsi bez argumentů???? Mlčeti =zlato!!

  • To nevymyslíš. Herec komik se změnil na tragéda a rozhodl se dohrát svou poslední roli do hořkého konce, kdy hrdě padne ve jménu amerických zájmů.  

  • Asi jeho poslední fotky před tím než padne v boji za americké zájmy.

  • Ač jsem si dříve že Zelenskeko utahoval že je komik je to frajer. Táhne to dál i když ví že na ně západ se.e.

    https://youtu.be/l2yJ0euvBjs

  • A je to tady

    Brno - Veřejná prohlášení na demonstracích i sociálních sítích, která schvalují útok Ruska na Ukrajinu nebo vyjadřují podporu vedení Ruska, mohou být za současných okolností posuzována jako trestný čin, za který hrozí až tříleté vězení. V tiskové zprávě to dnes uvedl nejvyšší státní zástupce Igor Stříž.

    • pokud vím tak s rusem ve válce čr není.A pžedpokládám , že nebude pokud se někdo nebude předvádět.  Očekávám , hromadu trestních oznámení ve věci Balkánu, Kosova, nebo to už se nepočítá??? Ani nemluvím o oslavách na netu na arabské platformě při sebevražedných útocích.

    • alicia1

      Co by kolaboranti valecneho zlocince a vraha Putina chteli???

      • Nesvobodu podle ruského Putinova vzoru...

        Jako Husák tady zavedl nesvobodu podle Brežněvova vzoru...

        • alicia1

          👍👍

    • Nesvoboda ve svobodě

  • Malinký problém asi bude ta skutečnost, že nic jiného, než dezinformace obě strany nezveřejňují. Obrovská mediální masáž na pokračování.

    A pravda stojí někde opodál a diví se, co se lidem servíruje. 

    • Nestranná  informovanost se už dávno nenosí, to už má Jourová zmáknutý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit